Wanapix Poland

Opinie łącznie (1619) Opinie (447) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów oraz możliwość szerokiej personalizacji, która jest kluczową zaletą dla wielu z nich. Doceniany jest również szybki kontakt i pomoc ze strony obsługi, a także staranne pakowanie zamówień i drobne upominki. Większość klientów pozytywnie ocenia zgodność produktu z projektem oraz szybkość realizacji zamówień. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące niedoskonałości w wykonaniu, nieścisłości lub błędów w realizacji zamówień oraz opóźnień i zbyt długiego czasu oczekiwania. Niektórzy klienci chcieliby także otrzymać więcej upominków przy większych zamówieniach.

OpinieWanapix Poland

Czas trwania realizacji zamówienia i wysyłania paczki to jakaś kpina . Wiem że informacje sa zawarte na syrone przy zakupie ale skoro mam posac opinie to sie rozpiszę. Zamawiałam paczkę przed dniem ojca jakos 18/19 czerwca a otrzymałam 25 czerwca , także spózniony prezent na dzień ojca. Szkoda, że zdjecia podglądowe jak wygląda zdjecie na np breloku nie odwzorowuje jakości były piksele nie dociągnięcia na zdjęciu tyle, że dobrze wycięte. Paczkę musiałam odebrać w punkcie o kilka kilometrów dalej niż zwykle bo nie realizujecie paczkomatów inpost czy DHL. Punkty żabka są wybrane na moje miasto. Przynajmniej obdarujacy mimo uzbrojenia się w cierpliwość był zadowolony . No i zniżka 10% na kolejny prezent okolicznościowy ale już chyba nie skorzystam .

Bardzo ładne wykonanie, polecam 🙃
Super kontakt i pomoc w tworzeniu projektu. Ekspresowa wysyłka. Produkt wart polecenia w 100%. Bardzo dobre wykonanie.
Jakość nadruku na ręcznikach jest wątpliwej jakości wykonania. Używane stosunkowo niedługo tracą nasycenie i zagęszczenie elementów barwionych, a jeszcze nie były nawet prane. Dodatkowo wykonanie nieznacznie, ale wpływowo różniło się względem przedstawionego projektu wykonania.

Przypinki na cito;)

Wykonanie super, no i czas realizacji. Polecam dobra robota.

Dobra jakość.Polecam!

Dobra jakość ,szybkie zrealizowanie zamówienia.Polecam!
Świetne wykonanie
Niespodziewalam się że serce z klocków będzie takiej wielkości. Myślałam że będzie trochę większe, tak się wydawało na zdjeciu na stronie. Ale muszę pochwalić za staranność wykonania, zdjęcie na klockach nadrukowane jest wspaniałe jakości. Zamówiłam też poduszkę i jest śliczna. Breloki także myślałam że będą trochę większe ale jestem zadowolona.
Szybka realizacja, zgodnie z informacją na stronie, niestety bardzo drogo - ale to koszt priorytetowego załatwienia sprawy.
Aby była szybsza dostawa
Jakość wykonania
Prezent się spodobał. Zgodny ze zdjęciami, dobrze wykonany. Miło też, że przyszło z kartką tatuaży wodnych i paczuszką Haribo :)