Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową wysyłkę produktów. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość oferowanych produktów oraz ich wygodę i zgodność z opisem. Opinie o obsłudze klienta są przeważnie pozytywne, klienci doceniają profesjonalizm, pomoc oraz łatwość kontaktu. Procedura zwrotów oraz wymiany rozmiarów oceniana jest jako szybka i bezproblemowa. Klienci często wspominają o dopasowaniu rozmiarów, doceniając trafność opisów. Sporadycznie pojawiają się uwagi co do uprzejmości obsługi klienta, a także problemy z dopasowaniem części produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieShima-sklep
Заказывал SHIMA HYDRODRY 2.0, по качеству и размеру все отлично рост 185 вес 75кг, заказал XXL. Полная экипировка одета, сверху балахон + куртка и сверху дождевик. Ремни для утяжки по бокам хорошо сделаны.
Больше всего понравился сервис, быстро отправили и доставили.
Сам материал дождевика еще не тестировал на водонепроницаемость но швы проклеены изнутри и не должны пропускать воду.
Chociaż musiałem zwrócić wybrane buty ze wzgledu na niedopasowanie daję 5* za niezwłoczne rozpatrzenie i zwrot środków. Z pewnością odwiedzę sklep ponownie gdy będę czegoś potrzebował. Dzięki i pozdrawiam.
Bardzo dobry sklep — profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia i świetna jakość produktów. Zakupy przebiegły bez problemów, zdecydowanie polecam sklep Shima!
Szybka dostawa, a jeszcze szybsza wymiana na inny rozmiar :). Byłem mega zadowolony z ekspresowej dostawy innego rozmiaru spodni.
Rękawice damskie
Zamówienie przyszło bardzo szybko, produkt zgodny z opisem na stronie. Dobra jakość, wygodne. Polecam. Napewno to nie będzie mój ostatni zakup w tym sklepie .
Wszystko super. Natychmiastowe przyjęcie zwracanego produktu. Jedynie Pan na infolinii mogłyby być milszy, ale może po prostu miał gorszy dzień.
Polecam w 100%
Jak to w życiu bywa podczas zakupów na odległość zdarza się, że nie potrafimy zamówić odzieży we właściwym rozmiarze. Tak było w moim przypadku. Na szczęście pracownicy sklepu Shima.pl doskonale sobie z tym radzą. Ich profesjonalizm i cierpliwość zasługują na słowa najwyższego uznania. Oferowane produkty są wysokiej jakości. Satysfakcja z zakupów gwarantowana.
Odpowiedź ze sklepu Shima-sklep
Dzięki za pozytywną opinię. Cieszymy się widząc, że spełniamy wymagania kupujących u nas motocyklistów. :)
lepiej byłoby wysłać zakup do mojej miejscowości zamiast do sądiedniej, ale cóż pomyłki się zdarzają
Wszystko ok
Szybka wysyłka , wszystko sprawnie , towar zgodny z oczekiwaniami
Spodnie super, lecz za duży rozmiar. Muszę zwrócić. Jest to bardzo proste, wszystko jest świetnie zorganizowane. Z pewnością zamówię mniejszy rozmiar👍
Zamówienie zgodne z opisem dobrze że można to dokupić
Kombinezon jest świetny i wygodny, a to mój pierwszy skórzany Kombinezon damski
Sklep bez zastrzeżeń kamizelka też super
Szybka wysyłka, kominiarka super.
Super sklep i obsługa wysyłki. Towar 1-klasa
Super obsługa. Szybka wysyłka
Nie mam zastrzeżeń do obsługi sklepu. Niestety Damskie spodnie shima mają dla mnie zbyt niski stan, przez co są niewydolność dla kobiet z wystający brzyszkiem
Towar dobrze spakowany
Szybka wysylka.
Szybkość i sprawność realizacji zamówienia.
Dziękuję za dostarczone buty. Są super. Pasują idealnie. Super kontakt ze sklepem. Polecam. Pozdrawiam serdecznie.