neokoszulki.pl

Opinie łącznie (615) Opinie (520) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość oferowanych produktów, podkreślając solidność materiałów, trwałość nadruków oraz staranne wykonanie. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo miła, profesjonalna, pomocna i sprawna, co budzi zaufanie i zachęca do powrotu. Większość klientów chwali bardzo szybką realizację zamówień oraz sprawny przebieg całego procesu od złożenia zamówienia po dostawę. Nadruki są oceniane bardzo pozytywnie – klienci doceniają ich trwałość, ostrość i zgodność z projektem. Klienci często zwracają uwagę na dobre dopasowanie, standardową rozmiarówkę i wygodę noszenia ubrań. Cena produktów jest postrzegana jako bardzo korzystna w stosunku do jakości. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w realizacji zamówień oraz błędy w nadrukach. Niektórzy klienci sygnalizują także zbyt wysokie koszty dostawy.

Opinieneokoszulki.pl

Profil prywatny

Porządna baza i świetna jakość

Zamówiłem te białe koszulki Roly Braco dla całej ekipy i wyszło super. Materiał jest przyjemny w dotyku, odpowiednio gruby. Wielki plus za rozmiarówkę, u nas w zespole sylwetki są różne, a bez problemu dopasowaliśmy rozmiar dla każdego i wszyscy mówią, że są wygodne. Sam sklep neokoszulki.pl działa bez zarzutu. Szybka paczka, bezproblemowy kontakt i zero stresu. Polecam serdecznie!
Zamawiałem koszulkę z własnym nadrukiem na prezent urodzinowy dla brata i jestem mega zadowolony. Edytor na stronie intuicyjny. Nadruk wyszedł ostro, kolory zgodne z projektem, a sam materiał koszulki przyjemny w dotyku — nie ten typowy "prezentowy" sztywniak. Brat zachwycony, ja zadowolony, że nie przepłaciłem. Następnym razem zamówię od razu kilka sztuk dla całej ekipy.
Witam! Dziękuję za zamówienie i kupno wyboru towaru.Mila obsługa,bardzo fajna Pani Julia,miło się rozmawiało!Jeżeli o produkt,nie mam zastrzeżenia,POLECAM TEN AS,JESTESCIE KOCHANI SUPER!OBY TAK DAL J!!!WSZYSTKO MOZNA BYLO Z WAMI ZALATWIC,DOTYCZACA SPRAWE SZYBSZEJ DOSTAWY,WYSYLKI,SPRAWA ZOSTALA BARDZO POZYTYWNIE ZALATWIONA,I BEZ PROBLEMU TOWAR ZOSTAL DOSTARCZONY,BRAK UKRYTYCH OPŁAT AD,NIE MAM ZADNEGO JUZ ZASTRZEZENIA,BRAK PROBLEMU,TRANSAKCJA I ZAKUP PRZRBIEGLA Z DOSTAWA I ODBIOREM ZAKUPY PRAWIDLOWO,POMYSLNIE PRZEBIEGLA DOSTAWA ZAKUP TOWARU👍💪BRAWO WY👏👏👏 SAME MAM POZYTYWNE ,DOBRE OPINIE,NIE MAM ZADNEGO PROBL MU.RZECZ BARDZO FAJNA,MILA W DOTYKU,BARDZO FAJNY,SUPER MATERIAL I WYKONANIE PRODUKTU,NIE JEST ZADNA LIPA,JAKAS PODROBKA,ZLE WYKONANIE,A TOWAR JEST CUDOWNY,JESTEM Z NIEGO EXTRA ZADOWOLONY I NIE MAM ZADNYCH ZASTRZEZEN A SAME DOBRE MYSLI I ZDANIA POZYTYWNE OPINIE.NI ZALUJE Z ZAKUPU I ZAMOWI NIA,JESTEM POD WRAZENIEM ZADOWOLONY ZE WYBRALEM ZAKUP W WASZYM SKLEPIE.💯 LAT WAM WSZYSTKIM ZYCZE,PROWADZACYM SPRZEDAZ,DUZO,DUZO,ZYCZE SPRZEDAZY I JAK NAJWIECEJ SPRZEDANEGO TOWARU,JAK NAJMNIEJ ZLYCH OPINI,A SAME ZADOWOLONE KOMENTARZE,WYDANE OPINIE,BRAK JAKIEGOS SPRZECOWU,NIE WYJASNIONYCH SPRAW,JAK NAJWIECEJ KUPUJACYCH I SAMYCH DOBRYCH,WSPANIALYCH KOCHANI DNI.... JESTESCIE CUDOWNI ,KOWCHAM WAS ZA TO,MIL GO ZYCZE POZDRAWIAM SERDECZNIE,ZA WSZYSTKIE ZLE MYSLI I RZECZY BARDZO,ALE TO BARDZO EAS,WSZYSTKICH PRZRPRASZAM,POWODZENIA ZYCZĘ O POZDRAWIAM ZYCZE WSZYSTKIM JAK NAJ,NAJLEPIEJ ..... 🤷😉👌👌👊👊BRAWO ,BRAWO BRAWO👏👏👏👏😁
Profil prywatny
Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu firmy. Kontakt z obsługą klienta na najwyższym poziomie – doradzili, pomogli w wyborze i błyskawicznie przygotowali projekt. Ceny bardzo przystępne jak na tak wysoką jakość. Pełen profesjonalizm, polecam z czystym sumieniem!
Roman R.
Bardzo udany zakup. Koszulka dobrej jakości, nadruk wykonany starannie i zgodnie z zamówieniem. Szybka realizacja, bezproblemowy kontakt oraz solidne pakowanie. Polecam sprzedawcę NeoKoszulki!
Roman R.
Zamawiałem koszulki z własnym nadrukiem i jestem bardzo zadowolony. Materiał jest świetnej jakości, nie kurczy się w praniu, a sam nadruk jest trwały i ma żywe kolory. Na plus również szybka wysyłka. Na pewno wrócę po więcej
Profil prywatny
Bluza jest bardzo wygodna i świetnie leży, a materiał wydaje się być naprawdę wysokiej jakości. Klasyczny fason w połączeniu z uniwersalnym, antracytowym kolorem sprawia, że to idealny wybór na co dzień – gorąco polecam!

