Kaspa.com.pl

Opinie łącznie (106) Opinie (88) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wygląd, estetykę i nowoczesny design lamp, podkreślając ich piękno i dopasowanie do wnętrz. Podkreślana jest również wysoka jakość wykonania produktów, solidność materiałów oraz dbałość o detale. Wielu klientów docenia ekspresową realizację zamówień, szybką i sprawną dostawę oraz staranne, bezpieczne pakowanie przesyłek. Obsługa klienta oceniana jest bardzo pozytywnie za uprzejmość, profesjonalizm i sprawność komunikacji. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące rozbieżności pomiędzy rzeczywistym wyglądem lamp a opisem na stronie.

OpinieKaspa.com.pl

Uwielbiam design lampy Kaspa. Są ponadczasowe. Wykonanie i wykończenie są na najwyższym poziomie. Polecam
lampa pięknie się prezentuje, możliwość regulacji kabli bardzo przydatna
Ogolnie lampa bardzo ładna ale ta którą zamówiłem nie zgodna z opisem. Na stronie zawarto informację że lampa posiada tulejkę w kolorze " błyszczącego chromu"w rzeczywistości jest czarna wraz z gniazdem na żarówkę. Szkoda bo bardzo mi zależało na tym elemwncie qkolorze deklarowanym w opisie. W załączenia zdjęcia ze strony sklepu i rzeczywiste.

Odpowiedź ze sklepu Kaspa.com.pl

Dziękujemy za szczerą opinię. Cieszymy się również, że zaakceptował Pan nasze wyjaśnienia dotyczące błędu.
Bardzo sprawna wysyłka produkt dobrze zabezpieczony i zapakowany
Lampy przepiękne. Obsługa profesjonalna, gorąco polecam.

Pełen profesjonalizm

Wszystko szybko,sprawnie. Profesjonalizm
Szybka wysyłka, starannie i bezpiecznie zapakowana. Oczywiście piękny design lampy. Cena trochę wysoka.

Bardzo szybka dostawa, lampy przepiękne :)
Jakosc oprawek
D N
Danuta N.
Lampa pięknie prezentuje się na komodzie .
Lampy dotarły dobrze zabezpieczone, są piękne 🤩 dziękuję za udzielony rabat i miłą obsługę klienta! Pozdrawiam