Opinie łącznie (464) Opinie (425) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 26 mar 2026

obuwierzeszow.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę towaru. Wygoda obuwia jest jednym z najczęściej chwalonych aspektów przez klientów, którzy zauważają ulgę dla stóp i komfort użytkowania. Klienci wyrażają wysokie zadowolenie z jakości wykonania i trwałości oferowanego obuwia. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i miła, co przekłada się na pozytywne doświadczenia zakupowe. Klienci wielokrotnie zaznaczają atrakcyjne i konkurencyjne ceny oferowanych produktów w porównaniu do innych sklepów. Zdecydowana większość klientów potwierdza, że produkty są zgodne z opisem i spełniają ich oczekiwania. Oferta sklepu wyróżnia się szeroką dostępnością nietypowych i dużych rozmiarów, co docenia wielu klientów. Pojawiły się sporadyczne uwagi o drobnych problemach, takich jak trudności z płatnościami online lub niewielkie wady produktów.

Opinieobuwierzeszow.pl

Witam i bardzo przepraszam

Witam i bardzo przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Obuwie jest bardzo starannie wykonane i wykończone. Niestety nie mogłam z niego korzystać mimo kilkakrotnych prób, Niestety "gęsia skórka" pod piętą sprawia bardzo mocny ból !!!! Dziś zakleiłam taśmą i mogę normalnie chodzić. Muszę pomyśleć jak trwale nakleić coś na tą piętę. Chore stopy mają bardzo wrażliwą skórę. Ja najchętniej bym chodziła w grubych piankowych japonkach, albo o kilka numerów za dużych miękkich ocieplanych śniegowcach. Pozdrawiam. Anna Rzemieniec
Super buty trekkingowe, dobrze ocieplone i lekkie. Przyszły na drugi dzień od złożenia zamówienia. Na pewno nie będzie to mój ostatni zakup bo jest wysoka jakość obsługi. Polecam Mirek
klapki spełniły moje oczekiwania, są bardzo wygodne i pięty odczuły ulgę już po dwóch dniach noszenia. Będę je polecać i na pewno zakupię, gdy te zakupione już się zużyją.
Świetne traperki, suwak z boku robi dobrą robotę, bo nie trzeba sznurować. Buty o 40,00 złotych tańsze niż na allegro. Bardzo ładny kolor i szybka wysyłka. Będę tutaj robił zakupy częściej. Jarosław
Szybka realizacja zamówienia, buty bardzo wygodne i ładne, dokładnie jak na zdjęciach, ciepłe i się nie ślizgają na śniegu. Na pewno to nie ostatnie zakupy w tym sklepie, bo cena o 40 złotych niższa niż na allegro.

na plus

jakość wykonania oraz zgodność z podaną tabelą rozmiarów na wysokim poziomie, o użytkowaniu będę mógł się wypowiedzieć po jakimś czasie.
Buty super wygodne i szybko wysłane. Cena niższa o 20,00 złotych niż najtańsza oferta allegro. Polecam bo warto tu złożyć zamówienie. Jakość obsługi premium.
Sandały super. Wykonanie, rozmiar idealne zgodne z moim oczekiwaniem, a co najważniejsze ulga dla moich stóp przy chodzeniu.
Świetne klapki, bardzo wygodne, fachowe doradztwo i szybka wysyłka. Same superlatywy, gorąco polecam tak sklep jak i miłą obsługę. Dziękuję Iwona

Dobry sklep

Przyjechało to, co było zamawiane. W terminie, wręcz bardzo szybko. Jesteśmy zadowoleni. Produkt w dobrej cenie.
Bardzo szybka realizacja zamówienia.Klapki profilaktyczne bardzo dobrej jakości.

Polecam, buty super wygodne i sklep, obsługa bez zarzutu wszystko poszło sprawnie i bez zarzutu 🙂
Od zamówienia do odbioru było bardzo krótki termin i wszystko sprawnie obuwie się zgadza ale są rozmiar również jestem zadowolona
Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Sklep godny polecenia!

Są lekkie, wygodne, na szeroką stopę. Rozmiar 39. Polecam. Czekam na inne kolory.
Super buty sportowe ze skóry, przysłane na drugi dzień po zapłacie. Polecam ten sklep jak najbardziej, bo jest godny zaufania i szybko realizuje zamówienia. Joanna
Klapki na ostrogi rewelacyjne. Szybkie dostarczenie przesyłki, dobrze zapakowane. Dziękuję.
Bardzo dobra jakość obuwia. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

Duży wybór klapek, szybka dostawa
Szybka dostawa buty lekkie bardzo wygodne

obuwierzeszow.pl

Obuwierzeszow.pl – polski sklep internetowy z obuwiem dla całej rodziny Obuwierzeszow.pl to internetowy sklep obuwniczy z siedzibą w Rzeszowie, prowadzony przez firmę Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Po...