Opinie łącznie (6628) Opinie (1166) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 1 mar 2013

mennicaskarbowa.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 20 000 zł. Dowiedz się,

Klienci bardzo często podkreślają szybkie tempo realizacji zamówień oraz sprawność całego procesu. Obsługa klienta oceniana jest bardzo wysoko, często opisywana jako profesjonalna, miła i pomocna. Terminowość dostaw oraz sposób opakowania produktów są przeważnie oceniane pozytywnie. Komunikacja z klientem jest przejrzysta i konkretna. Część klientów krytykuje przewoźników i sposób pozostawiania przesyłek, a sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące jakości lub rodzaju opakowań. Niektórzy wskazują także na konieczność poprawy komunikacji oraz na ceny produktów jako możliwy obszar do ulepszenia.

Opiniemennicaskarbowa.pl

Cena mogłaby być trochę niższa, bardziej zbliżona do cen w Metal Markecie.
Obsługa, bardzo miła i profesjonalna. Panowie tam pracujący elokwentni i kilturalni. Klimat wyśmienity. Jedynym mankamentrm ale to ciężkie do naprawy to parking przed Mennicą i mała poczekalnia. Czasem trzeba poczekać a są tylko trzy siedzące miejsca i nie zauważyłem tam WC.
Świetna obsługa... sama placówka prezentował się profesjonalnie.. Pracownik dbał o każdy aspekt świadczenia najlepszej klasy obsługi!
Bardzo szybko wysyłka w moich rękach końca☺️
Witam bardzo sprawne i szybkie realizację zamówienia
Zamówienie jest dostarczone zgodnie z opisem i bardzo dobrze zabezpieczone. Przesyłka terminowa, ale w zależności czy zamawiamy monety czy sztabki czas oczekiwania jest z góry określony
Szybka realizacja zamówienia. Jednakże należy poprawić kod pocztowy ponieważ są błędne.
Wysyłka OK..towar dostarczony bez zastrzeżeń.
Dostawa-szybko ,bez żadnych problemów:)
Wysyłka bardzo szybka. Wszystko pięknie zapakowane
Szybka realizacja zamówienia. Polecam
Miła obsługa, bardzo dobry kontakt i błyskawiczna dostawa. Polecam.
Bardzo szybka dostawa. Wszystko dokładnie takie jak na stronie internetowej. Pudełko na sztabkę rewelacyjne.
Dobry kontakt z obsługą, konkretne informacje dotyczące złożonego zamówienia.
Szybka wysyłka, porządnie zapakowane. Wszystko zgodnie z opisem

Kolejny raz brak poszanowania czasu i klienta

Witam serdecznie. Pkt 1 To było dokładnie 23.11.2025. złożyłem zamówienie internetowe przez stronę mennicy. Dostałem e-maila że dziękują za zakup, zamówienie czeka na płatność. Spoko Zerwałem lokatę ( tracąc odsetki) opłaciłem zamówienie. Ponownie e-mail dziękujemy za zakup zamówienie przekazane do realizacji. Mija dwa dni ponownie e-mail zamówienie po mimo że zapłacone zostało anulowane.( Niby błąd systemu, za niska cena monety bulionowej) Chciałem zamówić ponownie, niestety na zwrot gotówki czekałem kilka dni codziennie dzwoniąc i ponaglając. Dodam że płacąc za zamówienie zrobiłem przelew natychmiastowy. Mennica tak nie postaila bo ma nas gdzieś... Przyszedł weekend Od czasu złożenia i zapłacenia pierwszego zamówienia, przez anulowanie, oczekiwanie na zwrot gotówki, weekend minął tydzień ...... Moneta droższa 700 zł. Chciałem odłożyć swoje oszczędności dla dzieci... 3 monety x 700 zł= 2100 drożej... niestety będą 2 Do tego strata kolejnych 2000 zł z odsetek przez ich błąd na stronie Biznes z mennica - strata czasu i kasy (razem4100) Pkt 2 Złożyłem zamówienie doczekałem 3 tyg. Dostałem e-maila ,,prosimy o potwierdzenie dostarczonego zamówienia i opinie,, Tak więc udałem się do oddziału a tam znowu ..... Lipa Informacja ...pana zamówienie jest spakowane ale będzie za 3 może 4 dni I znowu czas, paliwo, pieniądze (strefa parkowania) zmarnowane Nikt nie powie przepraszam Nie polecam

porady

1. Jeśli ktoś kupuje monetę, online i zamierza ją odebrać osobiście w oddziale i dana moneta jest na stanie tego oddziału to po prostu wydajcie mu tę monetę zamiast wysyłać kolejną z magazynu w warszawie, bo to są dla was całkowicie zbędne koszty, a dla klienta niepotrzebne opóźnienia. 2. Jeśli ktoś zamawia wysyłkę w 24 godziny to nie czekajcie z wysyłką 45 godzin, żeby możliwość odebrania takiej wysyłki mogła pojawić się dopiero po 112 godzinach od zamówienia. 3. Zadbajcie o to, żeby status przesyłki odpowiadał stanowi faktycznemu, aby zgadzał się z informacjami jakie otrzymać można na infolinii (sama infolinia zasługuje na lepszą ocenę niż wasza spółka) 4. Wystawiajcie imienną fakturę na której będzie wyraźnie napisane co zostało sprzedane i komu, a nie paragonik za bliżej nieokreśloną usługę. Jaką ocenę powinienem wystawić jeśli musiałem o kilka dni przenieść swój wyjazd za granicę, a wybrałem Waszą mennicę z uwagi na szybką wysyłkę, istniejący oddział w moim mieście, który deklarował, że ma na stanie to co chcę kupić? Może warto dopisać w sklepie internetowym, że kupienie monety osobiście w oddziale to zupełnie co innego niż odbiór monety kupionej online, bo spółka sama ze sobą wewnętrznie konkuruje działając na swoją szkodę i tworząc całkowicie zbędne koszty.
Szybka dostawa,brak komplikacij
Szybki czas realizacji
Profil prywatny
Srebro dotarło

mennicaskarbowa.pl

Sprzedaż i skup metali szlachetnych

Wyświetl wszystkie profile