mirjan24.pl

Opinie łącznie (2097) Opinie (913) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania mebli oraz użytych materiałów, doceniając zarówno estetykę, jak i trwałość produktów. Obsługa klienta jest oceniana w większości pozytywnie, klienci doceniają miły kontakt, pomoc i profesjonalizm. Wygoda mebli, szczególnie narożników i kanap, jest często podkreślana, a montaż oceniany jest jako przeważnie prosty i dobrze opisany w instrukcji. Proces reklamacyjny jest zazwyczaj sprawny i bezproblemowy, a dostawa często szybka i sprawna. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące braku elastyczności w terminach dostawy oraz trudności z wniesieniem mebli, co bywa problematyczne przy ciężkich paczkach. Niektórzy klienci zwracają uwagę na twardość materacy lub inne drobne niedogodności związane z wygodą mebli. Zdarzają się przypadki braków lub niejasności w dokumentacji montażowej, a sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia co do obsługi klienta oraz procesu reklamacyjnego.

Opiniemirjan24.pl

Polecamy narożnik z funkcją spania Laviva Uttario Velvet

Nie tak dawno dotarł do nas przepiękny, wysokiej jakości narożnik z funkcją spania Laviva - funkcjonalny, wygodny i bardzo estetycznie wykonany! Tkanina pet-friendly Uttario Velvet, ale na wszelki wypadek dokupiliśmy jeszcze pokrowiec, żeby ten piękny mebel posłużył jak najdłużej, nam i naszym psiakom (mieścimy się wszyscy w 4. bez problemu - za to też duży plus! :D). Bezproblemowa, darmowa dostawa i super kontakt przy transporcie oraz wniesieniu. Polecam!

Kanapa III Torezio BIS

Zamówienie dotarło na czas. Towar był bardzo dobrze zapakowany. Instrukcje do montażu są bardzo czytelne. Kontakt w trakcie realizacji na wysokim poziomie. Panowie dostawcy bardzo mili, sympatyczni i życzliwi. Kanapa dobrej jakości. Nie za miękka i nie za twarda. Dużo komfortu dają zagłówki. Poprzednia wytrzymała ładnych parę lat i gdyby nie krusząca się sztuczna skórka, zostałaby z nami jeszcze długo. Polecam bardzo zakupy w Mirjan24.

Bardzo szybka realizacja zamówienia ale proszę bardziej zadbać o zabezpieczenie podczas transportu.

Bardzo szybka realizacja zamówienia i o to chodzi. A co możecie zrobić lepiej? Po kilku zamówieniach od Was myślę, że jeśli o mnie chodzi zdarzało się delikatne wyszczerbienia na elementach ale nie wiem czy to od cięcia czy podczas pakowania czy może samego transportu. Akurat było to w miejscach niewidocznych więc nie reklamowałem ale muszę przyznać, że jednak się zdarzyło.

Super, polecam

Miałam duże obawy przed zakupem narożnika nie widząc go na żywo, zamówiłam osobno tkaninę (3 próbki) przez firmę, która dostarcza tkaniny do producenta narożnika. Wybrałam jedną i zamówiłam. Narożnik dostarczono zgodnie z terminem, dostawa sprawna, wszystko zgodne z zamówieniem, jest piękny!!! Zobaczymy jak będzie się sprawdzał po kilku miesiącach użytkowania. Polecam

nie do końca zadowolony z zakupu i kontaktu z państwa firmą

Dzień Dobry , Chciałbym podzielić się opinią na temat państwa firmy. Ogólnie jest pole do poprawy. zamówiłem narożnik U z terminem dostawy 10 dni , ławę dostępna od zaraz i w ostatniej chwili zdecydowałem się aby zamówić też poduszki do tej sofy . po ponad tygodniu zadzwoniłem do państwa i dowiedziałem się że zamówienie nie jest jeszcze procesowane ze względu na poduszki i ze poczekam dodatkowe kilkanaście dni na realizację. wtedy zaczełem rozpatrywać żeby anulować całe zamówienie ale poczekałem ten dodatkowy czas. jak dla mnie totalna porażka , jak bym wiedział to wcale bym tych poduszek nie brał..... potem była dostawa . dzwoniłem do państwa powiedziec że paragon ma błędy i spytałem czy mozemy wystawić fv do paragonu - usłyszałem chłodne NIE , nie ma takiej opcji - trzeba było czytać regulamin... tu drugi raz chciałem wycofać sie z zamówienia i oddać towar.. Potem okazło się że tkanina na jednym końcu jest uszkodzona i tu na plus proces reklamacji. przebiegła sprawnie nie moge powiedzieć tu złego słowa. Po za tematem budowa samego narożnika. miał to być mebel do wypoczynku . na łączeniach pomiędzy poszczególnymi segmentami czuć wystającą pionową sklejkę - w dwóch miejscach. kładąc się czuć ją pod plecami. więc nie jest to mebel do wypoczynku , co najwyżej do siedzenia. sumarycznie rozważam zakup innego narożnika , nie koniecznie od państwa aby zastąpić ten niewygodny od was . ten trafi do innego pomieszczenia i będzie służył wyłącznie do siedzenia .
Dostawa narożnika przebiegła bez uwag.Bardzo ważną sprawą dla mnie jako odbiorcy był fakt, że nie mogłem wnieś elementów narożnika do mieszkania/ to tylko parter w bloku wielorodzinnym/ponieważ były zbyt duże do drzwi wejściowych.Musiałem odkręcić w tych warunkach zagłówki. Proponuję w przyszłości informować zamawiających pomimo podawania wymiarów paczek o tych trudnościach.Zagłówki powinny być do transportu odkręcone. Pozdrawiam
Kanapa wykonana solidnie , atutem jest jej konstrukcja . Spełnia warunki ergonomiczne . Poprzednie które miałem siedziska były nie stabilne i zjeżdżały trzeba było w trakcie siedzenia stale poprawiać co denerwowało i dlatego ją wyrzuciłem . Jeszcze kolor przypadł żonie bo ma zasłony w tym samym kolorze.
Można by dać klientowi do wyboru kolor nóżek w kanapach. My dostaliśmy kanapy ze srebrnymi nóżkami bo nie było wyboru nawet za dopłatą a wszystkie detale w salonie sa złote. Wygląda to jak wygląda ale cóż. Dzwoniłem i pytałem i powiedziano mi, że nie można zmienić koloru nóżek nawet za dopłata. Szkoda
Zamówiłam komplet mebli do pokoju dziennego i mała garderobę do przedpokoju . Bardzo miła konsultacja przez telefon , szybka dostawa i dobry kontakt z kierowcą . Jedynie czego bardzo żałuję ,że nie jest możliwa dostawa na konkretny dzień , zamówiłabym wszystkie meble do całego mieszkania.

