lemonplanet.pl

Opinie łącznie (1539) Opinie (725) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną dostawę i szybką realizację zamówień. Wielu klientów docenia wysoką jakość produktów oraz ich zgodność z opisem. Opinie na temat obsługi są w zdecydowanej większości bardzo pozytywne, klienci podkreślają profesjonalizm i pomocność. Często podkreślana jest atrakcyjna cena oraz dobry stosunek jakości do ceny. Pakowanie produktów odbierane jest przeważnie pozytywnie. Klienci zwracają uwagę na szeroki wybór produktów i ich dostępność. Kilku klientów zgłasza drobne problemy techniczne lub niezgodności z opisem, a także pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące pakowania produktów.

Opinielemonplanet.pl

Bardzo szybka wysyłka, i dobry sprzęt.
Bardzo szybka dostawa
Profil prywatny
Szybka realizacja,Bardzo mi się podobał asortyment w tym sklepie, znalazłem dokładnie to, czego szukałem. Obsługa klienta była niezwykle pomocna i uprzejma, doradzili mi w wyborze najlepszego sprzętu. Jestem bardzo zadowolony z jakości zakupionej kamery do monitoringu. Zdecydowanie polecam ten sklep każdemu, kto szuka dobrego sprzętu w atrakcyjnej cenie.

Szybka wysyłka, słuchawki spełniają moje oczekiwania. Cena adekwatna do jakości produktu. Jestem zadowolona i polecam ten produkt.
Słuchawki są idealne. Szybko doszły.
Bardzo sprawna wysyłka, produkt zgodny z opisem.
Szybkość dostawy
Transakcja i dostawa była zrealizowana bardzo szybko. Dobrze zapakowany produkt.
Kamera samochodowa H 30 Sprzęt rewelacyjny, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Dostawa błyskawiczna .
Zakupy szybkie, bez problemów. Drona nie sprawdziłam bo to na prezent
Szybka wysyłka, produkt dobrze zapakowany.