mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Opinie łącznie (1306) Opinie (713) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są bardzo zadowoleni z szybkiej realizacji zamówień oraz ekspresowej dostawy przesyłek. Wysoka jakość roślin i produktów, ich świeżość, piękny wygląd oraz zgodność z opisem są często podkreślane w opiniach. Doceniane jest również staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie, które gwarantuje nienaruszony stan przesyłek podczas transportu. Obsługa klienta zbiera bardzo pozytywne opinie za profesjonalizm, uprzejmość i szybkie rozwiązywanie problemów. Klienci zauważają także, że ceny są przystępne i odpowiadają jakości produktów. Sporadycznie pojawiają się drobne uwagi dotyczące zgodności produktów z opisem i zdjęciami na stronie.

Opiniemech-mech.pl - z natury do wnętrz

Brak uwagi klienta , szkodzi mu.

W szklanych , przeżroczystych wazonach dwukolorowa łodyga kwiatowa nie wygląda najlepiej.Ja, przeglądając kwiaty nie zwróciłam na to uwagi.Dlatego 4 gwiazdki to stan mojego zadowolenia, który wynikł z mojej nieuwagi. Towar i dostawa zgodna z warunkami które oferuje sklep.
Wybór roślin liściastych ułatwiłaby informacja, jakie te rośliny są w dotyku np. eukaliptus delikatny miękki, ruskus twardszy i kłujący, jakaś inna roślina - krucha, ponieważ opis - subtelne liście czy stabilna struktura nie mówi wprost o elastyczności tych roślin.Poza tym wszystko inne na najwyższym poziomie!
Bardzo doceniam, że dostałam odpowiedź na moje zapytanie na temat bezpieczeństwa związanego z barwnikami stosowanymi przy suszonych roślinach.
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Chrobotek reniferowy wysokiej jakości, polecam!

A może wzbogacić asortyment?

Roślinki pięknie oddają koloryt. Ciepłe, starannie uchwycone barwy .
Mega szybka wysyłka Suszki piękne w sumie w nienaruszonym stanie dotarły:)
Site floral au top, envoi rapide et soigné, prix très intéressant
Expresowa realizacja zamówienia. Produkty zgodne a nawet lepiej wyglądają w oryginale. Wszystko elegancko zapakowane i zabezpieczone. Polecam :)
Szybkość dostawy i sposób zapakowania na plus :)
Świetny sklep, szybka wysyłka, rośliny przecudowne bardzo dobrze zabezpieczone. Polecam serdecznie.
Wszystko doskonale! Mech bardzo ładny, należycie zapakowany.
Szybka obsługa i wysyłka. Wszystko super.
Suszki prześliczne, dobrze zapakowane. Polecam gorąco.
Szybka przesyłka, zgodna z opisem. Wszystko starannie zapakowane.

Magnifique

Emballage parfait Produits conformes Et de qualité
Wysokiej jakości towar ,dobrze zabezpieczona przesyłka
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.Suszona trawa przyszła w doskonałym stanie. Pozdrawiam
Świetny dostawca i mech najwyższej jakości. Kontakt z sprzedawcą 10/10 jakosc mchu również 10/10 polecam w 100%
Bardzo dobry chrobotek, zawsze szybka wysyłka.
Piekne, kolorowe suszki do wianków. Polecam serdecznie. zawsze tu kupuję