Wanapix Poland

Opinie łącznie (1741) Opinie (463) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów oraz dbałość o szczegóły wykonania. Większość opinii zwraca uwagę na szybkie terminy realizacji oraz terminowość dostaw. Klienci bardzo doceniają szerokie możliwości personalizacji produktów i łatwość konfiguracji projektów. Obsługa klienta, kontakt oraz wsparcie na etapie realizacji zamówienia są oceniane jako bardzo dobre. Wielu klientów pozytywnie ocenia działanie kreatora i możliwość wizualizacji produktu. Opinie na temat ceny są przeważnie neutralne lub lekko pozytywne, z uwagami o adekwatności ceny do jakości. Sporadycznie pojawiają się głosy o opóźnieniach w dostawach. Pojawiają się sugestie dotyczące lepszej komunikacji o błędach w projektach. Część osób zauważa trudności w obsłudze kreatora lub błędy odwzorowania efektu końcowego. Niektórzy klienci wskazują na wysokie koszty dostawy.

OpinieWanapix Poland

Miło było by widziany jakiś prezent lub mały upominek przy dużej kwocie a tak to zamówienia dobrze zapakowane i wszystko się zgadza nawet szybko przyjechało

Bardzo ładny.

Zegarek bardzo ładny. Kontakt dobry, czas przesyłki o.k. Polecam serdecznie.
+ Jakość towaru jest świetna - Liczyłam na szybsze wykonanie, dostawa bardzo długo trwała
Piłka super wykonana,można dodać logo,numer ,imię zawodnika .Dostawa do Polski 5 dni,zawsze płacę blikiem i nigdy nie było problemu.

jest ok

fajna możliwość personalizacji, w miarę szybko zrealizowane, jakość wydruku dość słaba

Szybka realizacja zamówienia, dobra jakość produktu.

Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt z wykonawcą. Nadruk na piłce ładny, wyraźny. Polecam.

Serwetka własny nadruk

Wszystko bardzo dobrze wykonane i jestem mile zaskoczona że tak idealnie , mam zamiar kupić ponownie.
Bardzo dobre wykonanie. Brelok początkowo ciężko się zwijał, ale po paru razach zaczął działać normalnie. Jedyne, do czego bym się przyczepiła, to deklarowana data dostawy - zamówiłam w poniedziałek przed walentynkami, niby gwarantowana dostawa, ale doszło po
Dobra jakość produktu. Dokładnie taką jaką oczekiwałam

Najlepsze zakupy świata

Podobało mi się to że jest tyle personalizacji na innych stronach masz opcje do wyboru a tu jest supcio , można było by przyśpieszyć czas dostawy
Klocki mają pewne mankamenty tzn w paru miejscach pozostaje szczelina co powoduje rozjechanie się obrazka. Firma kurierska miała dostarczyć na dzień 22-23 a dostarczyli dopiero 24 czyli na szybko trzeba było kupować inny prezent na dzień Ojca.
Szybka przesyłka, zamówiony towar zgodny z opisem. Polecam!!!

Słaby wydruk zdjęć

Konfigurator przez który załadowałem zdjęcia nie pokazuje rzeczywistego efektu wydruku. Jest też trudny w obsłudze i nieprzewidywany - nie wiadomo jaki będzie finalny efekt na wydruku. W moim przypadku produkt który zamówiłem miał druk na którym zostały przycięte moje zdjęcia, przez co cały efekt wykonania finalnego produktu jest słaby. Nie polecam

Rewelacja

Wszystko w jak najlepszym porządku, jakość druku bardzo dobra, szybka realizacja projektu i dostawa. Kreator intuicyjny i bardzo pomocny, polecam :)

Bardzo fajna usługa i gra, ale mała rzecz do poprawy

Super usługa, bardzo dobry pomysł na prezent, wywołuje duże zainteresowanie, a z odpowiednimi zdjęciami może to być gwóźdź imprezy, ale jedną rzecz można istotnie poprawić - kilka kartoników miało białe paski na brzegach wynikające z nieprawidłowego dopasowania zdjęć - co oczywiście jest moją winą bo ja je konfigurowałem, ale przeoczyłem to w kilku miejscach. Żeby usługa była w 100% perfekcyjna dobrze byłoby gdyby ktoś ze sklepu rzucił okiem na gotowy projekt (prawdopodobnie ma dostęp do podglądu w większej skali, czy lepszego widoku) w celu znalezienia takich arterfaktów i dał klientowi znać że projekt należy poprawić lub poprawić go samodzielnie (zdjęcia są wrzucone we konfigurator). Na szczęście te paski nie psuły zabawy, a sama gra jest dość tania, z opcją dopłaty za szybkie przygotowanie, oceniam produkt bardzo wysoko!
Bardzo polecam stronę! Jakość wykonania produktów pozytywnie zaskakuje, widać dbałość o każdy detal i włożony wysiłek. Jestem bardzo zadowolona z zakupu 🤗
Produkt spełnił wszelkie oczekiwania, bardzo szybka realizacja. Polecam
Super jakosc, szybka dostawa

Bardzo dobrze wykonany produkt

Samo w sobie tworzenie projektu było może nie ciężkie ale trochę mylące. Natomiast gotowy produkt wyszedł fantastycznie, ostrość obrazków wygląda niesamowicie i jest to naprawdę świetny prezent

Polecam !

Super wykonanie prezentu, drewniane klocki wyglądają pięknie :).