Klienci bardzo chwalą wysoką jakość oferowanych produktów, zwracając uwagę na ich świeżość, naturalność oraz brak konserwantów. Produkty są oceniane jako bardzo smaczne, a szeroki wybór pozwala na odkrywanie nowych smaków. Zadowolenie budzi także ekspresowa realizacja zamówień oraz szybka dostawa. Dodatkowo, estetyczne, solidne i ekologiczne opakowania są doceniane za dobre zabezpieczenie produktów. Opinie na temat cen są przeważnie pozytywne. Pojawiły się nieliczne uwagi dotyczące kosztów dostawy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedozgryzienia.pl
Pysznie i zdrowo
Wszystko fajnie zapakowane w taki sposob, ze mozna w tych torebkach bez problemu przechowywać (chociaż to nigdy nie jest dlugo). Nasze ulubione rodzinne przekaski. Okazalo sie, ze sa super rowniez dla niemowlaka! Trening gryzienia i samo zdrowie.
Zawsze szybka wysyłka.
ceny są dobre, wszystko jest świeże i dobrze zapakowane. I do każdego zamówienia rzeczy, które się zna mozna zamówić małą paczkę czegoś nowego. Tak odkryłem, że lubię chlebowiec. Albo, że nie lubię smoczego owocu (ale nic straconego, goście zjedli i ładnie wygląda, więc można położyć na stole dla lansu)
Smaczki
Wszystko idealnie.
Fajnie byłoby dostawać coś do przetestowania. Bo jak inaczej przekonać się do czegoś nowego?
No i świetnie jakbyście wprowadzili oleje z nasion (np. dyniowy, orzechowy itd).
A jakby byłaby jeszcze jakaś świetna oliwa. Nie musi być duzy wybór. Wystarczy z 2 lub 3 olejarni. Ale takie naprawdę smaczne, które mozna kupować w ciemno i nie będą stare, gorzkie, przemysłowe.
Bardzo dobrej jakości produkty. Prażone, solone migdały - delikatne i super smak, to samo prażone, solone pestki z dyni. Ładne, dorodne i smaczne - b. dobrej jakości makadamie i orzechy brazylijskie. Pychotka :-). Do tego w bonusie dorzucone dobre rodzynki sułtańskie. Polecam sklep, polecam produkty, wysoka jakość, solidne, ekologiczne opakowanie. Pozdrawiam serdecznie ekipę "Do zgryzienia", na pewno wrócę po kolejne zakupy. Michał
Szczelnie zamknięte opakowania i to plus.
Jak zawsze dobra jakość. Przydałby się tylko jakiś rabat dla mnie bo już kilka razy robię u was zakupy.
polecam zakupy w tym sklepie ze względu na dobrą jakość produktów i / co też ważne/ dobrze zabezpieczone paczki
Korzystam z Państwa usług od dawna;produkty od Was są wysokiej jakości, szybko dostarczane, w pełni spełniają moje potrzeby.
Towar szybko dostarczony, dobrze zapakowany, zgodny z zamówieniem,polecam Mirosława
Produkty doskonałej jakości, szeroki asortyment, przesyłki dobrze zapakowane w papierowe torebki, szybko docierające. Strona internetowa czytelna, przejrzysta, szczegółowy opis produktu z podaniem kraju pochodzenia produktu , szczegółowy opis składników - również podane wartości odżywcze. Mój najlepszy sklep tego rodzaju przez wiele lat. Cała moja rodzina już robi zakupy w tym sklepie!
Dziękuję za szybką realizację zamówienia, bardzo podoba mi się to , ze wasze produkty są świeże i bez konserwantów, bardzo polecam :)
Świetna jakość!
Wielokrotnie robiłam tu zakupy. Zawsze świetna jakość. Produkty bardzo smaczne. Zachwycaly mnie suszone owoce, ale tym razem spróbowałam liofilizowane. I są pyszne. Zdrowa i smaczna przekąska. Polecam wszystkim.
Wysoka jakość produktów, świeżość, dostępne różne wielkości gramatury, bardzo szybka dostawa
Polecam. Żaden z zakupionych produktów nie zawiódł. Szybka dostawa, fajne ceny, profesjonalnie zapakowany towar.
Szybka realizacja zamówienia. Produkty dobrej jakości. Polecam
szybka dostawa towar pierwsza klasa
szybka dostawa, towar bardzo dobrze spakowany .
Wszystko bardzo dobre , estetycznie zapakowane
Szybka dostawa, produkty bardzo dobre, na każdym opakowaniu opis właściwości produktów i termin ważności. To już mój drugi zakup.
Jestem zadowolona z zakupionego towaru
Najlepsze z najlepszych!
Zamawiam od dłuższego czasu, niezmiernie cieszy mnie bardzo dobra jakość smakołyków!
Dokładnie te rodzynki, o które mi chodziło, bardzo trudne do dostania, więc super. Bardzo szybka przesyłka, polecam