fotoforma.pl- Logo - Opinie

fotoforma.pl

Opinie (296) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3187)

fotoforma.pl- Logo - Opinie

fotoforma.pl

Opinie (296) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3187)

Opinie na temat fotoforma.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Wielu klientów podkreśla wysoki poziom profesjonalizmu obsługi i całego procesu zakupowego. Obsługa klienta jest często opisywana jako miła, pomocna i fachowa, z indywidualnym podejściem. Klienci wielokrotnie wspominają o bezpiecznym i solidnym zapakowaniu przesyłek. Atrakcyjne i konkurencyjne ceny są często wymieniane jako powód wyboru sklepu. Klienci doceniają fachowe rady i wsparcie przy wyborze sprzętu lub akcesoriów. Łatwość i sprawność kontaktu telefonicznego oraz mailowego jest przez klientów wysoko oceniana. Zdecydowana większość zamówień jest realizowana zgodnie z opisem, choć pojawiają się sporadyczne opóźnienia.

Opinie nt. sklepu fotoforma.pl

Terminowość i bardzo konkretne podejście do klienta. Pełna informacja i zgodna z tym co potem następuje - podany termin jest realny i dotrzymany. Filtr CPL IRIX okazał się lepszy/ porównywalny / niż przepuszczałem-w porównaniu z posiadanymi filtrami Marumi i Hoya.

Tamron 28-75 Nikon Z

Bardzo dobry obiektyw, spełnia moje oczekiwania. Brakowało mi go bardzo, bo mam Tamrony 15-30 i 70-200, również w wersji G2. Jakość zdjęć w pełni mnie zadowala. Bezproblemowy zakup w sklepie internetowym Fotoforma.

Profesjonalna firma

Dzień dobry Dzięki przede wszystkim za profesjonalne podejście do każdego problemu zapytania i szybka odpowiedź. Indywidualna zniżka i możliwość porozumienia się przekonuje mnie do aktualnych i dalszych zakupów. Działajcie tak dalej. A ja testuje nowa zabawkę sony 200-600 🙂 Pozdrawiam

Sony 24-70f2,8 GM2

Jestem zadowolony z zakupu. Obiektyw spełnia moje oczekiwania. FOTOFORMA, miło mnie zaskoczyła dostarczeniem obiektywu na drugi dzień po zakupie. Polecam, warto u nich robić zakupy.
Nie pierwszy zakup i nie ostatni. Zawsze najwyższy poziom usług.
Jak zwykle na czas. Porządne opakowanie i informacje o przesyłce.

TAMRON

Szybko, sprawnie, bezpiecznie. A obiektyw.. marzenie! Dzięki!
Bardzo dobrze oceniam łatwość kontaktu przez telefon zważywszy na to ze był to okres czarno piątkowy. Wszystkie ustalenia telefoniczne oraz poprzez maila dotyczące utrzymania ceny mojego zamówienia zostały spełnione. Dziękuję bardzo.
DOstarczyć zamówiony filtr bo jeszcze go nie ma
Zanim złożyłem zamówienie zadałem pytanie co do funkcjonowania pewnych opcji dotyczących nadajnika radiowego i lampy błyskowej. W odpowiedzi brakowało pewnych a istotnych detali. Niemniej, jestem bardzo zadowolony ponieważ w jednym miejscu dostałem wszystko w dobrej cenie. Dodać należy, iż zamówienie zrealizowane zostało natychmiastowo, co wprawiło mnie jako człowieka niecierpliwego, w doskonały humor. Bardzo dziękuję. W przyszłości nie omieszkam właśnie w tym sklepie dokonać kolejnych zakupów. Pozdrawiam. Andrzej Ossowski
Odpowiedź ze sklepu fotoforma.pl
Dziękujemy za opinię i zaufanie. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy - zespół Fotoforma

PEŁNA PROFESKA-ZADOWOLENIE GWARANTOWANE

Bardzo duży wybór obiektywów i do tego na każdą kieszeń. Szybka i profesjonalna obsługa. Sklep zamieszcza na swoim kanale YouTube dużo fajnych filmików które mogą pomóc w wyborze sprzętu.

Szybko,profesjonalnie,bezpiecznie.

Realizacja zamówienia/Nikon Z5 II z ob.Nikkor 24-200/ przebiegła bardzo sprawnie.Dostawa przez wybranego kuriera bez zastrzeżeń.Sprzęt dotarł do miejsca zamieszkania bez uszkodzeń.