Klienci bardzo często chwalą szybkość i sprawność dostawy, podkreślając ekspresową realizację zamówień. Większość klientów bardzo pozytywnie ocenia jakość oraz smak produktów, szczególnie owoców i przetworów. Kontakt ze sklepem jest oceniany przez klientów jako bardzo dobry, uprzejmy i pomocny, z chęcią rozwiązywania problemów. Dodatkowo, doceniany jest szeroki wybór produktów, zwłaszcza włoskich. Klienci często zauważają także profesjonalne, bezpieczne i staranne pakowanie produktów. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące pakowania, a także drobne uwagi związane z promocjami oraz dostępnością niektórych produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewww.arancia.pl
Ekspresowa realizacja zamówienia oraz równie szybka wysyłka
Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z zakupów i ekspresowej przesyłki.
Odpowiedź ze sklepu www.arancia.pl
Dziękujemy :-)
Wspaniałe produkty
Wspaniałe, świeże, ekologiczne produkty, ekspresowa dostawa. Polecam
Odpowiedź ze sklepu www.arancia.pl
Bardzo się cieszymy że wszystko zagrało jak należy
Pyszne
Polecam słodziutkie pyszne pomarańcze cytryny też pachnące.szybka dostawa w ciągu 3 dni już u mnie 🥰 napewno jeszcze skorzystamy!!!
Wszystko ok. Korzystam z zakupów już nie pierwszy raz. Polecam. Klementynki niewiarygodnie smaczne
Jakość produktów i czas realizacji.
BRAVO, BRAVISSIMO !!!
Byłem zaskoczony dostarczoną przesyłką. Ser był zapakowany razem z wsadem chłodzącym. Całość zapakowana w torebce termicznej. Przesyłka dotarła na drugi dzień po zamówieniu.
Świetne podejście do klienta.
Perfezione e professionalitá, BRAVO, BRAVISSIMO !!!
Rewelacyjna jakość owoców