mlasota.pl - polski producent swetrów

1511 reviews since 5 wrz 2023

Ważny od: 11 wrz 2023
mlasota.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, ich solidność oraz estetyczne wykonanie. Często pojawiają się bardzo pozytywne opinie na temat błyskawicznej realizacji i szybkiej dostawy zamówień. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, sprawna i pomocna, z częstymi pochwałami za kontakt i informowanie klienta. Klienci często chwalą wygląd swetrów i innych produktów, podkreślając ich elegancję, modne kolory oraz zgodność z opisem. Wielu klientów pozytywnie odnosi się do kwestii rozmiarów produktów, a powtarzające się zakupy i rekomendacje świadczą o wysokim zaufaniu klientów do sklepu i oferowanych towarów. Sporadycznie pojawiają się różnice w kolorze produktów w porównaniu do zdjęć w sklepie. Pojawiają się również wzmianki o potrzebie większej różnorodności rozmiarów.

Opiniemlasota.pl - polski producent swetrów

Eleganckie męskie swetry doskonała jakość. Szybka realizacja zamówienia. To mój kolejny i nie ostatni zakup w tej Firmie.
Szybka dostawa,oraz produkt wysokiej jakości zgodny z moim wyobrażeniem przy zamawianiu.polece innym zainteresowanym.pozdrawiamy

Dostawa zgodne z zamówieniem, ale …

Dostawa zgodne z zamówieniem, to co mnie zdziwiło to duża rozbieżność koloru, spodziewałem się jasnego niebieskiego a otrzymałem niebieski, raczej wg mnie to ciemny niebieski. Ale cóż, może to przekłamanie monitora.
Szybka dostawa , swetry w prawidłowych rozmiarach , dobra polską jakoś .
Zamówienie zrealizowane szybko i solidnie.
Bardzo elegancki, świetna jakość materiału, kolor piekny, do koszuli odpowiedni. To już drugi sweter z tej firmy. Nie ostatni 😀

Bardzo szybka dostawa

Szybka dostawa , prawidłowe rozmiary i piękne swetry
Jest swietny . Kupiłam mężowi w prezencie. Mimo, ze maz jest wybredny bardzo mu odpowiada. kolor bordo piękny, mocno nasycony. Pięknie wykonany. przesyłka błyskawiczna. Polecam.
Wszystko poszło perfekt, dostawa zgodnie z oczekiwaniem a nawet lepiej bo nie liczyłem na dostawę w sobotę.
Przede wszystkim jestem zadowolony z jakości kupionych swetrów ponieważ nie jest to mój j pierwszy zakup. Ponadto odpowiadiająi wybrane przeze mnie kolory produktów. Na koniec chciałbym dodać że , wybrane zamówienie zostało dostarczone bardzo sprawnie.

Odpowiedź ze sklepu mlasota.pl - polski producent swetrów

Dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że wszystko Panu odpowiada i wraca Pan do nas na kolejne zakupy :)
Bardzo dobra jakość, szybka wysyłka, pewnie zajrzę jeszcze do tego sklepu.
Zgodny rozmiar, staranne wykończenie, elegancki wygląd zarówno z koszula jak i z t-shirtem

• +48501083599
  • mlasota.pl
  • kontakt@mlasota.pl
  • Łódź, POL

Jesteśmy polskim producentem swetrów od 1989r. Na naszej stronie można nabyć swetry pod naszą rodzinną marką M.Lasota. Od zawsze przykładamy największą wagę do jakości wykonania naszych produktów, z ...