medizal.pl

Opinie łącznie (1928)

1928 reviews since 30 cze 2020

Ważny od: 13 sie 2020
medizal.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Większość klientów jest bardzo zadowolona z wysokiej jakości wykonania produktów i materiałów. Wielu klientów chwali wygodę oferowanych produktów. Klienci bardzo doceniają profesjonalizm, miłą i sprawną obsługę oraz dobry kontakt ze sprzedawcą. Wygląd produktów, w tym kolory, fasony i estetyka wykonania, jest często chwalony przez klientów. Klienci chwalą szeroki asortyment oraz różnorodność produktów i kolorów. Pojawiają się sporadyczne uwagi negatywne dotyczące wygody produktów. Część klientów wskazuje na rozbieżności w dopasowaniu rozmiaru.

Opiniemedizal.pl

Szybka realizacja. Produkt zgodny z opisem.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a otrzymany produkt spełnił Państwa oczekiwania i był zgodny z opisem. Takie informacje są dla nas bardzo cenne i motywują nas do dalszej pracy, by zapewniać wysoką jakość oraz satysfakcję naszych klientów. Mamy nadzieję, że nasze wyroby będą dobrze służyć w codziennym użytkowaniu. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Szybka wysyłka . Trochę rozmiarówka klapek zaniżona . Poza tym ok .

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszych produktów. Cieszymy się, że realizacja i szybka wysyłka zamówienia spełniły Państwa oczekiwania. Jednocześnie dziękujemy za cenną uwagę dotyczącą rozmiaru klapek. Rzeczywiście, niektóre modele mogą wypadać nieco mniejsze, dlatego zawsze zachęcamy do sugerowania się tabelą wymiarów zamieszczoną na karcie konkretnego produktu. Pozdrawiamy, Sklep Medizal
Piękny ubranko medyczne , fantastyczna komunikacja w sprawie rozmiaru i błyskawiczna wysyłka, bardzo polecam !!!

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię na temat naszych ubranek medycznych oraz za docenienie komunikacji i szybkości realizacji zamówienia. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał produkt najwyższej jakości oraz obsługę na najwyższym poziomie. Pani zadowolenie jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Piękna bluza doskonały kroj i wykończenie … polecam

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię na temat naszej bluzy. W Medizal przykładamy ogromną wagę nie tylko do jakości materiałów, ale również do perfekcyjnego kroju i starannego wykończenia, by każdy produkt spełniał oczekiwania naszych klientów. Cieszymy się, że nasze starania zostały docenione i zapraszamy ponownie do zakupów. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Trudno powiedzieć,jeszcze nie otrzymałam zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat procesu zakupowego w naszym sklepie. Chcielibyśmy uspokoić, że wszystko przebiegło zgodnie z planem. Zgodnie z informacją na stronie, czas realizacji tego zamówienia wynosi 1-2 dni roboczych. Złożyła Pani zamówienie w piątek i paczka została do Pani nadana w poniedziałek. ( Pracujemy od poniedziałku do piątku) Widzimy, że paczka jest już u Pani. :) Mamy nadzieję że jest Pani zadowolona z zakupu. W razie jakichkolwiek pytań zachęcamy do kontaktu. Pozdrawiamy, Sklep Medizal
Niestety po założeniu nieda się w nich chodzić w środku kawałki materiału tak wystawają że drażnią stopę zwłaszcza na gołą stope .W skarpetkach jest lepiej ale dalej odczuwalne.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Bardzo nam przykro, że produkt nie spełnił Pani oczekiwań pod względem komfortu. Przypominamy, że nasi klienci mają aż 30 dni na bezpłatną wymianę lub zwrot towaru (dotyczy produktów, które były jedynie przymierzone).Chętnie pomożemy w szybkiej wymianie na inny model lub sfinalizujemy zwrot środków. Zapraszamy do kontaktu na sklep@medizal.pl
Szybka wysyłka, szybko uzupełnione braki

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie szybkiej wysyłki. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci otrzymywali zamówienia w jak najkrótszym czasie i z pełnym zadowoleniem z obsługi. Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza i motywuje nas do ciągłego podnoszenia jakości świadczonych usług. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Szybka wysyłka

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że tempo realizacji zamówienia spełniło Pana oczekiwania. W Medizal zawsze dokładamy starań, aby każdy etap obsługi przebiegał sprawnie i satysfakcjonująco dla naszych klientów. To dla nas ważne, że mogliśmy zapewnić pozytywne doświadczenie zakupowe. Mamy nadzieję, że nasze wyroby medyczne będą służyły Panu dobrze i zachęcamy do ponownych odwiedzin. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Wszystko na najwyższym poziomie.Buty są rewelacyjne.Obsługa super.Nic dodać nic ująć.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o naszych butach oraz obsłudze. W naszej firmie dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt oraz obsługa klienta spełniały najwyższe standardy jakości. Cieszymy się, że nasze starania zostały przez Państwa dostrzeżone i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję sprostać Państwa oczekiwaniom również w przyszłości. Pozdrawiamy Zespół Medizal

Bluza bardzo wygodna.

