balaganstudio.com

Opinie łącznie (8053) Opinie (2730) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów, podkreślając staranność, solidność i trwałość zarówno butów, jak i torebek. Wygoda użytkowania, komfort noszenia oraz miękkość skóry to najczęściej wychwalane cechy produktów – szczególnie butów. Klienci wielokrotnie podkreślają profesjonalną, uprzejmą i sprawną obsługę klienta, szczególnie doceniając szybki kontakt i pomoc w nietypowych sytuacjach. Proces zwrotów i wymian oceniany jest jako sprawny i bezproblemowy. Większość klientów pozytywnie ocenia szybkie i sprawne dostawy. Klienci cenią oryginalny, niebanalny design produktów oraz szeroki wybór wzorów i kolorów, które wyróżniają markę na tle konkurencji. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące jakości opakowań oraz ograniczeń dostawy. Wielu klientów zwraca uwagę na niedopasowania rozmiarówki, jej zawyżenie lub zaniżenie, a także różnice między modelami oraz ograniczony wybór rozmiarów. Pojedyncze uwagi dotyczą również kosztów przesyłek przy zwrotach.

Opiniebalaganstudio.com

Bardzo doceniam pomoc Pani z infolinii, która pomogła mi dobrać odpowiedni rozmiar buta. Zapewniła mnie też, że w razie gdyby rozmiar mi nie pasował, mogę zwrócić przesyłkę za darmo. Na szczęście buty leżą idealnie - najwygodniejsze baleriny jakie kiedykolwiek miałam 😊.

Batsheva baleriny - najwygodniejsze buty jakie miałam

Nie spodziewałam się że przejdę w tych butach cały Londyn bez obtarć, a jednak - moje ulubione buty ever są idealne pod względem wykonania, jakości i materiału. Rozumiem dlaczego to bestseller :)
Bardzo dobrej jakości wykonane buty i torebka. Jedyny mankament to to, że torebka w rozmiarze s nie jest pokazana na modelce i nie widać jej wielkości.

Czółenka Yafa

Zamówione czółenka Yafa oddałam ze względu na niedobrany rozmiar. Przyjęcie zwrotu i zwrot pieniędzy przebiegły sprawnie i bezproblemowo. W zamian kupiłam stacjonarnie dwie inne pary, z których jestem bardzo zadowolona – piękne i wygodne. Lubię markę Bałagan i chętnie wracam.
Kontakt z klientem i obsługa są na bardzo wysokim poziomie. A ofertą sklepu jestem zachwycona! Serdecznie dziękuję za Państwa doskonałą pracę. Wszystkim z pełną odpowiedzialnością polecam zakupy w Bałaganie;)
Bardzo sprawna i szybka wysyłka. A klapki (jak i wszystkie inne buty które kupiłam) są bardzo wygodne, dopracowane i poprostu ładne
Buty piekne, kupilam 2 pary. Zobaczymy jak sie beda nosily. Troche zaskoczylo mnie, ze panie w sklepie twierdzily, ze maja tylko po jednej parze z kazdego rozmiaru, ale moze akurat tak trafilam. Buty zostaly zamowione i moglam je odebrac w tym samym tygodniu.

Odpowiedź ze sklepu balaganstudio.com

Dzień dobry Pani, tak się może zdarzyć, że rozmiar z danego modelu będzie dostępny w butikach w tylko jednym egzemplarzu. Są to kwestie logistyczne i przestrzenne naszych lokali. Cieszymy się, że ostatecznie jest Pani zadowolona z zakupu- najmocniej dziękujemy! <3
Buty są bardzo wygodne. Moje stopy, choć zazwyczaj nie znoszą nowego obuwia w tym przypadku nic nie ucierpiały. Model, który wybrałam na stopie wygląda pięknie. Trzyma stopę ja lekko modelując. Buty wyglądają bardzo zgrabnie.
Krój, kolor i jakość skóry super. Niestety po tygodniu noszenia podeszwa w balerinkach batsheva zaczęła się mocno ścierać. Jak na taką cenę, to nie powinno się dziać. Mogłyby być tańsze.
Buty świetne, mam już kilka par. Są wygodne, nietuzinkowe, czuje się w nich komfortowo. Buty jak biżuteria, dodaj jeansy i tshirt, rozpuść włosy i wyglądasz wow ! POLECAM :-)
Bardzo szybka przesyłka, a zamówiony produkt baleriny - cudne w użytkowaniu, spełniają wszystkie moje oczekiwania.

Ładna torebka, bardzo słaby sposób dostawy

Torebka jest dobrze wykonana i bardzo ładna, ale sposób dostawy pozostawia dużo do życzenia. Wrzucenie torebki luzem do dużo za dużego kartonu, który swoją drogą został zniszczony w dostawie, gdzie lata i obija się i łatwo może zostać zalana jest bardzo nieprofesjonalne.

Odpowiedź ze sklepu balaganstudio.com

Dzień dobry, bardzo nam przykro, że zakup nie spełnił wszelkich Pani oczekiwań. Dokładamy starań, aby również aspekt estetyczny naszych przesyłek był jak najlepszy. Prosimy o kontakt z nami na: shop@balaganstudio.com, abyśmy mogły Ci zaproponować rozwiązanie sytuacji.

Polecam …

Expresowe wysyłka a buty po prostu śliczne i do tego wygodne i mięciutkie . Polecam serdecznie .
Wspaniały limonkowy kolor idealny na lato miękką skóra pierwsze sandały które mnie nie optarły a sporo wiosen przeżyłam
A K
Agata K.
Szybka realizacja zakupu. Buty przepięknie, wykonane z wielka starannością i dbałością o szczegół.
Buty są po prostu przepiękne! Wizualnie prezentują się rewelacyjnie, a jakość wykonania jest wręcz cudowna. Wszystko jest zrobione bardzo starannie i estetycznie.
Baleriny świetne, bo szerokie w palcach. Takie typu barefood. Skóra miękka, świetna. Raj dla moich stóp. Róbcie więcej takiego obuwia. Dostawa szybka i to też super! Dziękuję
torebka wykonana piekni prawdxziwa skora, ja jednak ja zwrócilam, bo nazwa firmy to BAŁAGAN a ja cenie w zyciu uporzadkowani i harmonie i dlatego z powodów ideologicznych ja zwrócilamod razu.
Pięnie wykonane buty, ale rzeczywiście rozmiarówka jest lekko zawyżona, zatem polecam sprawdzenie tabeli wymiarów! Pozdrawiam

Super torebka w pięknym kolorze!

Torebka śliczna, szybka dostawa. Dziękuję i skorzystam z propozycji sklepu ponownie:)