Klienci doceniają szybką i sprawną dostawę, wysoką jakość produktów zgodnych z opisem oraz bardzo dobrą obsługę klienta, która wyróżnia się profesjonalizmem, pomocnością i indywidualnym podejściem. Kontakt ze sklepem jest oceniany jako sprawny i efektywny, co umożliwia szybkie rozwiązywanie problemów i uzyskiwanie wsparcia technicznego. Niektórzy klienci zgłaszają jednak trudności z komunikacją z kurierem oraz sporadyczne uwagi dotyczące pochodzenia lub stanu towaru.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.somfy.pl
Wszystko w jak najlepszym porządku, super obsługa klienta, za pierwszym razem zamówiłem nieodpowiednie mechanizm do bramy i dodatkowe komponenty. Sprzedawca zadzwonił dopytać co potrzebuję i zaproponował odpowiedni mechanizm. Naprawde super. Sam mechanizm, jak sie ma juz okablowanie, jest prosty w montarzu i jest plug-n-play. Podlacza sie i wszystko jest skonfigurowane. Dodatkowe funkcje sa prosto opisane w instrukcji. Polecam.
Szybkość realizacji zamówienia. Odnośnie nie zrealizowania części zamówienia należało by powiadomienie klienta o tym fakcie jak i o przewidywane dacie realizacji reszty.
siłownik bramy dwuskrzydłowej somfy otrzymałem bardzo dobra informacja i terminowa dostawa . siłownik podłączony działa. jedynie brak ogranicznika otwarcia w siłowniku nie wiem czy można to gdzieś zamówić.
Dziękuję pozdrawiam.
Zdecydowanie polecam. Super obsługa Pani Garbysi, towar dociera szybko, zero zastrzeżeń. Polecam.
Zmienić kuriera! Dzwonił do nas, jak już był na miejscu. Nie znałam daty, ani godziny dostarczenia przesyłki. W tym czasie byłam u lekarza na umówionych wcześniej badaniach. Stwierdził, że nie jest sekretarką, żeby do każdego wcześniej dzwonić. Nie miał czasu, żeby poczekać na nas 20 min. Po powrocie do domu musieliśmy sami podjechać do miejsca, w którym się znajdował. Płaciliśmy gotówką. Nie wydał reszty, co prawda1 zł, ale stwierdził, że nie ma takiego obowiązku...Więc, jeśli chodzi o sposób dostarczenia, to wszystko na nie. Sam sprzęt ocenimy po zamontowaniu. Pozdrawiam.
Opakowanie z zaworem termostatycznym było otwierane. Produkt nie był oryginalnie zabezpieczony. Uważam takie praktyki za niedopuszczalne. Instrukcja pogiętą, zawór przybrudzony. Szkoda, specjalnie kupiłem bezpośrednio od przedstawiciela aby uniknąć tego typu sytuacji. Oczekuję profesjonalnego podejścia.
Wszystko super. Zakup prosty i szybki, towar wysokiej jakości. Polecam
Polecam sklep somfy. Kontakt super wysyłka ekspresowa.
szybka wysyłka tu 5 *
szybka wysyłka tu 5 *. szkoda ze kupon rabatowy nie działa na "promocje" która jest cenie ogólnodostępnej na Internecie
Mój problem został rozwiązany szybko i sprawnie za co serdecznie dziękuję.
Dostawa ok. Karnisz udało się zamontować bez problemów.
Polecam wszystko zgodnie z oferta
Bardzo szybka wysyłka.
Wszystko jest ok
Towar zgodny z opisem. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam
Sprawna dostawa, dobry kontakt, informacja o statusie zamówienia.