MagazynLamp.pl: Sklep z oświetleniem.

Opinie łącznie (5766) Opinie (1907) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia i dostawy. Wielu klientów wskazuje na staranne, bezpieczne i solidne zabezpieczenie produktów podczas wysyłki. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, sprawna i pomocna. Klienci często podkreślają szeroki wybór produktów i dostępność nawet trudno dostępnych artykułów. Ceny produktów są często oceniane jako atrakcyjne lub konkurencyjne. Jakość produktów jest zazwyczaj oceniana pozytywnie. Kontakt ze sprzedawcą i komunikacja oceniane są jako bardzo dobre. Sporadycznie pojawiają się uwagi do stanu towaru oraz trudności w komunikacji ze sprzedawcą.

OpinieMagazynLamp.pl: Sklep z oświetleniem.

Szczerze mówiąc, trudno mi wskazać coś do poprawy. Wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Oby tak dalej!

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Lampa dotarła szybko, była dobrze zapakowana i zgodna z opisem. Jakość wykonania jest bardzo dobra, wszystko działa bez zarzutu. Polecam ten sklep za profesjonalną obsługę i sprawną realizację zamówienia. Na pewno wrócę na kolejne zakupy.
Żarówka specjalistyczna, którą zawsze zamawiałam z niemieckiego amazonu, i którą nieraz dostarczano stłuczoną, okazała się dostępna w tym sklepie. Dostawa szybka, bezproblemowa. Dziękuję
znakomicie zrealizowane i dostarczone zamówienie: szybko, sprawnie i profesjonalnie. reklamacja załatwiona błyskawicznie! Dziękuję najmocniej! Polecam z całego serca!!!👍😃✨️
Lampki zgodne z oczekiwaniem. Czas pokaże jak się będą sprawować. Na dziś jestem zachwycony. A ilość opcji świecenia wykracza ponad moje potrzeby. Polecam.
Znalazłem świetlówki których nigdzie w innym miejscu nie było. teściowa bardzo zadowolona bo obeszło sie bez wymiany lampy :)
Zamówienie dotarło na drugi dzień. Świetlówki całe i dobrze zapakowane.

Opinia wynikająca z prośby sklepu

"Magazyn lamp" to jedno z niewielu miejsc, gdzie jest możliwość zakupu zwykłych żarówek. Tym bardziej w tak atrakcyjnej cenie. Jestem klientem tego sklepu po drugi raz i krótko mówiąc jestem zadowolony. Jednak zostałem nieprzyjemnie zaskoczony, kiedy zauważyłem odprysk na jednej z nowo zakupionych lamp. (Po pierwszym zakupie wszystko było w porządku) Domyślam się, że wynika to z ceny i nie warto narzekać. Natomiast taka usterka może doprowadzić do przykrych skutków.

pamiętam jak dziś

pamiętam jak kiedyś żarówka ta kosztowała 30 zł, a teraz 80 zł. Pamiętam też że to 30 zł bolało mnie mniej niż 80 tydzien temu
Sprawnie, szybko i oczywiście po taniości. ZDECYDOWANIE POLECAM !!!!!
Zamówienie poprzedzone kontaktem telefonicznym. Doradca bardzo profesjonalny
Zamówienie zrealizowane bardzo profesjonalnie i szybko. Firma godna polecenia.
Szybka i sprawna obsługa, produkty zgodne z parametrami.

Szybko, profesjonalnie

Szybko, sprawnie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, proklientowskie podejście
Sprawna realizacja zamówienia, bezpieczne opakowanie, towar dobrej jakości.
szybka wysyłka, produkty dobrze zapakowane

Towar przyszedł i wszytsko z nim ok. Okres oczekiwania jak na dziś nie za szybki

Towar przyszedł i wszytsko z nim Ok. Ale jak na dzisiejsze standardy musiałem Sporo czekać.
Wszystko ok polecam,towar zgodny z zamówieniem
Świetna obsługa, expresowa wysyłka . Szybka reakcja.
Zamówienie zgodne z oczekiwaniami, lampy dotarły całe brak zastrzeżeń. Zalecam poprawić działanie infolini bo za każdym razem rozłączało...
Terminowość dostawy oraz sposób zabezpieczenia przesyłki przed uszkodzeniem