mlasota.pl - polski producent swetrów

Opinie łącznie (1496) Opinie (669) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, zarówno pod względem materiałów, jak i wykonania. Większość klientów podkreśla ekspresową, sprawną i zgodną z oczekiwaniami dostawę zamówionych produktów. Doceniana jest także estetyka, elegancki wygląd oraz zgodność produktów ze zdjęciami i opisem. Opinie o obsłudze klienta są bardzo pozytywne, klienci chwalą profesjonalizm oraz szybkie i sprawne załatwianie spraw. Produkty są często określane jako wygodne w użytkowaniu i dobrze dopasowane do sylwetki, a rozmiary zazwyczaj odpowiadają tym z tabeli. Pojedyncze uwagi dotyczą dostępności większych rozmiarów, a także sporadycznie zdarzających się różnic w kolorystyce pomiędzy opisem a rzeczywistym produktem.

Opiniemlasota.pl - polski producent swetrów

Bardzo dobra jakość, szybka wysyłka, pewnie zajrzę jeszcze do tego sklepu.
Zgodny rozmiar, staranne wykończenie, elegancki wygląd zarówno z koszula jak i z t-shirtem

Model Jakub - na duży plus

Model Jakub. Pierwsze wrażenie i pierwsze doświadczenie z marką M. Lasota jest bardzo pozytywne - sweter wygląda porządnie, jest bardzo dobrze wykończony i ma rzadko spotykany kolor.
Sweterek bardzo ładny jak i w dotyku jest miły i nie gniecie się.Przy dostarczeniu paczka była rozerwana ale na szczęście sweterek nie był uszkodzony.Ktoś był bardzo ciekawy co jest w paczce widocznie nie to i dalej nie zaglądał.
Mój mąż ma już 5 swetrów i wszystkie są bardzo dobrej jakości i kupiłam jeszcze synowi i wnukowi. Następnym razem proszę o jakąś promocje.😉 Zadowolona klientka.😃
Jestem bardzo zadowolona, za szybką dostawę i wysokiej jakosci sweter.
szybka reakcja, produkt dokładnie odpowiada opisowi

To mój drugi zakup i nie ostatni 😀

To mój drugi zakup i nie ostatni , polecam bardzo 😀 Pierwszy sweter dla męża był zakupiony jakiś czas temu i stwierdzam że nic się z nim nie dzieje, trzyma formę, nie rozciągnął się ani nie zmienił koloru. Suszę go w suszarce automatycznej i zupełnie nic się ze swetrem nie dzieje . Polecam bardzo 😀
Swetr kupiony dla ukochanego, bardzo zadowolony,to juz kolejny zakup w tym sklepie, polecam jest super.❤️
Swetry są pięknie uszyte z dbałością o szczegóły. Rozmiar jest właściwie dobrany. Mąż jest bardzo zadowolony. Zamówił dwa kolejne swetry:)

Sweterek - kamizelka

Najładniejsze męskie swetry.
szybka reakcja, bezproblemowa i sprawna wymiana artykułu ( na inny rozmiar)