Kanapa z pojemnikiem na pościel Clivia Comfy IV

Świetna kanapa, nie tak miękka jak bym chciała, ale przecież ma funkcje spania. Kolor jak na zdjęciu. Materiał rewelacyjny, odporny na kocie pazurki, nie zachęca do drapania. Moje koty uwielbiają te kanapę, ja też . Transport dokładnie tak jak było umówione, panowie bardzo mili.
Dzień dobry, dostawa zamówionego towaru odbyła się w ustalonym terminie. Wizualnie łóżko jest piękne. Co do wykonania to są pewne uchybienia - po około tygodniu "puściła" jedna z nitek na szwie. Poza tym kółeczka od wysuwanej części były pęknięte co utrudnia rozsuwanie.
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Dostawa szybka i bezproblemowa, wszystko dotarło dobrze zabezpieczone. Jakość mebli bez żadnych zastrzeżeń, solidne wykonanie, instrukcja jasna i zgodna z opisem. Zdecydowanie polecam sklep i chętnie zrobię tu kolejne zakupy

Obsługa klienta na najwyższym poziomie

Jestem pod wrażeniem jak doskonały poziom obsługi klienta reprezentuje firma mirjan24 Zarówno infolinia, dostawcy wszyscy mili, rzetelni a kontakt przebiega wzorowo! Meble piękne, ceny jak za te jakość wykonania naprawdę rozsądne. Szczerze polecam
Polecam! Na moją prośbę firmie udało się zorganizować dostawę wcześniej niż pierwotnie deklarowana. Bardzo dziękuję. Sofa starannie wykonana, dosyć twardy materac ale nam bardzo pasuje. Zajmuje niewiele miejsca a wygodnie śpią 2 osoby.
Jestem zachwycona obsługa ze strony firmy , szybko , sprawnie i uczciwie. Miałam reklamację , która została załatwiona expresowo i zwrot pieniędzy na konto był bardzo szybko. Napewno polecę firmę Mirian24 znajomym i rodzinie.
Sofa jest super, bardzo wygodna. Możliwość zrobienia z niej narożnika to świetny pomysł zwłaszcza do małych pomieszczeń. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam firmę. Darmowa dostawa to kolejny plus :)

Meble ok

Meble wyglądają jak na zdjęciu, montaż czytelny i prosty. Odejmuje jedną gwiazdkę z powodu gotowych otworów na zlew. Zamówiliśmy meble bez zlewu w zestawie a przyjechały one z gotowymi dziurami pod dedykowany zlew. Chcieliśmy inny a teraz jesteśmy zmuszeniu kupić taki który zasłoni zrobione przez firmę otwory.
Polecam tę firmę z całego serca. Otrzymałam piękny narożnik, który jest zgodny z opisem i bardzo wygodny. Firma dostarczyła go terminowo. Panowie kierowcy bardzo sympatyczni i pomocni. Pozdrawiam i wszystkim polecam.
BARDZO DOBREJ JAKOŚCI MEBLE, NAWIERCONE WSZYSTKIE OTWORY TAM GDZIE TRZEBA ;) ZERO PROBLEMU ZE SKŁADANIEM, BO WSZYSTKO JASNO OPISANE NA INSTRUKCJI. PREZENTUJĄ SIĘ BARDZO DOBRZE - PRAWIE JAK NATURALNE DREWNO :)
Łóżko , które zamówiliśmy jest fantastyczne. Elegancko wykonane. Bardzo wygodne i prezentuje się wspaniale. Materiał bardzo dobry 😊 ( mam psy i sierść się nie czepia . Wystarczy zdjąć sierść rolka do ubrań)