Opinie łącznie (617) Opinie (339) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 22 sty 2021

ciarkodesign.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania produktów oraz ich niezawodność. Wygląd i design okapów są bardzo chwalone przez klientów, którzy uważają je za piękne, stylowe i nowoczesne. Wielu użytkowników podkreśla bardzo cichą pracę okapów jako jedną z ich największych zalet. Większość klientów docenia bardzo dobry kontakt z biurem obsługi, szybką reakcję i profesjonalizm. Klienci często chwalą praktyczne rozwiązania, łatwość obsługi oraz zaawansowane funkcje. Większość opinii na temat dostawy jest bardzo pozytywna. Pojedyncze uwagi krytyczne dotyczą obsługi klienta oraz pojawiają się sporadyczne zastrzeżenia co do praktycznych rozwiązań. Sporadycznie pojawiają się także uwagi dotyczące opóźnień lub braku informacji podczas dostawy.

Opinieciarkodesign.com

Okap Ciarko to połączenie świetnego designu i praktyczności. Prezentuje się bardzo elegancko, przykuwa uwagę od pierwszego spojrzenia i bez wątpienia stanowi główny element dekoracyjny kuchni. Mimo swojej wyrazistej formy nie dominuje nad wnętrzem – jest stylowy, ale jednocześnie skromny i doskonale komponuje się z całą aranżacją. Dodatkowo jest funkcjonalny, wygodny w codziennym użytkowaniu i spełnia swoje zadanie bez zastrzeżeń. Zdecydowanie udany zakup.

Sam okap w sobie jest bardzo ładny

Sam okap w sobie jest bardzo ładny, zaskoczyło mnie negatywnie chłodne oświetlenie które moim zdaniem nie pasuje do złotej szczotkowanej obudowy. Mnie osobiście drażni. Przez pierwsze cztery dni nie działał również panel do włączania sensorycznego . Lepszym rozwiązaniem z całą pewnością był by również panel dodatkowy niż pilot który musi mieć baterie . No i brak filtru tłuszczowego w zestawie, co za te pieniądze powinno być w komplecie. Niestety trochę tych minusów się zebrało. Chodź ja byłam tym okapem z reklam oczarowana .
Pochłaniacz super klasa premium. Niestety obsługa nie klasa premium. Jest nad czym pracować. Jeśli nie wysyła się do klienta zgodnie z datą zobowiązania pochłaniacza to przy klasie premium dobrze by było uprzedzic. Zadzwonić. Wysłać e-mail. Niestety niekt nie zadzwonił. Ja dzwoniłem i dopytywałem się co się stało z moim zamówieniem a na koniec można było dodać coś w ramach przeprosin. To byłaby klasa premium na 5 gwiazdek.
Jakość i piękno idzie w parze.Zawsze marzyłam o tym okapie,wstrzymałam się z kupnem innego tańszego z innej marki.Okap fakt jest drogi ,no ale za piękno i wygodę trzeba zapłacić.Jestem bardzo zadowolona.
Prezentuje się rewelacyjnie. Sterowanie gestem fajnie się sprawdza. To mój drugi okap ciarko i to była bardzo dobra decyzja.
Okap działa bardzo cicho i skutecznie, a wykonanie stoi na najwyższym poziomie. Dodatkowo ogromny plus za szybki kontakt i pomocne podejście do klienta. Widać, że to marka, która dba o jakość i zadowolenie użytkowników. Zdecydowanie warto!
Jestem zadowolona z dostarczonego okapu - produkt piękny i bardzo dobrze wykonany.
Okap przerósł moje oczekiwania 🤩 jestem zachwycona jego funkcjonalnością i wyglądem. Polecam wszystkim, którzy jeszcze się zastanawiają. Naprawdę warto!

Najlepsze okapy na rynku!!!!

Najlepsze okapy na rynku - zajmuja sie okapami a nie pralkami, lodówkami, odkurzaczami itp. Polecam
Szybka sprawna wysyłka, ubezpieczenie w cenie też super, dobry kontakt i powiadomienia. Niestety na temat samego okapu nie mogę się jeszcze wypowiedzieć, bo nie został jeszcze zamontowany
Bardzo dobrze zabezpieczony towar wysyłka szybka
Bezproblemowy kontakt , pomimo wysyłki innego okapu ( nie zgadzał się kolor) wszystko załatwione od ręki w piorytecie !! Przy każdym kontakcie z biurem obsługi czułam się zaopiekowana i każdy konsultant wiedział w czym rzecz i natychmiast informował mnie o etapie wymiany . Serdecznie polecam !!! Sam okap cudowny ! Nie ma co sie zastanawiać :)
Szybka dostawa sprzęt profesjonalny.
Okap jest piękny. Kolory jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach. Niestety jeszcze nie zamontowany, dlatego nie mogę się wypowiedzieć co do jakości użytkowania.
Generalnie wszystko ok. ale za tą cenę śróbki którymi przykręca sie pochłaniacz do podstawy mogły by być w kolorze okapu. Okap na najwyższym biegu wpadał w rezonans i był głośny, trzeba było kawałkiem styropianu zablokować silnik o obudowę okapu. Jeżeli chodzi aspekt wizualny to samego sprzętu to 5+ . Siła wyciągu również 5+. Mimo wszystkich mankamentów w/w jeden z lepiej działających okapów z jakimi miałem odczynienia.
Błyskawiczna wysyłka, Polski sprzęt dobrej jakości
Wszystko na najwyższym możliwym poziomie - pochłaniacz to CUDEŃKO. I w dodatku Polski produkt. Dumni My !!! Brawo !!! Polecamy

Przydałaby się informacja przed zakupem jak powinno być zamontowane gniazdko electricians
Polecam.Bardzo dobra jakość,wygląd,wpełni spełnia swoje funkcje, łatwy w utrzymaniu czystości.