stoldrew.com

Opinie łącznie (419) Opinie (327) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci najczęściej chwalą wysoką jakość drzwi oraz ich solidne wykonanie, a także doceniają profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi klienta. Wysoko oceniana jest także łatwość kontaktu z firmą oraz jasność przekazywanych informacji. Wielu klientów pozytywnie wypowiada się o szybkim, sprawnym i terminowym procesie dostawy, jak również o solidnym i bezpiecznym pakowaniu drzwi. Montaż drzwi oceniany jest przeważnie pozytywnie, szczególnie ze względu na czytelne instrukcje i łatwość montażu. Kilka osób zgłasza zastrzeżenia dotyczące szczegółów wykończenia drzwi oraz przypadki uszkodzeń powstałych podczas transportu. Sporadycznie pojawiają się także uwagi dotyczące opóźnień lub problemów logistycznych przy dostawie. Niektórzy klienci wskazują również na braki lub trudności techniczne związane z montażem drzwi.

Opiniestoldrew.com

Polecam, drzwi dobrze zapakowane i idealnie docięte.

Odpowiedź ze sklepu stoldrew.com

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie! Niezmiernie nam miło słyszeć, że są Państwo zadowoleni zarówno z jakości zabezpieczenia przesyłki, jak i precyzji wykonania naszych drzwi. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był dopracowany w najmniejszym szczególe i bezpiecznie docierał do rąk naszych klientów. Dziękujemy za zaufanie i życzymy, aby nowe drzwi służyły przez długi czas! Z poważaniem, Zespół Stoldrew
wszystko zgodnie vz zamowieniem

Odpowiedź ze sklepu stoldrew.com

Bardzo dziękujemy za wystawienie pozytywnej oceny! Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z Państwa oczekiwaniami. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do zakupów w Stoldrew! Z pozdrowieniami, Zespół Stoldrew

Odpowiedź ze sklepu stoldrew.com

Bardzo dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny! Cieszymy się, że transakcja przebiegła w pełni pomyślnie. Zapraszamy ponownie do zakupów w Stoldrew! Z pozdrowieniami, Zespół Stoldrew

Odpowiedź ze sklepu stoldrew.com

Wszystko ok, drzwi w tej cenie solidnie wykonane, lekkie :D spełnia moje oczekiwania.

Odpowiedź ze sklepu stoldrew.com

Dziękujemy za pozytywną opinię. Staramy się, aby terminy realizacji były u nas tak solidne, jak nasze drzwi. Cieszymy się, że wszystko dotarło na czas. Pozdrawiamy, zespół Stoldrew.
Generalnie wszystko sprawnie. Mniej o jedną gwiazdkę, bo futryna była drapnięta (w środku. Nie było możliwości by to zauważyć przy kurierze, bo musiałabym wszystko wybebeszyć na korytarzu). Niestety nie miałam czasu na reklamację. Ale jakiś pisak do zamalowania moglibyście dorzucić XD.
Drzwi dwuskrzydłowe. Brak odpowiedniej ilości kapsli do otworów na kołki antywywazeniowe i rygle górny i dolny w ościeżnicy i progu. Brak otworu pod rygiel w progu. Sam mam sobie wywiercić? Próg jakości niedostatecznej. Brak regulacji zawiasów poza głębokością wkręcenia. Otwory na zawiasy w skrzydle rozszerzenia wiercone na rozkalibrowanej maszynie, przesunięte względem otworów w drzwiach o 5mm co powoduje konieczność piłowania wpustów pod zamki.

Odpowiedź ze sklepu stoldrew.com

Drzwi są super wszystko zgodnie z zamówieniem .Goraco polecam .

Odpowiedź ze sklepu stoldrew.com

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i najwyższą ocenę! Ogromnie nas cieszy, że drzwi są super i wszystko dotarło dokładnie tak, jak zostało zamówione. Pani zadowolenie i gorące polecenie to dla nas najlepsza nagroda za wykonaną pracę. Niech drzwi służą świetnie przez długie lata! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Stoldrew

Odpowiedź ze sklepu stoldrew.com

Bardzo jestem zadowolony z góry dziękuję

Odpowiedź ze sklepu stoldrew.com

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za tak miły komentarz i najwyższą ocenę. To dla nas ogromna radość, że są Państwo zadowoleni z wyboru naszych drzwi. Dziękujemy za zaufanie i w razie jakichkolwiek pytań w przyszłości - pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Stoldrew.

Szybkość dostawy,

Odpowiedź ze sklepu stoldrew.com

Dziękujemy za ocenę 5 gwiazdek i tak miłe słowa! Bardzo nas cieszy, że proces realizacji zamówienia przebiegł sprawnie i produkt dotarł do Państwa tak szybko. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci otrzymywali swoje drzwi w jak najkrótszym czasie, nie tracąc przy tym na jakości obsługi. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wiele radości z użytkowania zakupionego produktu. Zapraszamy ponownie! Z pozdrowieniami, Zespół Stoldrew

Odpowiedź ze sklepu stoldrew.com

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Bardzo doceniamy zaufanie, jakim nas Państwo obdarzyli. Do usłyszenia przy kolejnych realizacjach!