Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieogrodmarket.pl
Brak instrukcji jak złożyć
Odpowiedź ze sklepu ogrodmarket.pl
Wszystkie instrukcje dostępne są na naszej stronie, w zakładce INSTRUKCJE :)
Dostałem inny produkt od zamówionego.Złożyłem reklamację,wysłałem zdjęcie zamowionego i otrzymanego produktu i do dziś niemam odpowiedzi.
Odpowiedź ze sklepu ogrodmarket.pl
Zgodnie z informacjami w ofercie donice sa wykonywane jako produkty indywidualne, nie ma powtarzalności cech, sa zbliżone do siebie - a zdjecia w ofercie to jedynie wizualizacja konkretnego wzoru
Stanowczo czas oczekiwania na przesyłkę który wyniósł ponad 60 dni jest za długi
Odpowiedź ze sklepu ogrodmarket.pl
Przykro nam z powodu niezadowolnie, dostawa zgodnie z czsem realizacji oraz aktualna listą kolejkową która widnieje w karcie produktu - jest ona aktualizowana w czasie rzeczywistym, aby każde klient miał świadomość jak długo zajmie produkcja jego zamówienia oraz nie musiał czekać na odpowiedzi działku obsługi klienta, co również zawarte w opisie dostawy ,, nie podajemy dokładnej daty dostawy, realizacja w podanym przedziale czasu". Zachęcamy do dokładnego zapoznawania się z warunkami zakupu :)