wallcolors.pl- Logo - Opinie

wallcolors.pl

Opinie (158) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (332)

wallcolors.pl- Logo - Opinie

wallcolors.pl

Opinie (158) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (332)

Opinie na temat wallcolors.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości tapet, materiałów i wykonania produktów. Wiele opinii podkreśla atrakcyjne, piękne i zgodne z opisem wzory oraz wygląd tapet. Klienci chwalą profesjonalną, pomocną i indywidualną obsługę klienta oraz świetny kontakt z firmą. Wielu klientów podkreśla bardzo szybką realizację zamówienia i wysyłkę. Opinie wskazują na łatwy, sprawny i miły kontakt telefoniczny oraz mailowy z firmą. Część klientów docenia indywidualne podejście oraz elastyczność w realizacji zamówień i dopasowanie do potrzeb.

Opinie nt. sklepu wallcolors.com/pl

Produkt odpowiada opisówi w internecie i zdjęciom - super! ☺️ Jednak, jeśli chcielibyście coś zrobić lepiej, to moglibyście dodawać do paczki śruby i mocowania oraz ewentualnie jeśli potrzebne, kable do lampy. Dodam, że mam nadzieję, że monter zrozumie instrukcje ( ja nie zrozumiałam.). Warto też popracować nad funkcjonalności ami strony internetowej. Sam produkt jest piękny i funkcjonalny!!!
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią! 😊 Cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania i odpowiada opisowi oraz zdjęciom – to dla nas bardzo ważne. Dziękujemy również za cenne sugestie – są one dla nas niezwykle pomocne. Miło nam poinformować, że w niedalekiej przyszłości planujemy wprowadzenie akcesoriów montażowych, aby proces instalacji był jeszcze prostszy i wygodniejszy. Pracujemy także nad udoskonaleniem funkcjonalności naszej strony internetowej, by zapewnić jak najlepsze doświadczenie zakupowe. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i miłe słowa – cieszymy się, że nasza lampa już zdobi Pani wnętrze! ✨
Dziękuję za wspaniałą współpracę.
Kafelki doszły w nienaruszonym stanie i o czasie.
Wszystko ok
Jakość!