perrokarma.pl

Opinie łącznie (8775) Opinie (6152) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają skład karmy, chwaląc jej naturalność, brak zbędnych dodatków i wysoką zawartość mięsa. Psy chętnie jedzą karmę, a właściciele podkreślają jej atrakcyjność smakową nawet dla wybrednych pupili. Karma często pomaga psom z alergiami czy problemami trawiennymi, co właściciele uznają za istotną zaletę. Większość klientów jest zadowolona z szybkiej, sprawnej i dobrze zabezpieczonej dostawy. Klienci doceniają gratisy i drobne upominki do zamówień. Obsługa klienta jest postrzegana jako miła, profesjonalna i pomocna, co buduje pozytywne doświadczenie zakupowe. Opakowania karmy są zwykle oceniane pozytywnie za estetykę i zabezpieczenie. Klienci doceniają szeroki wybór smaków i wariantów karmy. Sporadycznie pojawiają się opóźnienia w dostawie. Część klientów sygnalizuje brak rabatów lub programów lojalnościowych. Pojawiają się również uwagi do praktyczności lub jakości puszek oraz zgłaszane jest zapotrzebowanie na nowe wersje karmy dla konkretnych potrzeb psów.

Opinieperrokarma.pl

W A
wiola A.
super karma polecam, moja buldożka zachwycona.stosuje od czterech miesięcy, świetny skład,czytelny opis.U Lolki skończyły się problemy trawienne. Nie ma ulewania, problemów z żoładkiem, refluksem. wszystko się ustabilizowało .dla nas świetna karma, szczerze polecam
zamówiłam suchą karmę, którą mój JRT juz zna i je z apetytem, ale też karmę mokrą light. Mój Piccolko gdyby mógł zjadłby na raz całą puszkę. Karma lekko się rozprowadza i daje kawałkjować. Pies zachwycony, a o to głównie chodzi.
Zamówiona karma została dostarczona bardzo szybko, mamy ją po raz pierwszy; Karma tłoczona na zimno PERRO Gourmet Jagnięcina – formuła dla psów dorosłych średnich i dużych ras 9kg Roczna corgi zajada ją z wielkim smakiem, przyswaja bardzo dobrze. Dziękujemy

Szybka dostawa i dobra jakość

Szybka dostawa, dobrej jakości karma. Od kiedy zmieniliśmy karmę na perro apetyt sprzyja. Proponuję przemyśleć stworzenie dostępnego miksu mokrych karm bez drobiu dla psiaków z alergia pokarmową i będzie idealnie. :-)
Ogólnie karma super wygląda. Ładnie pachnie i ma spore kawałki marchewki. Mój pies alergik dobrze się na niej czuje i kupa też taka jak powinna być... Ale nie stety mój niejadek bardzo wybrzydza i nie chętnie chce ja jeść i mieszam z czymś innym żeby zjadł. Natomiast karmę polecam ma naprawdę dobry skład.
Najlepsza karma pod względem jakości , smaku ( mój pies ją uwielbia ) . Co więcej moja sunia ma bardzo wrażliwy brzuszek i po wielu karmach ma problemy żołądkowe a PERRO świetnie przyswaja. Czekam jeszcze tylko na to aż puszki LIGHT będą dostępne w mniejszych gramaturach i na możliwość płatności za pobraniem. Polecam produkty PERRO!

Odpowiedź ze sklepu perrokarma.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie 🐾 To dla nas ogromna motywacja do dalszego działania! Chcielibyśmy również poinformować, że seria Light jest już dostępna we wszystkich smakach, w gramaturach 800 g oraz 400 g. Oferujemy także płatność za pobraniem – wysyłkę realizujemy kurierem InPost, GLS oraz do paczkomatu InPost. Pozdrawiamy ciepło, Zespół PERRO

