Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, chwaląc trwałość materiałów oraz porównując je korzystnie z innymi markami. Wielu z nich pozytywnie ocenia szybkość i sprawność dostawy. Procedura zwrotów jest uznawana za bardzo sprawną i bezproblemową. Obsługa klienta otrzymuje pochwały za szybkość, pomocność i przyjazne podejście. Pojawiają się także pozytywne opinie dotyczące praktycznych rozwiązań w produktach i na stronie sklepu. Niektórzy klienci zwracają uwagę na niedopasowania rozmiarów oraz braki w tabelach rozmiarów. Sporadycznie pojawiają się krytyczne uwagi dotyczące obsługi klienta. Zgłaszane są także propozycje ulepszeń i negatywne spostrzeżenia związane z praktycznością produktów i funkcjonalnością strony.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieshop.massdnm.com
Petarda!