Shima-sklep

Opinie łącznie (917) Opinie (346) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką wysyłkę. Opinie o obsłudze są w większości bardzo pozytywne, klienci cenią profesjonalizm, uprzejmość oraz pomocność pracowników. Proces zwrotów i wymiany produktów jest chwalony za szybkość, prostotę i sprawność. Produkty są określane jako wysokiej jakości, trwałe i zgodne z opisem, co budzi zadowolenie klientów. Klienci często odnoszą się do dopasowania rozmiarów – najczęściej pozytywnie, choć pojawiają się sporadyczne trudności.

OpinieShima-sklep

Заказывал SHIMA HYDRODRY 2.0, по качеству и размеру все отлично рост 185 вес 75кг, заказал XXL. Полная экипировка одета, сверху балахон + куртка и сверху дождевик. Ремни для утяжки по бокам хорошо сделаны. Больше всего понравился сервис, быстро отправили и доставили. Сам материал дождевика еще не тестировал на водонепроницаемость но швы проклеены изнутри и не должны пропускать воду.

Bardzo polecam

Serdecznie polecam, szybka realizacja zamówienia, dobra jakość i duży wybór produktów. To moje kolejne zakupy i na pewno wrócę następnym razem.
T H
Tomasz H.
Towar zgodny z opisem. To juz moje kolejne zakupy w tym sklepie. Wczensiej nie było problemów ze zwrotem. Fajne gratisy do zamówienia, ceny konkurencyjne.
Chociaż musiałem zwrócić wybrane buty ze wzgledu na niedopasowanie daję 5* za niezwłoczne rozpatrzenie i zwrot środków. Z pewnością odwiedzę sklep ponownie gdy będę czegoś potrzebował. Dzięki i pozdrawiam.
Najlepszy sklep motocyklowy, super doradztwo, można liczyć na pomoc przy doborze ubioru.
Bardzo dobry sklep — profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia i świetna jakość produktów. Zakupy przebiegły bez problemów, zdecydowanie polecam sklep Shima!

Zbyszek

Produkt świetnie pasuje do posiadanych przeze mnie spodni Shima. Super szybka przesyłka. Zdecydowanie polecam.
Szybka dostawa, a jeszcze szybsza wymiana na inny rozmiar :). Byłem mega zadowolony z ekspresowej dostawy innego rozmiaru spodni.

Rękawice damskie

Zamówienie przyszło bardzo szybko, produkt zgodny z opisem na stronie. Dobra jakość, wygodne. Polecam. Napewno to nie będzie mój ostatni zakup w tym sklepie .
Bardzo pożądny towar plus GRATISY Polecam w 100%
Wszystko super. Natychmiastowe przyjęcie zwracanego produktu. Jedynie Pan na infolinii mogłyby być milszy, ale może po prostu miał gorszy dzień.
Informacje na bieżąco dotyczące zamówienia. Sprawna wysyłka.
Polecam. Przesyłka dotarła na czas. Towar zgodny z opisem.
Polecam, szybka wysyłka.
Towar zgodny z opisem. Szybka i bezpieczna dostawa.
Zaskakująco duża przewiewność kurtki. Pozytyw!
Szybka wymiana produktu

Polecam w 100%

Jak to w życiu bywa podczas zakupów na odległość zdarza się, że nie potrafimy zamówić odzieży we właściwym rozmiarze. Tak było w moim przypadku. Na szczęście pracownicy sklepu Shima.pl doskonale sobie z tym radzą. Ich profesjonalizm i cierpliwość zasługują na słowa najwyższego uznania. Oferowane produkty są wysokiej jakości. Satysfakcja z zakupów gwarantowana.

Odpowiedź ze sklepu Shima-sklep

Dzięki za pozytywną opinię. Cieszymy się widząc, że spełniamy wymagania kupujących u nas motocyklistów. :)
Szybka wysyłka,towar zgodny z zamówieniem,warty polecenia.