4ride.pl - Sklepy motocyklowe

Opinie łącznie (3392) Opinie (1039) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo pomocna, miła, kompetentna i profesjonalna. Jakość produktów oraz ich zgodność z opisem spotykają się najczęściej z pozytywnym odbiorem. Procedury wymiany i zwrotu są szybkie, bezproblemowe i satysfakcjonujące. Możliwość łatwego kontaktu oraz szybka odpowiedź na pytania są bardzo cenione przez klientów. Pojawiają się sporadyczne problemy z dostępnością produktów, choć sklep rekompensuje je korzystnymi rozwiązaniami. Zdarzają się pojedyncze negatywne uwagi dotyczące jakości produktów.

Opinie4ride.pl - Sklepy motocyklowe

Bardzo szybka dostawa. Na drugi umiałem przesyłkę w domu

Wszystko zgodnie z opisem Szybka realizacja Bardzo dobra obsługa
Jest ok choć lewy but jest przerysowany z lewego boku ;)

Karta podarunkowa

Zamówiona karta podarunkowa. Karta estetycznie wykonana, szybka realizacja zamówienia.
Polecam bardzo miła obsługa. Pani pracująca w Łodzi super doradziła mi z wyborem pierwszych rzeczy motocyklowych ❤️ Wrócę!!

Szybkość to ich przewaga

Kupiłem rękawice rebelhorn, ale okazały się za małe. Szybko poinstruowano mnie, co w takiej sytuacji zrobić. Więc szybko zrobiłem. I jeszcze szybciej dostałem rękawice takie, jakie chciałem.
Bardzo szybka wysyłka, towar bardzo dobrej jakości zgodny z opisem.
Wszystko OK. Szybki zakup i szybka dostawa. Towar zgodny
Towar zgodny z zamówieniem,szybka dostawa.
Wszystko w najlepszym porządku. Szybka wysyłka
Kask kupiłem dla córki, jest bardzo zadowolona, nowsza linia kasków a przystępnej cenie, blenda, wymienne poliki, pinlock, miejsce na dedykowany intercom, zapięcie mikrometryczne, oraz dobra wentylacja, to cechy stałe, tworzące naprawdę fajny użyteczny kask. Córka wybrała kolor czarny mat i prezentuje się doskonale.
Z małym zamieszaniem ale ostatecznie pozytywnie
Bardzo miła obsługa Pani Kinga rewelacja
Polecam! Szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona, dobry kontakt ze sklepem, towar zgodny z zamówieniem.
Mega fajny sklep. Super kontakt i obsługa. Nie trafiłem z rozmiarem. Bezproblemowa wymiana.
Zakup odbył się bez zastrzeżeń. Towar zgodny z opisem. Serdecznie polecam.
Sklep jest wyjątkowo szybki. Kupiłem za małe rękawice i chciałem wymienić na większe. W jednej chwili oddałem i na drugi dzień dostałem właściwie rękawice. Oczywiście polecam.
Serdecznie polecam, pomimo braku dostępności zamówionego produktu sklep zamiast anulować zamówienie zaproponował w tej samej cenie droższy kask.
Polecam. Szybko, tanio i sprawnie😉
Fajna jakosc, dobrze lezy. Git.