zlowokazje.pl- Logo - Opinie

zlowokazje.pl

Opinie (1131) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3064)

zlowokazje.pl- Logo - Opinie

zlowokazje.pl

Opinie (1131) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3064)

Opinie na temat zlowokazje.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówienia i dostawy. Wielu klientów pozytywnie ocenia jakość produktów oraz ich zgodność z opisem. Część osób podkreśla profesjonalną i fachową obsługę, a także pozytywne doświadczenia z procesem zwrotów. Niektórzy klienci doceniają także odpowiednie zabezpieczenie przesyłek. Opinie o pakowaniu są mieszane, gdyż część klientów wskazuje na słabe opakowanie. Pojawiają się również głosy dotyczące utrudnionego kontaktu telefonicznego lub ograniczonych możliwości komunikacji. Pojedyncze osoby zwracają uwagę na skomplikowane procedury zwrotów.

Opinie nt. sklepu zlowokazje.pl

kokokokokokokokokokokokokokk
Bardzo profesjonalna obsługa
trochę zamieszanie z przesyłkami kurierskimi. pojawiła się informacja, że jakaś została dostarczona i narobiła stresu. poza tym wszystko spoko

Pomocna i rzeczowa obsługa.

Szybki kontakt z obsługą. Pomocna i rzeczowa.

Godny polecenia sklep

Szybka wysyłka wszystko bardzo dobrze zapakowane
Wózek wędkarski w super cenie. Wygląda na porządny. Trochę opóźniona dostawa, ale generalnie wszystko przebiegło prawidłowo.
Super polecam
Paczka (karton) była zniszczona
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam
Realizacja zamówienia szybka i sprawna
polecam
Szybka realizacja zamówienia i bezproblemowa gwarancja
Witam. Bardzo dobry sklep, duży wybór, przesyłka spokowana prawidłowy i szybko ją otrzymałem. Pozdrawiam Tomasz .B.

Zamówienie nie doszło ale natychmiastowy zwrot pieniędzy bez żadnych problemów czyli neutralnie😉

Ograniczony kontakt. Brak kontroli nad procesem. Mimo zaistniałej sytuacji otrzymałem zwrot pieniędzy bez problem.
Dobrej jakości produkty, w dobrej cenie. Słabo zapakowana paczka mało nie wyleciały produkty z kartonu. Droga wysyłka.