Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i błyskawiczną dostawę. Doceniają wysoką jakość wykonania produktów oraz ich solidność. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, sprawna i przyjazna. Większość klientów podkreśla zgodność produktów z opisem i oczekiwaniami. Przesyłki są zazwyczaj bardzo dobrze zabezpieczone. Oferowane ceny produktów są uznawane za atrakcyjne przez część kupujących. Pojedyncze uwagi dotyczą braku kontaktu ze strony obsługi klienta oraz sporadycznych problemów z odpowiednim zabezpieczeniem przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieeuroskrzynki.pl
Dobry produkt, w dobrej cenie 100% polecenia.
Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić zarówno produkty jak i współpracę z firmą. Mimo małego potknięcia ( brak skrzynki na stanie z tym co wskazywała strona internetowa ) firma zachowała się w nader elegancki sposób, oferując w zamian za opłaconą skrzynkę, dostępną skrzynkę droższą, bez dodatkowych kosztów. W obecnych czasach to rzadko spotykane poczucie bycia fair wobec klienta. Sam produkt wykonany bardzo solidnie z dbałością o szczególy, oraz z solidnych materiałów. Jako przedstawiciel spółdzielni mieszkaniowej, na pewno raz jeszcze wybiorę tą firmę celem przyszłej współpracy.
Kupione były do budynku wielorodzinnego.
Wszystko nam się podoba, i wykonanie i kolory i napisy.
Polecamy.
Zamówiony towar dotarł szybko i co najważniejsze pasuje jak ulał .Polecam tego sprzedawcę.👍
Szyba i sprawna realizacja. Klucz dorabiany z kodu pasuje bez problemów.
Szybka, profesjonalna przesyłka zgodna z zamówieniem i oczekiwaniem
Wszystko sprawnie i bez problemów . Skrzynka prezentuje się b. dobrze, jestem zadowolona .
szybko i bezproblemowo
błyskawiczna dostawa
Szybka realizacja, dobre zapakowanie i zabezpieczenie przesyłki.
Jestem bardzo zadowolony.
polecam,
towar zgodny z opisem
Profesjonalna firma
Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, błyskawiczna wysylka, towar zabezpieczony na 6tkę.
Solidny produkt.