kwateramydla.pl

Opinie łącznie (430) Opinie (217) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni pięknym, starannym i prezentowym opakowaniem produktów. Produkty są oceniane jako bardzo wysokiej jakości, często przewyższające oczekiwania klientów. Zapachy produktów są często wyróżniane jako atut – są piękne, naturalne i długo się utrzymują. Klienci bardzo wysoko oceniają szybkość i sprawność realizacji zamówień oraz dostawę. Bardzo doceniają dołączane gratisy, próbki i prezenty, które pozytywnie zaskakują. Produkty są często wybierane na prezent i spełniają tę rolę doskonale, wywołując radość obdarowanych. Dodatkowo, klienci podkreślają naturalny skład i zdrowotne właściwości produktów.

Opiniekwateramydla.pl

Super produkty, uwielbiam, dziękuję za gratis😁

Odpowiedź ze sklepu kwateramydla.pl

Dziękujemy za pozytywna ocenę, pozdrawiamy serdecznie:)
Świetne produkty w bardzo dobrej cenie. Kolejny bardzo udany zakup. Jako prezent strzał w 10 😀 Pięknie zapakowane, siostra zachwycona, miło było zobaczyć radość na Jej twarzy 😀 Gorąco polecam, super sklep 😀
Pięknie zapakowane!
świetne, naturalne i zdrowe :)

krem do twarzy CENTELLA…

Cudowny krem do twarzy CENTELLA wykonany wyłącznie z naturalnych składników stosuję już od kilku lat i mogę powiedzieć, że jestem od niego (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) uzależniona. Ma piękny subtelny zapach i aksamitną konsystencję. Szczerze polecam!
Świetny zestaw na prezent, pięknie zapakowany!
To kolejne zakupy w kwaterze mydła. Niezmiennie stajecie na wysokości zadania! Towar dodarł expresowo, starannie zapakowany aby nic się nie uszkodziło. Same produkty bardzo fajne. Polecam!!
Szybka realizacja, produkt wysokiej jakości, solidnie zapakowana przesyłka. POLECAM!