drabest.pl

Opinie łącznie (3172) Opinie (1946) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną i sprawną dostawę zamówionego towaru. Jakość produktu jest często oceniana jako bardzo dobra. Obsługa klienta jest zazwyczaj opisywana jako profesjonalna i pomocna. Klienci doceniają zgodność produktów z opisem na stronie oraz przejrzystość oferty. Wielu klientów podkreśla korzystny stosunek jakości do ceny oraz atrakcyjne promocje. Drabiny są często chwalone za funkcjonalność, stabilność i praktyczne rozwiązania. Część klientów zgłasza uszkodzenia drabin lub brakujące elementy po dostawie, czasem wskazując na niewystarczające zabezpieczenie przesyłki. Mimo że obsługa klienta jest zwykle wysoko oceniana, pojawiają się pojedyncze negatywne doświadczenia. Zdarzają się także uwagi o uszkodzeniach lub niedociągnięciach produktów.

Opiniedrabest.pl

Warta swojej ceny.

Jak za tę cenę, drabina jest super. Jeśli ktoś chcę drabinę atomową to musi dołożyć. Na moje potrzeby jest gites.
Bardzo szybka wysyłka. Brak jakichkolwiek problemów z towarem. Lepiej nic nie można zrobić jeśli już wszystko wyszło wspaniałe bez błędów i problemów.

Polecam w 100%

Towar zgodny z opisem. Instrukcja czytelna do złożenia. Podest do 150 kg. Waga użytkownika 110 kg. Nie czułem żadnych obaw stojąc na podeście. Polecam w 100%
Sprawna dostawa, drabina solidnie wykonana i w przystępmej cenie. Polecam Mirek

Folia bąbelkowa

Grubiej owijać folią bąbelkową na stopniach, ponieważ one wystają i są bardzo narażone na przetarcia foli i zdarcie lakieru na stopniu. Jeden stopień ma na krawędzi bocznej zdarty lakier, gdyż był owinięty jedną warstwa foli bąbelkowej.

Odpowiedź ze sklepu drabest.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za wiadomość i podzielenie się uwagami. To dla nas bardzo cenna informacja i zajmiemy się nią od razu. Opinie są dla nas ważne, ale najważniejsze, aby był/a Pan/Pani zadowolony/a z zakupu
Rewelacyjna drabina. Możliwości zastosowania ogrom. Jestem mega zadowolony z zakupu.
Kompletna informacja o sprzęcie na stronie internetowej. Szybka realizacja zamówienia.
Bardzo solidnie wykonana drabina. Co do poprawy to mechanizm do składania/rozkładania drabiny powinien łatwiej działać bo teraz trzeba się namęczyć naciskając metalowe suwaki które bardzo ciężko napiąć.
Dzięki, drabina dotarła błyskawicznie. To był prezent dla osoby starszej. Pozdrawiam

Mimo rozmiaru drabina lekka i stabilna, bez obaw można na niej wykonywać czynności.
Polecam, błyskawiczna dostawa, rewelacyjna jakość produktu.
Drabina dotarła błyskawicznie super zabezpieczona. Polecam sprzedawcę.
Dobra drabina, dobrze chłopaki robią, dobry przekaz leci.

zdecydowanie polecam

produkt bardzo dobrej jakości, solidna, lekka a zarazem wytrzymała, zdecydowanie polecam
Świetna obsługa, zamówiłem 4m drabinę w poniedziałek rano, miałem ją we wtorek po południu. Przedmiot w 100% zgadza się z opisem. Polecam
Towar dostarczony sprawnie, nieuszkodzony, jakość zgodna z oczekiwaniem i dokładnie taki produkt jaki został zamówiony

wszystko na tak

Wszystko jak w opisie, co zaskakujące dostawa bardzo szybka
Bardzo szybko zrealizowany zakup. To już kolejny mój zakup w tym sklepie . Jestem bardzo zadowolona . Polecam😄sklep.

Drabina

Drabina spełnia wymogi. Transport szybki. Dziękuję.
Szybka realizacja zamówienia, drabina bardzo dobrze zabezpieczona do transportu.