Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Jakość wykonania produktów jest regularnie chwalona za solidność, estetykę i precyzję. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, miła, pomocna i zaangażowana. Łatwość i sprawność kontaktu ze sprzedawcą lub firmą są często podkreślane jako duży atut. Klienci doceniają możliwość personalizacji produktów, w tym grawery, dedykacje i modyfikacje projektów. Zabezpieczenie przesyłki i estetyka opakowań są chwalone za solidność i elegancję. Wielu klientów pozytywnie ocenia pomoc i sugestie ze strony sprzedawcy przy wyborze i składaniu zamówienia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieDekoprint.pl
Perfekcja w dobrej cenie
Bardzo sprawnie przygotowany projekt. Można liczyć na fachową poradę. Następnie bardzo sprawna realizacja. Produkt bardzo dobrze zapakowany i bezpiecznie sprawnie dostarczony. Serdecznie polecam.
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Bardzo dziękuję za tak pozytywną opinię! Zapraszam po kolejne prezenty. Pozdrawiam - Sebastian.
Piękne karafki i super obsługa klienta
Zamówiłam 3x karafki w zestawie z dwoma szklankami, przesyłka przyszła bardzo dobrze zabezpieczona i w błyskawicznym czasie, super obsługa i kontakt z klientem, polecam w 100 procentach i właśnie składam kolejne zamówienie
Solidność dostawcy
Zamówiony zestaw podarunkowy został dostarczony w terminie. Co prawda jeden z elementów był uszkodzony, ale reklamacja została przyjęta bezproblemowo i bardzo szybko dostarczono nowy nieuszkodzony.
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Profesjonalne podejście do klienta, super cena i wykonanie, polecam świetny sprzedawca!!!!
Róża
Zamówiona przeze mnie róża jest piękna. Dedykacja wykonana bardzo starannie. Całość bardzo elegancka. Polecam każdemu kto chce zrobić niepowtarzalny i wyjątkowy prezent.
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Jestem zadowolona z produktu .Wszystko zgodne z opisem, dostarczone na czas ,dobrze zabezpieczona przesyłka
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Świetna, godna zaufania firma. Zamówiłam statuetkę z grawerem i ta okazała się być naprawdę wysokiej jakości. Na swoje zamówienie nie czekałam długo, czas realizacji był krótki. Do tego, zanim złożyłam ostateczne zamówienie, dostałam od sklepu szczere rady i sugestie, bo sama nie byłam pewna, co najlepiej wybrać w prezencie na zbliżającą się okazję. Zostałam potraktowana z cierpliwością, mimo że zmieniałam zdanie parę razy. Widać, że sklep szanuje klientów. Zdecydowanie mogę polecić!
Statuetki grawerowane
Po raz kolejny zamawiałam statuetki z grawerem, bardzo dobra jakość, ekspresowa przesyłka, świetny kontakt. Polecam serdecznie !!
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Wspaniała współpraca, błyskawiczna realizacją, znakomita oferta, konkurencyjne ceny - polecam serdecznie.
Genialni!
Świetny kontakt i bardzo szybka realizacja! Dziękuję za nietuzinkowy prezent na wyjątkową okazję!
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Wszystko sprawnie i szybko zrealizowane. Jakość wykonania bardzo dobra. Super obsługa
kryształowe serce
Bardzo szybko dostarczone zamówienie. Starannie wykonany grawer. Jest to oryginalny prezent na 15 rocznicę ślubu.
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Dobra oferta prezentów rocznicowych dla pracowników, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka - a kryształowe statuetki bardzo dobrze zabezpieczone.
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Wszystko było super! To było moje pierwsze zamówienie, wkrótce złożę następne. Mam nadzieję, że również spełni moje oczekiwania.
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Piękna statuetka, ekspresowa realizacja, łatwy kontakt z firmą, Rewelacja
Polecam - solidny sprzedawca
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Wszystko wykonane zgodnie z projektem, szybka wysyłka. Gorąco polecam
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Bardzo szybka realizacja kolejnego super zamówienia Dziękuje raz jeszcze
Świetny wykonawca
Zachęcam do korzystania z tej profesjonalnej firmy. Mój zakup jak najbardziej udany.
Odpowiedź ze sklepu Dekoprint.pl
Bardzo szybka i miła obsługa. Pan doradził w kwestii zamówienia.
Polecam gorąco
Miła obsługa, zlecenie zawsze realizowane bardzo szybko i z należytą starannością. Polecam gorąco