Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość, skuteczność i bezpieczeństwo stosowania kosmetyków oraz ich pozytywny wpływ na skórę. Większość klientów podkreśla bardzo szybką, często ekspresową realizację zamówienia i błyskawiczną dostawę. Klienci często doceniają profesjonalizm, pomocność i życzliwość obsługi. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne, solidne i często ekologiczne pakowanie przesyłek. Klienci często chwalą przystępne ceny i atrakcyjne promocje. Zauważany jest szeroki wybór produktów i wygoda zakupów online. Wiele opinii dotyczy pozytywnego działania produktów na skórę oraz widocznych efektów. Choć pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące trudności kontaktu telefonicznego z obsługą, niektórzy klienci zgłaszają nieliczne zastrzeżenia dotyczące opakowań. Część klientów narzeka na zbyt wysokie ceny wybranych produktów lub skomplikowanie promocji. Pojawiają się także uwagi dotyczące braku niektórych linii lub produktów oraz dezorientacji w ofercie. Niektórzy klienci zaznaczają, że potrzebują więcej czasu na ocenę skuteczności produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinietolpa.pl
Wyciek serum
zawsze zadowolona
Współpraca z firmą to czysta przyjemność.
Dodatkowa opcja gdy brak produktu
Kolejne opakowanie...
Wracajcie do dawnych pomysłów
Kosmetyki firmy Tołpa są dobrej jakości.
Kosmetyki Tołpy-toć to rewelacja!
- +48713341963
- www.tolpa.pl
- kontakt@tolpa.pl
- Kąty Wrocławskie, POL
Tym, co nas wyróżnia, jest unikalny ekstrakt z torfu. Nazywamy go torfem tołpa® i wzbogacamy nim nasze kosmetyki. Tworzymy je z myślą o kobietach i mężczyznach, którzy nie chcą wybierać pomiędzy skute...