Wanapix Poland

1768 reviews since 11 mar 2022

Ważny od: 25 mar 2022
wanapix.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów oraz ich zgodność z opisem i projektem. Wielu klientów zwraca uwagę na szybkość realizacji zamówienia. Możliwość personalizacji produktów jest mocno doceniana. Klienci często chwalą dobrą komunikację i wsparcie na każdym etapie realizacji zamówienia. Doceniane jest również staranne i bezpieczne zapakowanie produktów. Niektórzy klienci narzekają na opóźnienia lub wysokie koszty dostawy. Pojawiają się także uwagi dotyczące nieintuicyjnych narzędzi do personalizacji lub braku wizualizacji efektu końcowego.

OpinieWanapix Poland

Zdjęcie wygląda świetnie na drewnie. Dołączony solidny wieszak na obraz. Jestem bardzo zadowolona. Polecam. Sama na pewno jeszcze skorzystam.

Świetna jakość, szybka realizacja

To już drugi brelok, który zamawiam z tej firmy. Na stronie można fajnie scustomizować towary. Ja wybrałem metalowy brelok dwustronny z własnymi grafikami. Zamówienie szybko zrealizowano. Breloki są porządnie wykonane. Pierwszy zamówiłem jakieś 3 lata temu i nic się z nim przez ten czas nie działo. Polecam
Świetnie wykonany kubek. Wygląda bardzo porządnie. Nadruk wyraźny.
Bardzo dobrze wykonanie produktu jestem zadowolony i polecę znajomym

Match Bubbles

Wydruk zgodny z przesłanym projektem. Dzięki programowi do grafiki można wszystko łatwo dostosować do własnych potrzeb. Szybka realizacja zamówienia
Koszt dostawy jest bardzo wysoki. Kupowałabym z Wanapix częściej gdyby nie aż tak droga dostawa Produkt super, wszystko ok. Szkło zadziwiająco ciężkie, ale produkt w pełni spełnia oczekiwania
Piękne wykonanie, szybka wysyłka❤️ polecam serdecznie
Jakość naprawdę na plus. Mogła by być szybsza dostawa.
Zdjęcie na puszce od gier jest wyblakłe, niewyraźne. Nie podoba mi się w ogóle.
Towar dobrej jakości, szybka dostawa. Dziękuję!
Zamówiłam ściereczkę do okularów ze zdjęciami dzieci. Wszystko bardzo dobrze 😁 polecam. A i podkładka pod mysz też jest świetna

Materiałowa maska personalizowana.

Trochę wysoka cena w stosunku do innych platform sprzedażowych, za to bardzo dobra jakość.
Doskonała jakość wykonania personalizowanej deski do serów, efekt końcowy przeszedł moje oczekiwania ;)
Bardzo dobra jakość i zgodność z zamówieniem.

Jest git

Produkt fajny. Wprawdzie szedł kilka dni z Hiszpanii, ale nie zabieram za to gwiazdki;)
Miło było by widziany jakiś prezent lub mały upominek przy dużej kwocie a tak to zamówienia dobrze zapakowane i wszystko się zgadza nawet szybko przyjechało

Bardzo ładny.

Zegarek bardzo ładny. Kontakt dobry, czas przesyłki o.k. Polecam serdecznie.
+ Jakość towaru jest świetna - Liczyłam na szybsze wykonanie, dostawa bardzo długo trwała
Bardzo szybka wysyłka, produkt bardzo dobrej jakości polecam

Polecam.

Zamówienie w 100% spełniło moje oczekiwania. Polecam!

• +34976222090
  • wanapix.pl