bannerstop.pl - Drukarnia internetowa z ekspresową dostawą

Opinie łącznie (315) Opinie (127) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką realizację zamówień oraz sprawność obsługi. Jakość produktów oraz ich wykonanie uznawana jest za bardzo wysoką, często przewyższającą oczekiwania. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo profesjonalna, pomocna i zaangażowana. Kontakt z firmą oceniany jest jako bardzo dobry, szybki i bezproblemowy na każdym etapie realizacji. Ceny usług są postrzegane jako przystępne lub dobre w stosunku do oferowanej jakości. Dostawa zazwyczaj przebiega szybko i bezproblemowo. Klienci doceniają także zgodność produktów z zamówieniem i projektem. Pojawił się pojedynczy negatywny przypadek dotyczący kuriera oraz drobna uwaga do zgodności produktu z zamówieniem w jednym z przypadków.

Opiniebannerstop.pl - Drukarnia internetowa z ekspresową dostawą

Polecam szybko i w dobrej cenie
Jestem bardzo zadowolony z usługi bannerstop. Polecem wszystkim.
Szybko zwięźle i na temat jestem bardzo zadowolony

Wszystko ok

Tak jak być powinno.
Baner bardzo ładnie wykonany, jedynie czego mogę się czepić to to że nie ma oczka na końcu tunelu, w miejscy wyboru tunelu jest oczko na zdjęciu, a u mnie nie ma..
Wszystko na wysokim poziomie Świetny kontakt z firmą w czasie całego procesu zamówienia, szybka realizacja i produkt zgodny z oczekiwaniami. Polecam.
Jestem pod wrażeniem obsługi bannerstop! Pierwszy raz korzystałem z tego typu usługi i to w jaki sposób zostałem poprowadzony i uraczony super projektem, to naprawdę obsługa , o której mówią na szkoleniach. Cieszę się na spotkanie ws kolejnych projektów. To super profeska!! Z pewnością polecam!!
Super towar tragiczna dostawa tragiczna, kurier bez informacji przerzucił paczkę przez ogrodzenie. Przesyłka mogła ulec zniszczeniu bądź kradzieży