Ważny od: 19 cze 2024
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, często opisując je jako perfekcyjne lub "pierwsza klasa". Obsługa klienta jest postrzegana jako profesjonalna, miła i pomocna. Zadowolenie budzi również szybkość realizacji zamówień, terminowość oraz ogólna sprawność procesu zakupowego i dostawy, a produkty są zgodne z opisem. Pojedyncze uwagi krytyczne dotyczą zachowania kierowców podczas dostawy oraz nieuprzejmości przy odbiorze, a także niektórych szczegółów logistycznych.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehttp://www.kwarcowy.pl
Szybka dostawa, dobra jakość
Kierowca wypakował paletę tam gdzie mu pasowało, a był poproszony o chwilkę na przygotowanie miejsca . Zabrała 1 minuta, no cóż poprzedni kierowca co przywoził towar był bardziej komunikatywny (zadzwonił godzinę przed przyjazdem) i współpracował przy wyładunku. Jeśli chodzi o towar, to jak zwykle pierwsza klasa i terminowo.
Jedyny minus,że mamy okres zimowy, a paleta z workami papierowymi nie zabezpieczona od góry, w przypadku opadów ...
Szybka dostawa , wysoka jakość - polecam
Polecam szybka realizacja towar zapakowany jak należy żaden worek nie uszkodzony.
Dostawa i surowiec jak najbardziej 100/100 dziękuję bardzo i w niedalekiej przyszłości znów skorzystam.
Szybka porada, świetna cena i realizacja od ręki. Tak trzymać
Polecam tego Sprzedawcę-szybka dostawa, piękny piasek kwarcowy!
- +48506170564
- www.kwarcowy.pl