Bluza bardzo ładnie uszyta, kolor stonowany, elegancki. Wygodna. Kupiłam kolejne w innym kolorze.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię na temat naszej bluzy. Cieszymy się, że zarówno jakość wykonania, jak i stonowany, elegancki kolor spełniły Państwa oczekiwania oraz że produkt okazał się wygodny. Fakt, że zdecydowali się Państwo na zakup kolejnego egzemplarza w innym kolorze, jest dla nas najlepszą rekomendacją. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty łączyły komfort z estetyką, co zostało zauważone i docenione. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Buty poleciła mi znajoma, ale nie myślałam, że będą aż tak rewelacyjne. Miękkie, dopasowane do stopy, piękny kolor, noszę do wszystkiego. Na pewno kupię jeszcze inny kolor i będę polecać innym.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią na temat naszych butów. Cieszymy się, że nasz buty Air Clogs lakierowane - fuksja spełniły Pani oczekiwania pod względem komfortu oraz estetyki. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty łączyły w sobie wysoką jakość i modny design, dzięki czemu każdy może znaleźć coś dla siebie. Państwa rekomendacje są dla nas największą motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Buty lekkie i super do kąpania podopiecznych w pracy. Niestety rozmiar w tabelce zły. Trzeba kupować o dwa numery mniejszy niż w tabelce.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o produkcie Chodaki piankowe pełne - białe. Cieszymy się, że buty są lekkie i dobrze sprawdzają się podczas pracy. Zdecydowanie przy tym rodzaju obuwia polecamy wybranie tego rozmiaru, który dokładnie nosimy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Wspaniała obsługa klienta! Przesyłka szybsza, niż można się spodziewać, a o samym czepku niech świadczy to, że kupiłam już trzeci właśnie w Medizal, mimo, że w moim mieście nie brakuje sklepów z odzieżą medyczną!

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię dotyczącą obsługi klienta oraz szybkości realizacji przesyłki. W naszej firmie zawsze stawiamy na najwyższą jakość zarówno oferowanych produktów, jak i usług, dlatego cieszy nas, że wybrała Pani nasz czepkowy asortyment już po raz kolejny. To dla nas najlepsze potwierdzenie, że nasze starania przekładają się na satysfakcję Klientów oraz ich lojalność. Pozdrawiamy Zespół Medizal

Bardzo ładna bluza, piękny kolor, wygodna.

Bardzo ładna bluza, pięknie uszyta, piękny kolor. Wygodna. Jestem baaaaaardzo zadowolona. Kupiłam jeszcze 2. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o naszych produktach. Cieszymy się, że bluza spełniła Pani oczekiwania pod względem jakości, koloru oraz wygody. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać artykuły, które łączą w sobie estetykę i komfort użytkowania, dlatego tak miło słyszeć, że Pani zadowolenie jest aż tak duże. Państwa zaufanie i satysfakcja są dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy Zespół Medizal
rewelacja!

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania i dostarczyły rewelacyjnych doświadczeń. W Medizal nieustannie dążymy do zapewnienia najwyższej jakości, która przynosi satysfakcję naszym klientom. Państwa zadowolenie jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Produkty świetnej jakości. Polecam

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię oraz polecenie naszych produktów. W Medizal nieustannie dbamy o najwyższą jakość asortymentu, aby spełniać oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Cieszy nas, że nasze starania przekładają się na Państwa satysfakcję. Zapraszamy do dalszych zakupów i korzystania z oferty Medizal. Pozdrawiamy Zespół Medizal

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę naszej oferty. Cieszymy się, że Pani doświadczenie z Medizal było pozytywne i spełniło oczekiwania. Zależy nam na tym, aby każdy klient był usatysfakcjonowany z jakości oraz obsługi, dlatego każda pozytywna opinia jest dla nas bardzo cenna. Mamy nadzieję, że nasza odzież medyczna będzie służyć Pani przez długi czas i zapraszamy do ponownych zakupów. Pozdrawiamy Zespół Medizal

• +48606770349
  • medizal.pl
  • sklep@medizal.pl
  • Warszawa, POL

Medizal.pl to nowoczesny sklep internetowy z odzieżą i obuwiem medycznym, który oferuje szeroki wybór produktów wysokiej jakości i w atrakcyjnych cenach. W medizal.pl znajdziesz ubrania i buty dla lek...