Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną dostawę oraz szybkie realizowanie zamówień. Wielu klientów chwali wysoką jakość i skuteczność produktów oraz ich zgodność z opisem. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, rzetelna i pomocna, szczególnie w przypadku problemów. Klienci doceniają duży wybór suplementów i produktów ajurwedyjskich w rozsądnych cenach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedevaharmony.com
Zawsze wybieram Wasze produkty bo są naprawdę bardzo dobre. Mój organizm odmłodniał , mam dużo energii i nie choruje.
Bardzo chętnie wystawię opinie. Bo to jest jeden z najlepszych sklepów w którym robię zakupy. Uczciwie i bez problemu podchodzą do klienta,trzy razy już robiłam tam zakupy.Zamowilam dla córki zestaw na pamięć i olejki ,jeden przyszedł uszkodzony, bez problemu przysłano drugi i to mega szybko. Polecam ten sklep w 100% 🧡
Kochani uprzed chwila otrzymałam paczuszkę, poustawiałem w łazience i na razie patrzę, abym dała opinię musicie trochę poczekać..😀 jedynie co mogę powiedzieć teraz to, że InPost działa błyskawicznie - serdecznie pozdrawiam Rzeszów 🫶🍀
Byl problem z mialami. Ale kontakt telefoniczny bardzo dobry. Nadrobił małe zamieszanie. Polecam
Z ziół ajurwedyjskich korzystam od lat a szczególnie sobie cenię produkty z Jivy byłam w ich ośrodku na terapii i cieszę się że mogę je kupować
Parę tygodni temu byłam na konsultacji arjuwedyjskiej u Pana Grzegorza. Polecam każdemu z całego serca. Konsultacja przebiegała z ogromną uwaznoscia i uwaga. Uzupełniłam swoją dotychczasową wiedzę o informację które tak naprawde pozwolily mi w końcu spojrzeć na siebie, swoje ciało i emocje w sposób kompletny z czułością. Rozmowa zainspirowała mnie również do uporządkowania mojej przestrzeni emocjonalnej. Polecam bardzo mocno szczególnie osobom które stanęły na swojej ścieżce pod ścianą i nie wiedzą co dalej.
Wszystko super
szybkie wysłanie zamówionego produktu
Wszystko szybko i sprawnie 👌
Polecam produkty. Szybka sprawna realizacja zamówienia.
Szybka realizacja zamówienia, produkty zgodne z opisem na stronie.
Rewelacja
Zamówienia zawsze są przysyłane kompletne i w krótkim czasie. Jestem bardzo zadowolona z produktów.
*****