Klienci bardzo często podkreślają wygodę i komfort noszonych butów, co przekłada się na wysoką satysfakcję z zakupu. Wielu klientów chwali bardzo szybką realizację zamówienia oraz błyskawiczną dostawę produktów. Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość obsługi, jej profesjonalizm, rzetelność i komunikatywność. Atrakcyjne ceny, często niższe niż u konkurencji, są mocno doceniane przez klientów. Klienci często zwracają uwagę, że produkt jest zgodny z opisem i zdjęciami, co buduje ich zaufanie do sklepu. Wiele osób chwali wysoką jakość wykonania, solidność i trwałość zakupionego obuwia. Klienci pozytywnie oceniają łatwość i jakość kontaktu ze sprzedawcą, co wpływa na ich zadowolenie z zakupów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewww.obuwierzeszow.pl
Buty bardzo ładne i dobrze pasują, wszystko zgodne z opisem i ze skóry naturalnej za cenę o 40,00 złotych niższą niż na allegro i przesyłka gratis. Warto tutaj zamawiać.
Kupione obuwie ładne i bardzo wygodne. Szybka i bezproblemowa dostawa. Jestem zadowolona!
Wszystko mi się podobało.Szybki zakup .Świetny kontakt ze sprzedającm.Polecam.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam 100% obsługa na najwyższym poziomie, pomimo błędnie złożonego zamówienia i nieporozumienia.
Super kapcie i bardzo wygodne, rozmiar zgodny z podanym w tabeli. Zamówiłam w piątek w tu niespodziana w sobotę już mam na nogach.
Klapki trzeba wietrzyć z dwa dni żeby zapach się ulotnił ale pozatym git, szybka wysyłka i ceny tańsze w sklepie niż jak się wystawiają na allegro
Buty idealne zgodnie z rozmiarem na pewno.jeszcxe zamówię
Szybko zrealizowane zamówienie, buty się bardzo podobają, są dokładnie jak na zdjęciach, skórzane piękny brązowy kolor
Fachowe doradztwo i szybka wysyłka zamówienia. Na pewno nie będzie to moje jedyne zamówienie w tym sklepie. Warto polecić sklep innym kupującym.
Wygodne,regulowane o to mi chodziło To prezent na dzień ojca Mój tata ma 93 lata
Cena adekwatna do jakości
Kupuję drugi raz te klapki, wytrzymują rok ciągłego noszenia. Tak jak na zdjęciu, wygodne.
Dobry kontakt ze sprzedającym, atrakcyjne ceny.
Bardzo wygodne i dobrze wyglądające buty /klapki. stopy w nich odpoczywają
Jestem zadowolona z zakupu.
bardzo szybka dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam
Wszystko było OK. Polecam sklep.
Klapki są ok, trochę drażniący zapach plastiku po rozpakowaniu, do ogrodu i na codzień będą super, materiał piankowy mocny.
Trudno opiniować po pierwszym dniu użytkowania. Wygodne, niezbyt staranne przeszycie skórzanej wkładki.
Wszystko zgodne z zamówieniem.
Bardzo ładne buty, wszystko zgodne opisem, szybka wysyłka. Polecam.