Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i terminowe dostawy. Obsługa oceniana jest jako profesjonalna, miła i pomocna, często z indywidualnym podejściem do klienta. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości i spełniają oczekiwania klientów. Kontakt ze sklepem jest łatwy i bezproblemowy, a odpowiedzi szybkie i konkretne. Klienci czują się bezpiecznie dzięki solidnemu zapakowaniu przesyłek i bezproblemowej dostawie. Wielu klientów z przekonaniem poleca sklep innym i deklaruje chęć dalszych zakupów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefotoforma.pl
Terminowość i bardzo konkretne podejście do klienta. Pełna informacja i zgodna z tym co potem następuje - podany termin jest realny i dotrzymany. Filtr CPL IRIX okazał się lepszy/ porównywalny / niż przepuszczałem-w porównaniu z posiadanymi filtrami Marumi i Hoya.
Tamron 28-75 Nikon Z
Bardzo dobry obiektyw, spełnia moje oczekiwania. Brakowało mi go bardzo, bo mam Tamrony 15-30 i 70-200, również w wersji G2. Jakość zdjęć w pełni mnie zadowala.
Bezproblemowy zakup w sklepie internetowym Fotoforma.
Profesjonalna firma
Dzień dobry
Dzięki przede wszystkim za profesjonalne podejście do każdego problemu zapytania i szybka odpowiedź. Indywidualna zniżka i możliwość porozumienia się przekonuje mnie do aktualnych i dalszych zakupów.
Działajcie tak dalej.
A ja testuje nowa zabawkę sony 200-600 🙂
Pozdrawiam
Super firma godna polecenia. Przesyłka (obiektyw) bardzo dobrze zabezpieczona i bardzo szybko dostarczona.
Sony 24-70f2,8 GM2
Jestem zadowolony z zakupu. Obiektyw spełnia moje oczekiwania. FOTOFORMA, miło mnie zaskoczyła dostarczeniem obiektywu na drugi dzień po zakupie. Polecam, warto u nich robić zakupy.
Bardzo dobra jakość produktu. Poleczam!
sprawnie i szybko zrealizowane
Bardzo sprawnie i zgodnie z informacją o terminie dostarczenia zakupu
wszystko jest O.K.
Nie pierwszy zakup i nie ostatni. Zawsze najwyższy poziom usług.
Jak zwykle na czas. Porządne opakowanie i informacje o przesyłce.
Bardzo dobry kontakt z sklepem.
Dobry towar
Szybka dostawa, dobry towar. Działa jak należy.
Swietny sklep
Jak najbardziej można polecić sklep
TAMRON
Szybko, sprawnie, bezpiecznie. A obiektyw.. marzenie! Dzięki!