Promienie Słońca- Logo - Opinie

Promienie Słońca

Opinie (1015) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1020)

Obejmuje Ochronę Kupującego

28 wrz 2023
Wysoka jakość oferowanych towarów, szybko nadana przesyłka. Jeśli mam coś podpowiedzieć, to miło by było w ramach upominku dostać miniaturkę jakiegoś produktu do spróbowania, tak jak to robią np. w aptekach.

22 lis 2023
Mam zamowienie , którego nie potrafię zrealizować.

Opinie nt. sklepu Promienie Słońca

30 sie 2024
Już kolejny raz zamawiałam u Państwa produkty. Jak zwykle dostawa była szybka i bezproblemowa. Tym razem "załapałam się" także na darmowa dostawę. Podoba mi się szeroki wachlarz produktów oferowanych w sklepie. Minusem dla mnie jest tylko wysokość kwoty, jaka należy wydać, aby móc korzystać z darmowej wysyłki(:. Ogólnie- jest bardzo dobrze:)
Szczerze zamówiłam dużo produktów, gdyż chciałam wiedzieć czy wszystko jest dobre. Główne rzeczy moje to: pistacje, morele, żurawina, płatki kukurydziane, granola, brzoskwinie. Wszystko jest w smaku rewelacyjne. Przesyłka jest dobrze zabezpieczona. Czas oczekiwanie krótki. Naprawdę polecam. Wszystko na 10 pkt
Dziękuję za ekspresowe dostarczenie zamówienia z pysznościami, jakie lubię. A do tego opakowane w złotą energię i okraszone słowami, które pieszczą mi umysł. To dlatego chcę Promieni Słońca w kuchennych szafkach i na stole coraz więcej. Polecam z całego serducha.
19 sie 2024
To było moje kolejne zamówienie w firmie Promienie Słońca. Kupiłem morwę białą suszoną i ziarenka czarnuszki. Zamówienia spełniają moje oczekiwania co do jakości i ceny. Polecam.
30 sie 2024
Pierwszy raz kupiłem fistaszki i jestem pod wrażeniem jakości, szczerze? Tak dobrych nigdy nie jadłem, kończę te kilogramową paczkę i zamawiam kolejne. Pozdrawiam
27 sie 2024
Jak zwykle nie mam zastrzeżeń do zamówionych towarów, bakalie pakowane są w ekonomicznych i wygodnych torebkach. Wszystko było zgodne z moim zamówieniem.
4 wrz 2024
Pyszne orzechy,duży wybór produktów,jedyny minus to długi czas wysyłki ale super kontakt z obsługą klienta, prawie od razu dostałam odpowiedź na maila.
1 wrz 2024

Zdrowe przekąski

Duży wybór zdrowych przekąsek. Krem pistacjowy jest taki SUPER, że na zdjęciu jest już tylko na dnie słoika 😉 Dla mnie mogłoby być mniej soli w bobie.
29 sie 2024

Pistacje

Świetny produkt Rodzina i Ja jestem zadowolony. Jedną paczkę pistacji dałem Ojcu i Mamie cieszyli się z takiego upominku.
18 sie 2024

Świetne doświadczenie zakupowe.

Świetne doświadczenie zakupowe: towar szybko przyszedł, bardzo dobrze zapakowany. Bardzo dobra jakość produktów. Polecam.
4 wrz 2024
Solidny dostawca, zamówione produkty starannie zapakowane. Smaczne i bardzo dobrej jakości. Polecam.
26 sie 2024
Rewelacja! Kolejne zamowienie zrealizowane szybko, a produkty najwyższej jakości! Dziękuje!

Wracam po więcej :D

Szybka realizacja, pyszne produkty. Zdecydowanie polecam i wracam po więcej :D
CB
22 sie 2024

Orzechy laskowe w ciemnej czekoladzie

Bardzo dobra jakość I smak. Trzeba będzie wkrótce powtórzyć zamówienie :)

Pozytywna

Mój pierwszy zakup ale nie ostatni. Wszystko na czas zgodnie z opisem.
22 sie 2024
Sposób zapakowania ekologiczny, czas wysyłki szybki, produkty dobre.
19 sie 2024
wszystko super. kolejny zakup i jak zwykle rewelacja. polecam bardzo

Profesjonalnie. Polecam!!!

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Profesjonalnie! Polecam!!!
2 wrz 2024
Produkty pierwszej jakości.Szybka wysyłka.Serdecznie polecam.
26 sie 2024
Jak zawsze szybka dostawa, świeże produkty i urocze gratisy