Czyste-wejscie.pl/

Opinie łącznie (83) Opinie (80) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, podkreślając solidność, estetykę oraz eleganckie wykonanie, a także możliwość personalizacji. Doceniają również uprzejmą, pomocną i rzetelną obsługę, podkreślając dobry kontakt oraz indywidualne podejście. Pozytywne opinie dotyczą także szybkiego czasu realizacji zamówień oraz zgodności produktów z opisem. Pojawiają się jednak nieliczne skargi na opóźnienia w realizacji zamówień oraz pojedyncza negatywna uwaga dotycząca rozbieżności między otrzymanym produktem a opisem.

OpinieCzyste-wejscie.pl/

wszzystko zostało zrobione perfekcyjnie

Dziękujemy za miłą opinię 🙂
SUPER
Porządnie wykonana wycieraczka,szybka wysyłka. Serdecznie polecam

Odpowiedź ze sklepu Czyste-wejscie.pl/

Dziękujemy za miłe słowa, cieszymy się ,że są Państwo zadowoleni z zakupu i zapraszamy ponownie.
Wszystko sprawnie i dopasowane do potrzeb Klienta - dziekuję!

Odpowiedź ze sklepu Czyste-wejscie.pl/

Dziękujemy za pozytywną opinię, bardzo nam miło ,że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie 🙂

Dobra wycieraczka

Jakiś czas szukałem tej wycieraczki. Pierwszą identyczną kupiłem w jakimś markecie i wytrzymała na zewnątrz na mrozie, deszczu i słońcu chyba z 10 lat. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Czyste-wejscie.pl/

Bardzo dziękujemy za miłą opinię, zapraszamy ponownie.

Odpowiedź ze sklepu Czyste-wejscie.pl/

Bardzo dziękujemy za miłą opinię.
Piękna wycieraczka z logo mojej firmy, sprawna realizacja zamówienia, wycieraczka bardzo dobrej jakości, polecam serdecznie

Odpowiedź ze sklepu Czyste-wejscie.pl/

Bardzo dziękujemy za miłą opinię ,cieszymy się ,że wycieraczka spełniła Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie
wszystko
Super produkt

Odpowiedź ze sklepu Czyste-wejscie.pl/

Dziękujemy za miłą opinię i zapraszamy ponownie
Ok
Jakoścć towaru ale długi okres czekania na dostawę.

Odpowiedź ze sklepu Czyste-wejscie.pl/

Dziękujemy za opinię i miłe słowa na temat jakości naszych produktów. Cieszymy się, że towar spełnił Pani oczekiwania. Przykro nam, że czas oczekiwania na zamówienie został odebrany jako długi. Chcielibyśmy jednak zaznaczyć, że wysyłka została zrealizowana zgodnie z terminem podanym na stronie sklepu w momencie składania zamówienia. Dziękujemy za wyrozumiałość i mamy nadzieję, że będzie Pani zadowolona z zakupu.