Klienci bardzo często chwalą profesjonalizm, uprzejmość i kompetencje obsługi, podkreślając łatwość oraz szybkość kontaktu i wysoką jakość komunikacji z firmą. Doceniają także pomocne, fachowe doradztwo, wysoki poziom realizacji zamówień oraz sprawność całego procesu zakupu. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również stanu technicznego, jakości oraz zgodności sprzętu z opisem, co przekłada się na pełne zadowolenie z otrzymanego towaru.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieultraupgrade.pl
Polecam zakupy u tego sprzedawcy, fachowej i profesjonalne doradztwo, kontakt na każdym etapie zakupu i co najważniejsze konkurencyjna cena sprzętu. Kolejny zakup i pełne zadowolenie jak zawsze.
Bardzo dobra współpraca, bezpośredni kontakt, wsparcie.
Szybko i z profesjonalną podpowiedzią, dobry kontakt ze sprzedawcą
Bardzo dobry i szybki kontakt ze sprzedającym. Kupiony smartfon w bardzo dobrym stanie, działa wyśmienicie. Na dodatkowe pytania techniczne- jest szybka odpowiedź. Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
Polecam dobry, wiarygodny sprzedawca
Po miesiącu użytkowania napiszę tylko, że sprzęt rewelacja zarówno pod względem wyglądu jak i jakości. Wszystko szybko i płynnie chodzi. Polecam. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Dwa IMacki 27" jak nowe wyglądają i tak też działają. Dziękuję. Na pewno jeszcze będę wracał.
Towar zgodny z opisem, stan idealny.
Polecam! Sprzęt w bardzo dobrym stanie.
Wszystko ok. Polecam
Zadowolona
Wszystko zgodne z opisem na stronie, telefon nowy w opakowaniu, działa jak należy, szybka przesyłka . Polecam.
Profesjonaliści!! Polecam!!! Uczciwość i solidność,to Ten sprzedawca!!!
Pełen profesjonalizm!! Uczciwe podejście do klienta! Towar zgodny z opisem! Szybka wysyłka.Polecam!!
Zdecydowanie polecam!
Profesjonalna, bardzo miła obsługa! Idealne dopasowanie komputera do potrzeb, działa wspaniale. Dziękuję
Nie pierwszy zakup, i kolejny raz zadowolony Jacek
Pełen profesjonalizm.
Dobry kontakt, produkty pierwszej klasy, wszystko jak należy.
Rzeczowa pomoc w doborze komputera. Szybko, miło i przyjemnie:)
Dobry kontakt, szybka realizacja. Polecam