tolpa.pl

Opinie łącznie (40 628)

40 628 reviews since 29 sie 2013

Ważny od: 30 paź 2014
tolpa.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość, skuteczność i bezpieczeństwo stosowania kosmetyków oraz ich pozytywny wpływ na skórę. Większość klientów podkreśla bardzo szybką, często ekspresową realizację zamówienia i błyskawiczną dostawę. Klienci często doceniają profesjonalizm, pomocność i życzliwość obsługi. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne, solidne i często ekologiczne pakowanie przesyłek. Klienci często chwalą przystępne ceny i atrakcyjne promocje. Zauważany jest szeroki wybór produktów i wygoda zakupów online. Wiele opinii dotyczy pozytywnego działania produktów na skórę oraz widocznych efektów. Choć pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące trudności kontaktu telefonicznego z obsługą, niektórzy klienci zgłaszają nieliczne zastrzeżenia dotyczące opakowań. Część klientów narzeka na zbyt wysokie ceny wybranych produktów lub skomplikowanie promocji. Pojawiają się także uwagi dotyczące braku niektórych linii lub produktów oraz dezorientacji w ofercie. Niektórzy klienci zaznaczają, że potrzebują więcej czasu na ocenę skuteczności produktów.

Opinietolpa.pl

Wyciek serum

Serum które zamówiłam, było nieszczelnie zamknięte co spowodowało zamoknięciem kartonika (mam zdjecia). Zastanawia mnie czy bylo ono przez kogoś wcześniej otwarte czy opakowanie nie spełniło swojej funkcji. Niestety mie mogłam sprawdzić jak działa i wyladowal w koszu. Zel do twarzy sprawdza sie super z tej serii wiec jest mi zal ze nie moge go polaczyc z serum, ale nastepnym razem zakupie je w sklepie stacjonarnym.

zawsze zadowolona

Produkty Tołpy zawsze spełniają moje oczekiwania zarówno kremy do twarzy, jak i do ciała czy włosów. Ostatnio nawet zachęcam do nich moich mężczyzn - męża i syna. pozdrawiam zadowolona klientka
Mam 54 lata i korzystam z tych kosmetyków od dłuższego czasu, jestem bardzo zadowolona, wspaniale reaguje mogę ciało na nie i widzę efekty przy regularności stosowania, nie muszę już kupować bardzo drogich markowych kosmetyków, polecam😀

Współpraca z firmą to czysta przyjemność.

Współpraca z firmą Tołpa to czysta przyjemność. Wszystko zawsze jest na najwyższym poziomie: kontakt, dostawa, rozwiązywanie kwestii problematycznych. Polecam wszystkim i każdemu z osobna. :)

Dodatkowa opcja gdy brak produktu

W przypadku gdy okaże się że nie ma zamówionego produktu na stanie, skontaktować się z klientem czy może chce wybrać sobie inny produkt (za dopłatą lub w tej samej cenie)czy wysłać zamówienie niekompletne
Produkty świetne. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Cena niektórych kosmetyków jest stanowczo za wysoka i muszę czekać na obniżkę lub szukać wyprzedaży w innych sklepach.

Kolejne opakowanie...

To już kolejne opakowanie tego serum. Doskonale sprawdza się przy cerze trądzikowej, pomagając w walce z niedoskonałościami. Kluczem do sukcesu jest jednak cierpliwość i unikanie samodzielnego oczyszczania skóry ;-)

Wracajcie do dawnych pomysłów

Bardzo chciałabym poczucia że kupię po raz kolejny mój ulubiony kosmetyk. Lubię zmiany ale nie rewolucje. Są pozycje których już nie produkujecie a chciałabym kupić. Za każdym razem kiedy Was odwiedzam w ofercie są nowe linie kosmetyków i zawsze jestem zdezorientowana co chcę kupić.
Każde zamówienie realizowane jest bardzo szybko, a produkty są wysokiej jakości. Używałam już kilku kremów i serum, dobrze się wchłaniają, a skóra jest gładka i odżywiona. Polecam

Kosmetyki firmy Tołpa są dobrej jakości.

