Opinie łącznie (1180) Opinie (471) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 5 kwi 2023

zdrowysklep24.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i dostawy. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, często przewyższające oczekiwania klientów. Klienci doceniają solidne i bezpieczne pakowanie towarów, szczególnie tych delikatnych. Opinie wskazują na profesjonalną, pomocną i przyjazną obsługę klienta. Klienci podkreślają szeroki wybór i dostępność wyjątkowych produktów. Ceny produktów są postrzegane jako atrakcyjne i korzystne, zwłaszcza przy wysokiej jakości.

Opiniezdrowysklep24.pl

Bardzo szybka dostawa .Zamówienie zgodne z opisem na stronie .Bardzo dobry produkt.Polecam serdecznie.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię i serdeczne polecenie! ⭐⭐⭐⭐⭐ 💚 Bardzo się cieszymy, że docenił(a) Pan/Pani szybką dostawę, zgodność zamówienia z opisem oraz jakość produktu. Dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie spełniało oczekiwania naszych klientów od początku do końca. 📦😊 Dziękujemy za zaufanie i życzliwe słowa. Serdecznie zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl – będzie nam bardzo miło ponownie Panią/Pana gościć! 🌿🛍️✨
Oryginalne produkty greckie dobrej jakości.
Jestem zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia i prostego odbioru paczki.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za miłą opinię! ⭐⭐⭐⭐⭐💚 Bardzo się cieszymy, że szybka realizacja zamówienia i wygodny odbiór paczki spełniły Pani oczekiwania. 😊📦 Zależy nam, aby cały proces zakupowy był prosty i bezproblemowy – od złożenia zamówienia aż po odbiór przesyłki. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie! 🌿🛍️✨
P B
Paweł B.
Nowy Sącz
Doskonała obsługa zamówienia, szybka dostawa, oliwy z Zakynthos wspaniale.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! ⭐⭐⭐⭐⭐💚 Bardzo nam miło, że docenił(a) Pan/Pani zarówno sprawną obsługę zamówienia i szybką dostawę, jak i nasze oliwy z Zakynthos. 🫒🇬🇷 Cieszymy się, że ich smak tak bardzo przypadł Pani/Panu do gustu! 😊 Dziękujemy za zaufanie i serdeczne słowa. Życzymy wielu pysznych chwil z oliwami i zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl! 🌿🛍️✨

Polecam sklep !!!👍

Szybkość realizacji 👍 Produkty są bardzo dobrej jakości 💪 Jest możliwość zakupu Greckiej oliwy w bardzo dobrych cenach!!! Polecam !!!

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 💛 Cieszymy się, że doceniasz szybkość realizacji oraz jakość naszych produktów 💪🫒 To dla nas ogromna radość, że grecka oliwa i reszta asortymentu spełniają oczekiwania, a ceny są dla Ciebie satysfakcjonujące 😊 Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! 🛍️🌿
Bezproblemowe zakupy, szybka realizacja i dostawa zamówienia

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za opinię! 💚 Bardzo cieszy nas, że zakupy przebiegły bezproblemowo, a realizacja i dostawa zamówienia były szybkie. 📦😊 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!
Wszystko super,szybko ,sprawnie,brawo!
Przesyłka doszła szybko, wszystko dobrze
wszystko mi się podobało, tak trzymać
Jestem zadowolona , szybka dostawa, jest ok.Polecam wszystkim.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię i polecenie! ⭐⭐⭐⭐⭐💚 Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z zakupów, a dostawa przebiegła szybko i sprawnie. 😊📦 Takie słowa są dla nas najlepszą motywacją, aby każdego dnia dbać o naszych klientów. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl! 🌿🛍️✨

Tak trzymac

Bardzo szybko i zgodnie z zamowieniem.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! 💚 Cieszy nas, że zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i wszystko było zgodne z oczekiwaniami. 😊📦 Dziękujemy za motywujące „tak trzymać” — będziemy się starać!
Szeroki asortyment, szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za opinię! 💚 Bardzo cieszy nas, że szeroki wybór produktów oraz szybka dostawa zostały docenione. 😊📦✨ Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!
Sklep zadziałał szybko i prawidłowo, ale przesyłka przetrzymywana była w sortowni Białystok i telefonicznie interweniowałem w Orlenie i w Sklepie w tej sprawie. Jest to niewytłumaczalne i dlatego

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za opinię i docenienie szybkiej realizacji zamówienia z naszej strony. 💚 Bardzo nam przykro, że późniejszy etap dostawy nie przebiegł równie sprawnie. Niestety po przekazaniu paczki przewoźnikowi nie mamy już pełnej kontroli nad przebiegiem transportu, ale w przypadku problemów zawsze staramy się interweniować i pomóc w wyjaśnieniu sytuacji. 📦 Mamy nadzieję, że kolejne zamówienie dotrze już błyskawicznie i bez żadnych komplikacji. 😊

Super oliwa

od wielu lat zaopatruje sie u Was w oliwę , jest bardzo dobra i bede nadal Waszą klientką

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Z całego serca dziękujemy za te piękne słowa! 🥹💛 Ogromnie się cieszymy, że od tylu lat wybierasz właśnie naszą oliwę. Takie zaufanie to dla nas największe wyróżnienie i motywacja do dalszego działania. 🫒 Dziękujemy, że jesteś z nami – mamy nadzieję, że jeszcze przez wiele lat będziemy mogli gościć na Twoim stole. Ściskamy serdecznie i do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 😊✨
Świetny kontakt, szybka i bezproblemowa przesyłka.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! ⭐⭐⭐⭐⭐💚 Bardzo się cieszymy, że docenił(a) Pan/Pani dobry kontakt z naszym zespołem oraz szybką i bezproblemową realizację zamówienia. 😊📦 Zależy nam, aby nasi klienci czuli, że zawsze mogą na nas liczyć. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl! 🌿🛍️✨
Żel do mycia twarzy z aktywnym srebrem
Bardzo szybka realizacja zamówienia, Produkty wysokiej jakości, dobrze zabezpieczone do transportu. Dziękuję!

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 🥰 Cieszymy się, że zamówienie dotarło do Ciebie tak szybko, a produkty spełniły Twoje oczekiwania. Dbamy o to, aby każda paczka była starannie zapakowana i bezpiecznie dotarła do swojego nowego domu. 📦💛 Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli gościć Cię w naszym sklepie! ✨

Wszystko idealnie.

Szybką.obsługa, rewelacyjne produkty. Polecam

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! 💚 Ogromnie cieszy nas zarówno szybka obsługa, jak i zadowolenie z jakości produktów. 😊 Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! 💚
Wszystko okej.
Szybkość realizacji

zdrowysklep24.pl

Żyjesz zdrowo? My też, i dzielimy się z Tobą zdrowymi produktami, które stosujemy. W ofercie sklepu znajdziesz zdrową, ekologiczną żywność, naturalne kosmetyki i naturalne suplementy diety najwyższej ...