balticbhp.pl

Opinie łącznie (7455) Opinie (4140) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz błyskawiczną wysyłkę. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, trwałe, wygodne i zgodne z opisem. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, pomocna i kompetentna. Wielu klientów zwraca uwagę na wygodę i komfort użytkowania oferowanych produktów. Proces zwrotu oceniany jest jako szybki, łatwy i bezproblemowy. Kontakt ze sklepem jest oceniany jako łatwy, szybki i profesjonalny. Klienci chwalą szeroki wybór produktów oraz dostępność markowej odzieży roboczej.

Opiniebalticbhp.pl

Jak zawsze, szybko, sprawnie i zgodnie z opisem. Produkty wysokiej jakości i funkcjonalności. Polecam Tomasz - wykonywany zawód: geodeta

Same plusy !!!

Przed zakupem - doskonałe doradztwo Sprawna obsługa zakupu. Po zakupie - bardzo szybka dostawa POLECAM
Niestety był zwrot ale wszystko przebiegło bez zarzutów, szybko, przejrzyście bez problemów, pełna profeska, życzyłbym sobie żeby wszystkie sklepy tak podchodziły to byłoby super.

Spodnie DASSY FLUX.

Spodnie DASSY sztos. Wygodne, nie krępują ruchów, ogromną ilość kieszeni i przegródek, możliwość regulacji w pasie, odpowiednia długość nogawek. Cena adekwatna do jakości. Polecam spodnie i sklep.
Zamówiłem softshell widząc promocje w której 'komin' był gratis albo za niewielką dopłatą. Niestety promocja sie nie zaliczyła albo komin nie dodał sie do koszyka automatycznie. Jest to moje 2 zamówienie i jestem zadowolony z jakości zamawianych przedmiotów jak i z czasu realizacji.
Obuwie bardzo lekkie, stopa nawet po kilkunastu godzinach intensywnego chodzenia nie odczuwa najmniejszego zmęczenia. Przód szeroki nie uciska-warte swojej ceny. Do pracy na magazynie jak również w terenie. Polecam
Realizacja w czasie krótszym niż deklarowany, towar zgodny z opisem, informacja o statusie zamówienia aktualizowana na bieżąco. Bez zastrzeżeń.
Workwearowe odurzenie! Większość wolnej gotówki idzie na ubrania robocze, wygoda i jakość Snikersa broni się sama w sobie! Ostatnio przetestowałem buty od Solid Gear i to jest jak przejść z malucha do mercedesa! Polecam BalticBHP każdemu!
Kolejny mój zakup, jestem zadowolony. Pozdrawiam
REWELACJA! Super kontakt, wielki wybór asortymentu, ceny najlepsze! Wrócę następnym razem napewno! Polecam bez wahania!
zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko bardzo dziękuję bo zależało mi na czasie
Zamówienie szybko i profesjonalnie towar super premium polecam Baltic Bhp
Jestem zadowolony z błyskawicznej wysyłki i towaru który kupóje od 7 lat.
Bardzo dobrej jakości spodnie. Trwałe i świetnie się noszą. Polecam

Pełen profesjonalizm

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Bogata oferta markowych artykułów w dobrej cenie.

Super sklep!

Ogromna oferta markowych rzeczy BHP. Dobre ceny, sporo atrakcyjnych przecen.

Rewelacja!

Zamówienie przyszło bardzo szybko! Produkty (czapka Snickers i rekawiczki Snickers) fantastyczne! Przynajmniej z tego co mówił mąż. Wracając z pracy już nie ma odmrożonych uszu i rąk:) dodatkowo do przesyłki była dołączona naklejka! Na pewno skorzystam z oferty sklepu ponownie!
Błyskawiczna wysyłka zamówionego towaru i bezproblemowy kontakt

Pozytywny

Wszystko co chciałem to dostałem i bym powiedział nawet ekspresowo.

Szybko i sprawnie.

Dobry kontakt przy zamówieniu. Szybka dostawa. Możliwość płatności za pobraniem. Polecam