fabri.pl

Opinie łącznie (173) Opinie (173) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają, że sofy są niezwykle wygodne zarówno do siedzenia, jak i spania. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna na każdym etapie zakupu. Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień oraz sprawny przebieg całego procesu. Jakość wykonania mebli jest często opisywana jako bardzo wysoka, solidna i dopracowana w detalach. Możliwość personalizacji i szeroki wybór tkanin to duży atut doceniany przez klientów. Klienci chwalą łatwość kontaktu z firmą, szybkie odpowiedzi i jasną komunikację na każdym etapie. Dostawa jest najczęściej oceniana jako szybka, punktualna i bezproblemowa. Zdarzają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące dostawy.

Opiniefabri.pl

Fantastyczny mebel i obsługa klienta. Sofa prezentuje się bardzo elegancko i przytulnie, przykuwa oko każdej osoby którą gościmy u siebie. Jasnoszara tapicerka nadaje wnętrzu nowoczesny i jednocześnie ciepły charakter. W końcu można powiedzieć, że mamy idealne miejsce do relaksu. Bez problemu pod sofę dostanie się robot sprzątający (mamy iRobota roombe) Z czystym sumieniem polecamy meble firmy FABRI <3 <3 :)

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Panie Rafale, stawiamy na najwyższe standardy w obsłudze zamówień jak i na pełen profesjonalizm w naszej pracy. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty w pełni zadawalały potrzeby naszych klientów. Dziękujemy za pozytywną opinię.
Sofa Elma Nova. Bardzo szybki czas realizacji. Zamówiłam we własnej tkaninie spoza próbnika i nie był to problem. Kanapa jest bardzo wygodna, jesteśmy jeszcze w trakcie remontu i służy nam jako łóżko, nie mamy na co narzekać. Całość na piątke

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Dziękujemy za przesłane zdjęcie. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Takie słowa to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. Zapraszamy do ponownych zakupów.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Sofa z podnóżkiem nie dość, że są wygodne to można ją skonfigurować dokładnie tak jak chcemy. Realizacja zamówienia również była bardzo sprawna. Cieszę się, że udało mi się znaleźć tą markę. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Panie Michale, serdecznie dziękujemy za przesłane zdjęcie. Jednocześnie bardzo dziękujemy za Pana opinię. Jest ona dla nas bardzo ważna. Cieszymy się, że sprostaliśmy Pana oczekiwaniom. Każdego dnia w naszej pracy na każdym etapie dokładamy wszelkich starań, aby nasz klient był w pełni zadowolony.
Sofa spełnia moje oczekiwania. Wykonana jest solidnie, bardzo wygodna, idealna do relaksu i do spania. Obsługa klienta była bardzo miła i pomocna. Panowie, którzy wnosili i złożyli sofę, byli bardzo sympatyczni. Polecam zakup w firmie FABRI.

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Stawiamy na pełen profesjonalizm w wykonywaniu naszej pracy. Dokładamy wszelkich starań na każdym etapie, aby nasz klient był w pełni zadowolony. Dziękujemy za taką opinię, przyjmujemy Pani słowa z ogromną radością.
Od początku bardzo dobry kontakt odnośnie samego zamówienia. Perfekcyjny kontakt dotyczący dostawy. Bardzo polecam, bo samo łóżko jest dobrze wykonane. Tomek

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Panie Tomaszu, serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa. Cieszymy się, że Fabri spełniło Pana oczekiwania na każdym etapie realizacji zamówienia.
Profesjonalne wykonanie , przepiękny efekt, stały kontakt z klientem, możliwość wprowadzenia zmian w materiale i rodzaju tkaniny . Efekt finalny jaki otrzymałam finalnie jest lepszy niż na zdjęciach , całość dopracowana zarówno w środku jak i na zewnątrz . Śpi się fenomenalnie , siedzi cudownie . Odpoczywa się na tych kanapach a do tego obsługa najwyższej jakości . Wyglądają przepięknie . Firmę poleca . Usługa wykonana na czas . Dokładnie zaplanowany transport. Myślałam że w dzisiejszych czasach już takie firmy nie istnieją . Polecam wszystkim