Redukcja wagi - ocena pozytywna

Karmę Perro Indyk Lite poznałam w trakcie odchudzania mojej labradorki. Wcześniej była na karmie innej firmy, bardzo dobrej jakości — sierść, samopoczucie i wyniki badań były bez zarzutu. Dlatego zmianę wprowadzałam z lekką obawą. Niepotrzebnie się tym martwiłam. Karmę moja Mila przyjęła bez problemu i od początku bardzo jej smakowała (choć trudno nie zauważyć, że labradory mają wbudowany tryb „zjem wszystko”). Najważniejsze – mój pies wyraźnie i ładnie zeszczuplał. Nie stracił ani na swoim wyglądzie, ani na energii czy, ani na zachowaniu. Sierść nadal w świetnej kondycji, apetyt kontrolowany, pies zadowolony. Dla nas — trafiony wybór przy redukcji wagi.
Pies mój wybrednym jest i byle chrupków nie zje, a nawet wypluje z pogardą i fuknie. Perro jednakże misję swą spełnia. Nie uczula, nie drażni delikatnych jelitek pudelkowych, i księżniczce smakuje aż nadto (nigdy miseczki tak nie opróżniała). 11/10, dziękuję ślicznie.
Szybka realizacja , świetna karma .CZEKAM NA PRODUKT DLA PSÓW SUCHĄ KARMĘ MAŁYCH RAS NP KRÓLIK . Fajne produkty posiadacie Państwo dla zwierząt ale bardzo brakuje dla małych ras . Mam psa który ma problemy z jelitami więc dziczyzna wskazana.
Moja Sunia French Bulldog jest na karmie Indyk z cukinią mokrej od 6 miesięcy i jestem zadowolona, gdyż nie obserwuję żadnych symptomów alergii, jest stabilna, jej stolec jest prawidłowy. Jak na tę chwilę je ją nadal chętnie. Oceniamy tę karmę na 5*.
Prosty sposób zakupu, szybka dostawa. Moja psinka zadowolona z karmy jadą ją chętnie i rośnie zdrowo. A do tego miłym akcentem był słodki dodatek w postaci krówki i lizaka. Zrobiliście mi tym dzień. Na pewno będziemy kontynuować zakupy w PERRO.
Wszystko super, bardzo polecam! Wysoką jakość tej karmy widać zaraz po otwarciu puszki. Nie wylewa się z niej tłuszcz, ładnie pachnie, bardzo dobra struktura karmy. Karmę tą polecił nam weterynarz pod kątem wrażliwego przewodu pokarmowego naszego owczarka niem. Od czasu gdy podajemy tę karmę jest naprawdę bardzo dobrze, stabilnie, żadnych ekscesów i sensacji żołądkowych. Wcześniej piesio jadł karmę dość znanej niemieckiej marki, która miała być rzekomo wysokiej jakości oraz oznaczana była jako wersja Lean. Ostatecznie po około roku podawania tej karmy, przypadkiem odkryliśmy, że zawartość tłuszczu w suchej masie zmieniła się z 11% na ponad 26%. Oczywiście od producenta zero info dla klientów, nazwa "Lean" została utrzymana. Każdemu kto dba o zdrowie swojego psiaka, nie muszę chyba tłumaczyć jak wielkie było nasze wkur...zenie po odkryciu nowych "właściwości" poprzedniej, rzekomo renomowanej karmy. Weterynarz podrzucił nam nazwę Perro, sprawdziliśmy, zamówiliśmy. Piesek zadowolony, wyniki się poprawiły. Jakość karmy super. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jako wisienkę na torcie traktujemy to, że jest to polska marka z tak dobrym produktem dla osób dbających o zdrowie swojego psa/psów.

Odpowiedź ze sklepu perrokarma.pl

Bardzo dziękujemy za zaufanie i polecenie naszych produktów! 🐾 Pozdrawiamy ciepło, Zespół PERRO
W A
wiola A.
wszystko w jak najlepszym porządku, dobrze zapakowane, szybka wysyłka wszystko idealnie polecam sama karmę dla mojej buldożki rewelacja po przejściach z innymi karmami ta jest najlepsza.Lola ma 7 lat

Odpowiedź ze sklepu perrokarma.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a karma tak dobrze sprawdza się u Loli 😊 Tym bardziej doceniamy, że po wcześniejszych doświadczeniach okazała się właściwym wyborem dla Pani Pupila! Pozdrawiamy ciepło, Zespół PERROLAND

Mój pies uwielbia wasza karmę

Mój pies bardzo lubi karmę zarówno z kaczki jak z indyka. Jedyne zastrzeżenie mam do opakowania - w karmie innej marki którą kiedyś kupowałam znajdowała się rączka na boku opakowania która ułatwiała przesypywanie karmy do pudełka brakuje mi właśnie tego elementu.
Mam psa seniora,doberman pinczer,Ma 15 lat.Posiada tylko 3 tylne zęby lecz doskonale sobie radzi z małymi kuleczkamiDla urozmaicenia,zamieniłam mu karmę kaczka z batatami na wołowinę z batatami.Też bardzo mu smakuje.Fxièkujè i pozdrawiam.
Kupiłam karmę oraz dwie nakładki na puszki. Nakładki przyszły dwa razy większe od puszek. Po drugie karma już zaczyna mieć zmiany składu analitycznego, co rzadko kończy się zmianą na lepsze. Chciałabym otrzymać nakładki adekwatne do rozmiaru puszek.
Bardzo dobrej jakości karma, psy od pierwszego dnia pięknie ją trawią, nie ma żadnych rewolucji. Smak? Uwielbiają. Obsługa wzorowa, nie mam nic do zarzucenia - tylko polecać
Mój pies lubi puszeczki Perro, w zasadzie wszystkie smaki. Karma ma wysokie białko i dobry bilans fosforu do wapnia. Wysyłka szybka i bezproblemowa. Puszki dobrze zapakowane, dotarły w stanie nienaruszonym.

Polecamy!

Nasza wrażliwa seniorka przeszła na Perro jakiś czas temu. Karma bardzo jej smakuje i nie powoduje żadnych dolegliwości takich jak wzdęcia, uporczywe odbijanie czy biegunki. Jesteśmy bardzo zadowoleni!
Karma dobrej jakości, polecona przez psiego dietetyka. Moje dwa Labki wsuwają aż miło, a jeden jest, co nietypowe u tej rasy, wybrednym niejadkiem:)