Szybko i bez stresu

Sama koszulka wygodna i oddychająca, ale muszę pochwalić sam sklep. Szybki i konkretny kontakt. Od razu wiedziałem, co się dzieje z moim zamówieniem, a paczka była u mnie dosłownie w kilka dni. Zero problemów, wszystko poszło gładko. Na pewno wrócę!

Trafiony wybór

Spodnie mega wygodne i bardzo solidnie uszyte. Materiał jest porządny, gruby i czuć, że to nie jest jakaś jednorazówka. Kolor beżowy wygląda na żywo dokładnie tak jak na zdjęciach. Sporo praktycznych kieszeni, co dla mnie jest dużym plusem. Przesyłka dotarła błyskawicznie, polecam.

Jakość pierwsza klasa

Jestem bardzo zadowolony z fasonu, jaki ma zakupiony bezrękawnik. Rozmiarówka jest standardowa, ciuch świetnie leży i jest mega wygodny. Obsługa bez zarzutu. Materiał jest solidny, a sam kolor jest żywy, tak jak na zdjęciu. Polecam!
Kupiłam tę bluzę jako bazę pod własny projekt i jestem zachwycona. Materiał jest solidny, a kaptur dobrze się układa. Beżowy kolor jest bardzo uniwersalny i 'na czasie'. Proces zamawiania z własnym nadrukiem był banalnie prosty, a efekt końcowy wygląda jak z markowego butiku. Na pewno wrócę po kolejne sztuki!
Bardzo fajne, basicowe dresy. Kupiłem je do noszenia na co dzień i sprawdzają się super. Po kilku praniach materiał trzyma formę, a kolor nie blaknie. Za tę cenę to naprawdę świetny i praktyczny wybór.
Profil prywatny
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Wszystko przebiegło sprawnie – od złożenia zamówienia po szybką dostawę. Produkt był dokładnie taki, jak w opisie, solidnie zapakowany i w bardzo dobrej jakości. Zdecydowanie polecam i chętnie skorzystam ponownie.
Bluzka bardzo wygodna i dobrze dopasowana. Materiał przyjemny w dotyku, a kolor wygląda jeszcze lepiej na żywo. Świetna jakość w dobrej cenie.

Świetny polar

Bardzo ciepły i miły w dotyku materiał. Kolor w rzeczywistości jest głęboki i nasycony, dokładnie taki jak na zdjęciach. Rozmiarówka standardowa, szybka realizacja, polecam!
Świetna koszulka w bardzo energetycznym kolorze! Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej. Krój ładnie podkreśla sylwetkę, a przy tym nie krępuje ruchów. Bardzo polecam!

Super bluza

Materiał bluzy jest gruby i porządny, a nadruk wykonany z dbałością o detale. Duży plus za pomocną obsługę, która sprawnie odpowiedziała na moje pytania o wymiary. Wysoka jakość w dobrej cenie
Profil prywatny
Nadruk wysokiej jakości, proces realizacji zamówienia przebiegł bez zarzutu.

5/5

Znakomita jakość, bardzo wygodny materiał, szybka i bezproblemowa obsługa
Super sklep, bardzo dbają o zadowolenie klienta. Produkt świetny. Polecam wszystkim.