Ważny od: 17 wrz 2015
sklep.fameg.pl/?store_access_key=fameg2006 spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość wykonania mebli oraz ich wygląd. Część z nich zwraca także uwagę na sprawność dostarczenia zamówień oraz profesjonalizm obsługi klienta. Wśród opinii pojawia się również uznanie dla starannego pakowania przesyłek. Jednocześnie część klientów zauważa problemy z terminowością i komunikacją przy dostawie, a także zgłasza zastrzeżenia do kontaktu z obsługą, wymagającego często samodzielnego dopytywania. Niektórzy wyrażają też niezadowolenie z powodu złego zabezpieczenia przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.fameg.pl/?store_access_key=fameg2006
Moja ocena to cztery gwiazdki. Spowodowane jest to tym że gdy mijał przewidywany czas na realizację zamówienia, zadzwoniłam spytać się jak wygląda sprawa tego zlecenia i otrzymałam wiadomość, że dostawa będzie następnego dnia. Nikt wcześniej nie zadzwonił i nie spytał się o to czy jest opcja dostawy w ten dzień. Ponieważ tego dnia nie byłam pod adresem , musiałam na szybko zmienić plany aby móc odebrać przesyłkę. Jak spytałam się czy jest możliwość to usłyszałam , że albo jutro albo dopiero za dwa tygodnie. Jeżeli chodzi o krzesła to zapakowanie do transportu i wykonanie krzeseł jest bez zastrzeżeń
Ne podobalo mi sie w jski sposob umawiano tranport. Brz uprzedzenia z dnis na dzien a gdy odmowiam w ten sposob, to sie nikt wiecej nie odezwal. Sama potem dzwonilam, muialam sie przypomniec
warto poczekać na realizację zamówienia. Krzesła są naprawdę REWELACYJNE !!!
Wszystko w porządku
Polecam sklep, polecam obsługę, stół piękny.
Polecam, piękny stół ❤️
Polecam, ale…
Pierwsza dostawa przebiegła dobrze, jednak druga niestety nie została nam wcześniej zapowiedziana wedle deklaracji - kierowca dzwonił do mnie w dniu dostawy na krótko przed. Nie każdy ma możliwość nagle porzucenia pracy i przyjmowania mebli. Biuro obsługi brak informacji zrzucało na kierowcę , kierowca na biuro. Ostatecznie udało się to załatwić w obrębie tego dnia , ale wymagało to sporej kombinacji.
Długo szukałam idealnego stołu i krzeseł do mojego mieszkania i w końcu znalazłam je tutaj. Meble są naprawdę piękne i wygodne. Kontakt ze sklepem był szybki i profesjonalny, a dostawa odbyła się terminowo i bez problemów. Całość wygląda elegancko i świetnie pasuje do mojego wnętrza. Zdecydowanie polecam ten sklep każdemu, kto szuka wysokiej jakości mebli i miłej obsługi!
Podoba mi się jakość mebli, mogłaby zostać ulepszona procedura wystawiania FV, została dostarczona dopiero po upomnieniu.
Kolor i wykonanie
bardzo starannie i dobrze wykonane krzesła, przepięknie wyglądają! ponadczasowy design.
sklep.fameg.pl/?store_access_key=fameg2006
Odwiedź stronę internetowąO nas