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Pani Doroto, tak miłe słowa są dla nas ogromnie ważne. Dodają nam motywacji. Naszym celem jest przede wszystkim sprostanie oczekiwaniom klienta, dlatego cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Stawiamy na najwyższe standardy zarówno w obsłudze zamówień jaki i w wykonaniu. Dziękujemy.
Bardzo polecam ! Firma zrealizowała Nasze zamówienie bardzo szybko. Oczywiście z firmą jest ciągły kontakt i możliwość sprawdzenia statusu zamówienia w ciągu kilku chwil. Syn sprawdził narożnik u Babci i Dziadka i również ocenia wygodę i wygląd na 💯 ✨

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Serdecznie dziękujemy za Pana opinię. Naszym priorytetem jest w pełni sprostać oczekiwaniom klienta, stawiamy na pełen profesjonalizm zarówno w kontaktach z klientem jak i naszej pracy. Zapraszamy do ponownych zakupów.

Sofa jest bardzo twarda niemiło i niewyg…

Sofa jest bardzo twarda, niemiło i niewygodnie sie na niej siedzi. Na filmie który jest na stronie prezentującym właśnie ten model sofy poduszki są miękkie Pani sue wręcz w nie zapada, dążą sofa jest tak twarda że można się od niej odbić :( produkt nie wart swojej ceny w tej cenie na rynku jest wiele lepszych mebli wypoczynkowych

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Pani Anno, Przykro nam, że twardość sofy zakupionej w naszym sklepie nie spełniła Pani oczekiwań. Nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby dostarczyć klientom produkt możliwie najlepszej jakości. Pianki stosowane w sofach Mar zostały przez nas wyselekcjonowane spośród bardzo szerokiego spektrum. Ostatecznie wybraliśmy komponenty renomowanego producenta, które w naszym odczuciu znacząco odstają na plus od tych stosowanych u konkurencji – tego rodzaju materiały spotyka się zazwyczaj w produktach z dużo wyższej półki cenowej. Cechuje je przede wszystkim duża sprężystość i wytrzymałość. Warto jednak zaznaczyć, że w sofach z funkcją spania to właśnie ten aspekt jest czynnikiem limitującym miękkość. Zastosowanie zbyt miękkiej pianki sprawiłoby, że spanie na meblu byłoby po prostu niekomfortowe i niezdrowe dla kręgosłupa. Na koniec dnia miękkość mebla to kwestia bardzo subiektywna – zdajemy sobie sprawę, że nie jesteśmy w stanie wstrzelić się we wszystkie gusta tak zróżnicowanych klientów. Chcielibyśmy jednak sprostować – nie reklamujemy naszych produktów jako skrajnie miękkie. Na naszej stronie nie znajduje się żaden film prezentujący osobę zapadającą się w poduszki tego modelu. Same poduszki to zresztą odrębna kwestia – ich wypełnienie to w pełni silikonowa szarpanka (bez domieszek pianki), co ponownie - stanowi standard znacznie przewyższający rozwiązania rynkowe w tej półce cenowej. Pozdrawiamy Zespół Fabri

Fabri sofa - profesjonalnie z uwzględnieniem twoich potrzeb

Kontakt z firmą Fabri odbywał się profesjonalnie i szybko. Jasne sformułowanie moich wymagań i potrzeb zaowocowało zakupem sofy takiej , jaką sobie od początku do końca wymarzyłam. Wybór tkanin jest różnorodny co pozwala na znalezienie czegoś dopasowanego do indywidualnych potrzeb, upodobań i oczekiwań. A co najważniejsze, dużym plusem jest możliwość wypożyczenie próbnika tkanin, dzięki czemu nasza decyzja została podjęta w domu z uwzględnieniem kolorystyki naszego mieszkania. Jakość wykonania oraz komfort sofy przerosły nasze oczekiwania.

