babymore.pl

Opinie łącznie (861) Opinie (287) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką realizację zamówień i dostawy. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pomocna, uprzejma i profesjonalna. Produkty są często chwalone za wysoką jakość i zgodność z opisem. Klienci doceniają szeroki, ciekawy i niszowy wybór produktów. Opakowanie i staranność dostawy są postrzegane jako bardzo dobre.

Opiniebabymore.pl

Polecam w 100% zakupy na tej stronie . Szybka przesyłka , fajne rabaty , oraz towar zapakowany idealnie 🤩 napewno wrócę !
Śliczna zabawka zgodna z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Szybka i przyjemna transakcja.
Sklep zawiera ciekawe propozycje ubranek dla dzieci. Są też korzystne przeceny, niektóre nawet bardzo.
Moj ulubiony sklep:-) zawsze wspaniałe porady i genialny asortyment:-) dodatkowo pięknie dbają o wystawe i ekspozycje wszystkich drobiazgow w sklepie wiec nie da sie od nich wyjsc bez dodatkowych zakupow:-) tak samo wspaniale dbaja o wysylki:-) dziekuje:-)
Szybka dostawa
Szybka wysyłka, jakościowy towar i prezent:)
Polecam bardzo!
Polecam :) ekspresowa wysyłka
Bardzo szybka dostawa!
Wszystko super, polecam!
Bardzo Szybka wysyłka(z dnia na dzień) i dobra cena produktu!
Babymore to profesjonalny sklep, miła obsługa i najlepszy asortyment pełen niszowych marek. Uwielbiam tutaj robić zakupy i śledzić rewelacyjne promocje. Szybka wysyłka, starannie zapakowana. Polecam każdemu.