Kosmetyki firmy Tołpa są dobrej jakości, nie uczulają i mają przyjemny zapach. To wszystko sprawia, że je kupuję. Polecam też sklep tolpa.pl, w którym można wybrać ulubione kosmetyki z szerokiej oferty. Zakup przebiega sprawnie, z krótkim terminem dostawy.

Kosmetyki Tołpy-toć to rewelacja!

Kupiłam preparaty do pielęgnacji włosów: odżywkę i maskę.Jestem bardzo zadowolona,polecam! Używałam również kosmetyków do ciała i chyba nikogo nie zaskoczę opinią: SUPER produkty.Na pewno jeszcze nie raz skuszę się na TOŁPY❤️
Bardzo dobra firma i dobra jakość kosmetyków złożyłam reklamację bo jedno serum sie wylało bez jakichkolwiek wątpliwości otrzymałam dodatkowe kosmetyki dziękuje bardzo rzetelna firma polecam i dziękuje pozdrawiam serdecznie
Jest świetnie. Lubię wasze produkty. Są świetne i w dobrych cenach. Kosmetyczka przy każdej wizycie mówi, że skóra jest w b.dobrym stanie. Produkty Tołpa pomogły mi wyleczyć skórę z trądziku. Teraz jestem starsza a skóra piękna.
Zamawiam u Państwa juz dłuższy czas i za każdym razem jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi i szybkiej wysyłki a Wasze produkty spełniają moje oczekiwania i jestem mega zadowolona z ich jakości 🤗
Wszystko super👍🏼 Produkty są świetne .Fajnie ,że są takie promocje bo można wypróbować nowych rzeczy .Peelingi,mikrodermabrazja -buzia gładsza i przygotowana na dalszą pielęgnację .Peeling do ciała też super.Polecam!
Poczytałam o kosmetykach Waszej linii, kupiłam.Po pierwsze : na stronie nie ma składników tylko działanie. Wasze piękne motto rozmija się z prawdą. Jestem uczulona na kwas acetylosalicylowy, który w nich niestety jest. Wyraznie piszecie , że doskonały przy alergiach. Zaopatrzyłam się w Rossmannie w brakujące na Waszej stronie dodatki, Tam Wasze kosmetyki są duzo tańsze. Tańsze ma Zebra i jeszcze kilka sklepów stacjonarno -internetowych.Jak to możliwe? Mam cała linię Od żelu do twarzy, po finalne zabiegi i... nie mogę większości używać. Jestem bardzo rozczarowana.
Strona internetowa dobra, przejrzysta itd. Super opisy produktów, które pomogly mi wybrać odpowiednie kosmetyki. Nie jestem zadowolona z tego, ile czekałam na swoją paczkę. Produktów, które zamówiłam nie używałam wcześniej, więc najpierw przetestuję i napiszę opinię. Używałam innych kremów Waszej marki od ponad 10 lat i zawsze byłam zadowolona i liczę na takie samo zadowolenie z tej serii kosmetyków.
Przesyłka zgodna z zamówieniem. Realizacja szybka. Nie wiem jak będą działały zamówione produkty ponieważ dopiero zaczynam przygodę z produktami marki Tołpyga.
Zamówiłem pierwszy raz w celu przetestowania dermokosmetyków. Jestem bardzo zadowolony z działania, ceny są odpowiednie do jakości. Składniki naprawdę bardzo dobre i co najważniejsze bez zbędnej chemii. Zostaję na dłużej i pozdrawiam.
Mega szybka wysyłka. Testuję pierwszy raz markę i linię dla cer tłustych/ trądzikowych. Wrażenia po kilku dniach bardzo pozytywne, choć serum powinno być gęstsze dla łatwiejszej aplikacji. Śliczny zapach żelu i toniku.

• +48713341963
  • www.tolpa.pl
  • kontakt@tolpa.pl
  • Kąty Wrocławskie, POL

Tym, co nas wyróżnia, jest unikalny ekstrakt z torfu. Nazywamy go torfem tołpa® i wzbogacamy nim nasze kosmetyki. Tworzymy je z myślą o kobietach i mężczyznach, którzy nie chcą wybierać pomiędzy skute...