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Dziękujemy. Ta opinia jest dla nas bardzo ważna. Cieszymy się ogromnie z Pani zadowolenia. Nasza firma dokłada wszelkich starań,aby sprostać oczekiwaniom klienta. Dziękujemy za zakupy i serdecznie zapraszamy ponownie.
Piękna kanapa :) robi dokładnie taki efekt jak chcieliśmy. Wizualizacje 3D na stronie były bardzo wierne, korzystaliśmy też z wzornika tkanin, dzięki któremu wybraliśmy inną tkaninę niż wydawało nam sie po przeglądaniu na stronie. I był to bardzo dobry wybór, polecam :)

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Pani Kingo, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa oraz przesłane do nas zdjęcie. To dla nas bardzo ważne, aby sprostać oczekiwaniom naszych klientów.
Sofa jest bardzo ładna. Wykonanie jest bardzo profesjonalne, solidne. Przyjemny materiał pasujący do wnętrza. Jest bardzo wygodna (idealna miękkość i wsparcie dla kręgosłupa). Komfort siedzenia jest na najwyższym poziomie. Szybka i sprawna dostawa. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Serdecznie dziękujemy za przesłane zdjęcie. Każdego dnia dokładamy wszelkich starań w naszej pracy, aby spełnić oczekiwania naszych klientów. Priorytetem dla nas jest solidność, dokładność i pełen profesjonalizm.
Szybka dostawa, spoko jakoś zwłaszcza za taką cene

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Dziękujmy Pani Agnieszko za podzielenie się opinią.
Próbnik tkanin przyszedł bardzo szybko , bardzo dużo tkanin do wyboru , polecam

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Serdecznie dziękujemy za opinię, jest ona dla nas bardzo istotna.

Wzornik tkanin

Bardzo bardzo szybka realizacja zamówienia, takie podejście budzi zaufanie więc przymierzam się do zakupu sofy. Mam nadzieję że będzie ok

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Zapewniamy, że na każdym etapie naszej pracy dokładamy wszelkich starań. Priorytetem Fabri jest zadowolenie klienta i sprostanie jego oczekiwaniom.
Bardzo polecam, piekna kanapa i kontak z firma na bardzo wysokim poziomie - zdecydowanie ponad standard.

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Pani Paulino, serdecznie dziękujemy za moc wspaniałych słów. Stawiamy na najwyższe standardy w obsłudze zamówień. To dla nas ogromna radość, że sprostaliśmy Pani oczekiwaniom. Dziękujemy za zakupy w naszym sklepie.
Obsługa bardzo pomocna na każdym etapie i od początku czuć było pozytywne podejście i zaangażowanie. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Tak miłe słowa są dla nas bardzo ważne. Cieszymy się, że marka Fabri spełniła Pani oczekiwania na każdym etapie realizacji zamówienia. Stawiamy na pełen profesjonalizm w naszej pracy, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby w pełni zadowalały naszych klientów. Dziękujemy

Pierwszy krok

Próbnik tkanin dotarł bardzo szybko i dzięki temu mogłam dokonać wyboru tapicerki kanapy. Teraz czekam na kanapę.

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Bardzo się cieszymy, że odnalazła Pani idealną dla siebie tkaninę w Fabri.

Wszystko świetnie

Kanapa jest bardzo ładna, solidnie wykonana. Jestem zadowolona również z obsługi - bezproblemowy kontakt, chęć pomocy ze strony Fabri, możliwość ustalenia godzin dostawy.

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Pani Olgo stawiamy na pełen profesjonalizm nie tylko w kwestii wykonania kanapy ale również w kwestii obsług klienta. Cieszymy się z tak miłych słów.

Wszystko super

Dobry kontakt z producentem, szybka realizacja zamówienia, kulturalna dostawa, znakomicie wykonany i wygodny mebel. Polecam w 100%.

Odpowiedź ze sklepu fabri.pl

Dziękujemy za zakupy. Cieszymy się, że marka Fabri spełniła Pani oczekiwania na każdym etapie realizacji zamówienia.