Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów i staranne wykonanie produktów. Opakowanie jest oceniane jako estetyczne i dopracowane, co dodatkowo podnosi satysfakcję z zakupu. Obsługa klienta zbiera pozytywne opinie za profesjonalizm i pomocność. Szybka wysyłka również znajduje uznanie wśród kupujących. Oryginalność i atrakcyjność wzorów są chwalone, podobnie jak dodatkowe upominki i rabaty dołączane do zamówień. Część klientów zwraca uwagę na trudności z rozmiarówką, choć opinie w tej kwestii są podzielone.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieVOYOVNIK
Rewelacja, pierwsze wrażenie to koszulki super (mam nadzieję, że w trakcie użytkowania też będzie dobrze). Bardzo miłe zaskoczenie przy dostawie, już dawno nie otrzymałam tak starannie zapakowanych rzeczy. I ten voucher na kolejne zakupy☺️ dziękuję pięknie i polecam.
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną i fajną opinię!!! To dla nas bardzo dużo znaczy. Staramy się, żeby nasi Klienci byli w 100% zadowoleni z zakupów i wkładamy mnóstwo energii w naszą pracę. Jeszcze raz dziękujemy i oczywiście zapraszamy ponownie!
Pięknie zapakowane, super klimat, bardzo dobry materiał, genialne nadruki. Polecam Bardzo, jak nie wiesz co podarować swojemu mężczyźnie, z tego napewno będzie zadowolony
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Dziękujemy bardzo za tak super pozytywną opinię i polecenie!! Takie komentarze nas niezwykle motywują! Zapraszamy ponownie!
6 gwiazdek 😄
Szybka,bezproblemowa dostawą.Produkt super jakości, profesjonalnie zapakowany. Oczywiście dodatkowe gadżety zawsze cieszą 👍😄
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Dziękujemy za super pozytywną ocenę i aż 6 gwiazdek! To bardzo motywujące :) Zapraszamy ponownie!
Jakość super, kolory bardzo wyraziste, rozmowę ar zgodny z wymiarami. Zapewne kupię kolejne. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Dziękujemy za ocenę i komentarz! Już cieszymy się na Twoje ponowne odwiedziny! Pozdrawiamy!
Świetna jakość koszulek oraz nadruku. Zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie.
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Dziękujemy za opinię i komentarz! Cieszymy się, że nasza jakość oraz realizacja zamówienia zostały tak pozytywnie ocenione! Zapraszamy ponownie!
Bardzo dobra jakość druku i fajne wzory, w przypadku bluz przydałby się jeszcze mniejszy nieco rozmiar dla tzw. "filigranowych zawodników"
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i komentarz! Niestety w tej chwili najmniejszym dostępnym rozmiarem w bluzach męskich jest S. Być może w przyszłości rozszerzymy naszą rozmiarówkę :)
Zakupiona koszulka męska bardzo dobrej jakości zgodna z opisem. Jest to już któryś zakup. Bardzo szybka wysyłka. Polecam
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Cieszy nas, że to kolejne zakupy u nas! Bardzo dziękujemy za opinię i ocenę oraz oczywiście zapraszamy ponownie ;)
Bardzo dobra jakość wykonania koszulek, oryginalne wzory, szybka dostawa.
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Dziękujemy za ocenę i komentarz! Cieszymy się, że nasza jakość i wzory się podobają! Zapraszamy ponownie!
Bardzo dobrej jakości koszulki i bluza jestem zadowolony kupiłem najpierw szwagrowi na prezent a później sobie bardzo dobra jakość super design polecam.
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Dziękujemy bardzo za tak pozytywny komentarz i opinię! Zapraszamy ponownie!
Dzień dobry.
Kupiłem już trochę rzeczy głównie koszulek z waszej firmy. Zachęcał bym do rozszerzenia asortymentu.
Pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Bardzo dziękujemy za opinię i kolejne zakupy u nas!
Niedawno wprowadziliśmy do oferty nowe kolory koszulek damskich, nowy niebieski kolor koszulek męskich oraz bluzy z kapturem w kolorze olive. Już wkrótce dodamy również parę nowych wzorów :)
Zapraszamy ponownie!!!
Rozmiarówka do dopracowania, poza tym super :)
Wzór, przesyłka, gratisy wszystko super. Natomiast mam wrażenie, że z rozmiarówką coś nie do końca jest ok. Męska XL zdaje się być ledwo na styk, kupiłam drugą XXL i jest trochę za duża i przydługa. To moje odczucia (trochę szyłam w przeszłości). Damska koszulka bez zastrzeżeń. Kolory, fason, wszystko gra :)
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Dziękujemy za tak szczegółową opinię.
Doceniamy podzielenie się obserwacjami dotyczącymi rozmiarówki – takie sygnały są dla nas bardzo ważne i pomagają jeszcze lepiej opisywać produkty.
W przypadku koszulek mogą występować niewielkie różnice wymiarów między partiami produkcyjnymi, co wynika z procesu wytwarzania.
Dziękujemy również za pozytywne uwagi dotyczące wzoru, kolorów i dodatków. Zapraszamy ponownie!
Podobnie jak w poprzednich zamówieniach - szybko, sprawnie, na temat.
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Dziękujemy za kolejne zakupy i cieszymy się, że również były udane :) Takie opinie dodają nam skrzydeł! No i oczywiście - zapraszamy ponownie!!
Materiał i krój koszulki świetny. Rozmiar pasuje idealnie..Szybka realizacja zamówienia i eleganckie pakowanie produktu.
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Cieszymy się że nasze koszulki pasują! Dziękujemy za opinię i 5 gwiazdek! Zapraszamy ponownie!
Pięknie zapakowane. Jakość koszulek na wyższym poziomie. Szybka wysylka. Polecam!!!
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Bardzo nam miło - zapraszamy ponownie!
Gatunek bawełny super, obdarowany zadowolony.
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Bardzo dziękujemy za opinię i cieszymy się, że prezent się udał :) Zapraszamy ponownie!
Koszulki świetne jakościowo, trochę za długie
Koszulki świetne jakościowo. Bardzo podoba mi sie pomysł i wzór. Ale jeszcze bardziej podobały mi się w poprzedniej rozmiarówce (przed zmianami). Teraz koszulki są zwyczajnie "przydługie".
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę!
W naszym sklepie nie zmienialiśmy rozmiarówki. Od samego początku oferujemy ten sam krój. Koszulki męskie w innej rozmiarówce produkujemy tylko w kilku wzorach, które dostępne są wyłącznie w sklepie Militaria.pl :)
Szybka realizacja, bluza bardzo fajna
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Dziękujemy za ocenę i komentarz! Cieszymy się, że bluza jest ok! Zapraszamy ponownie!
wszystko super
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Dziękujemy za najwyższą ocenę i komentarz! Bardzo nam miło - zapraszamy ponownie!
Polecam markę voyovnik
Dobra jakość koszulki, obsługa na najwyższym poziomie
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Dziękujemy za opinię, najwyższą ocenę oraz polecenie! Bardzo nam miło - zapraszamy ponownie!
Fajny krój i dobra jakość.
Odpowiedź ze sklepu VOYOVNIK
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz najwyższą ocenę! Zapraszamy ponownie!