Klienci bardzo często chwalą szybkość realizacji zamówień oraz dostawę. Opinie na temat jakości produktów są w przeważającej mierze bardzo pozytywne. Kontakt i obsługa klienta są zwykle oceniane bardzo dobrze. Zdecydowana większość klientów uważa, że otrzymany towar jest zgodny z zamówieniem i opisem. Klienci często podkreślają profesjonalne podejście firmy do obsługi i rozwiązywania problemów. Wielu klientów wyraża ogólne zadowolenie z zakupu i współpracy z firmą. Pojedyncze negatywne głosy dotyczą obsługi klienta oraz sporadycznych pomyłek w realizacji zamówienia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieeuroskrzynki.pl
Dobry produkt, w dobrej cenie 100% polecenia.
Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić zarówno produkty jak i współpracę z firmą. Mimo małego potknięcia ( brak skrzynki na stanie z tym co wskazywała strona internetowa ) firma zachowała się w nader elegancki sposób, oferując w zamian za opłaconą skrzynkę, dostępną skrzynkę droższą, bez dodatkowych kosztów. W obecnych czasach to rzadko spotykane poczucie bycia fair wobec klienta. Sam produkt wykonany bardzo solidnie z dbałością o szczególy, oraz z solidnych materiałów. Jako przedstawiciel spółdzielni mieszkaniowej, na pewno raz jeszcze wybiorę tą firmę celem przyszłej współpracy.
Szybkie działanie, prosty i rzeczowy kontakt telefoniczny. Polecam
Skrzynka na listy
Szybko dostarczono produkt świetnej jakości. Jestem bardzo zadowolona.
Kupione były do budynku wielorodzinnego.
Wszystko nam się podoba, i wykonanie i kolory i napisy.
Polecamy.
polecam
dobry kontakt ze Sprzedającym, szybka wysyłka
Wszystko było ok.
Szybko sprawnie i fachowo
Zamówiony towar dotarł szybko i co najważniejsze pasuje jak ulał .Polecam tego sprzedawcę.👍
Drzwiczki są zbyt delikatne. Powinny być zrobione z grubszej blachy.