Klienci doceniają szybką dostawę, wysoką jakość produktów oraz komfort użytkowania. Obsługa klienta jest często chwalona za profesjonalizm, miłą pomoc i sprawną komunikację. Pozytywne opinie dotyczą również korzystnych promocji, dobrego stosunku jakości do ceny oraz sprawnych i bezproblemowych procedur zwrotów i wymiany. Część klientów zwraca uwagę na staranne pakowanie produktów. Zdarzają się jednak uwagi dotyczące problemów z kurierami lub zagubionymi przesyłkami. Niektórzy klienci napotykają trudności przy reklamacjach, a opinie na temat pakowania bywają mieszane — wskazywana jest czasem niechlujność lub brak zabezpieczeń. Ponadto pojawiają się głosy, że ceny bywają wyższe niż u konkurencji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekrolmateracy.pl
- +48739102984
- krolmateracy.pl
- sklep@krolmateracy.pl
- Pogórze, POL
Podwładni, którzy dla mnie pracują sprzedają wszelkiego rodzaju produkty sypialniane, które zostały wykonane z najlepszych materiałów i dbałością o najdrobniejsze szczegóły. W swoim magazynie posiadam...