tghome.pl

760 reviews since 29 sie 2024

Ważny od: 29 sie 2024
tghome.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i ekspresową dostawę. Bezpieczeństwo i staranność pakowania produktów są bardzo często podkreślane przez klientów jako ogromny atut. Jakość produktów jest najczęściej oceniana bardzo wysoko. Klienci często podkreślają zgodność otrzymanych produktów z opisem zamieszczonym w sklepie. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, sympatyczna i godna polecenia. Wygląd i estetyka produktów są często chwalone, a klienci doceniają piękny design i wykonanie. Zdarzają się pojedyncze uwagi dotyczące solidności produktów.

Opinietghome.pl

Szybkość dostawy , opakowanie towaru no i produkt 🥰👌

Odpowiedź ze sklepu tghome.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że zarówno szybkość dostawy, staranne opakowanie, jak i sam produkt spełniły Twoje oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu tghome.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! ⭐ Bardzo nam miło, że zdecydowała się Pani podzielić z nami tak pozytywną oceną. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu tghome.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! ⭐ Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu tghome.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! ⭐ Bardzo nam miło, że zdecydował się Pan podzielić z nami tak pozytywną oceną. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu tghome.pl

Przepiekne komplety w bardzo dobrej cenie. Goraco polecam ;))

Odpowiedź ze sklepu tghome.pl

Dziękujemy za świetną ocenę! Miło nam, że jesteś zadowolona z zakupów. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu tghome.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Bardzo nam miło, że zdecydowała się Pani podzielić z nami tak pozytywną oceną. 😊 Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu tghome.pl

Produkt taki jak oczekiwałam. Szybką dostawą.

Odpowiedź ze sklepu tghome.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania, a przesyłka dotarła szybko. Czyli wszystko na swoim miejscu — dokładnie tak, jak lubimy! 😉 Zapraszamy ponownie!
wszystko ok

Odpowiedź ze sklepu tghome.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów w TGHOME. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu tghome.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów w TG Home. Zapraszamy ponownie!

• +48426561474
  • tghome.pl