Opinie łącznie (2688) Opinie (2385) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą wysoką jakość, wyjątkowy smak i aromat herbat, często podkreślając wyższość nad konkurencją. Wielu z nich jest zadowolonych z ekspresowej realizacji zamówień i krótkiego czasu oczekiwania na przesyłki. Doceniają również estetykę, staranność i bezpieczeństwo opakowań, często podkreślając ich oryginalność i funkcjonalność. Dodatkowe saszetki lub upominki w przesyłkach są dla klientów miłą niespodzianką i zachętą do testowania nowych smaków. Szeroki asortyment smaków i rodzajów herbat zachęca do częstych powrotów oraz próbowania nowych produktów. Obsługa klienta jest odbierana jako bardzo profesjonalna, pomocna i uprzejma, co dodatkowo wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe.

Opiniebasilur.pl

Herbaty dobrej jakości, o wyśmienitym smaku. Przesyłka szybka. Czego chcieć więcej? :)
Szybka dostawa, gratisy. Nic nie trzeba poprawiać. Herbata jest rewelacyjna!
Herbaty są cudowne, a opakowania to bajka. To jest już mój sklep z zakupami.
Moja ulubiona to zielona jaśminowa Odkryciem są herbatki owocowe na zimno polecam
Herbaty są w trakcie smakowania,przesyłka przyszła piorunem.Pewnie będę Państwa klientem-pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu basilur.pl

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za opinię! 🌿 Cieszy nas, że zamówienie dotarło szybko i bezpiecznie, a herbaty Basilur umilają Państwa chwile przy filiżance, to dla nas prawdziwa radość czytać takie słowa. Każda przesyłka i każda herbata to nasza troska o jakość i wyjątkowe doznania smakowe. Z wyrazami szacunku, Zespół Basilur
Herbaty są przepyszne, wybór - wielki, dostawa - błyskawiczna, polecam😀

Dziękuję za dołączone gratisy :)

Dziękuję za dołączone gratisy, dzięki którym mogę spróbować również inne smaki!
Ekspresowa dostawa,dobrze zapakowany towar. Herbaty smakują wspaniale. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu basilur.pl

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią Cieszymy się, że nasze herbaty spełniły Państwa oczekiwania. Każda taka ocena to dla nas ogromna radość i motywacja do dalszego dbania o jakość oraz wyjątkowe doznania smakowe Z wyrazami szacunku, Zespół Basilur
Produkty extra,profesjonalna obsługa klienta oraz szybka dostawa. Polecam herbaty.🏆
Zachwyciły mnie opakowania w formie zegarków kieszonkowych. Herbatę Waszą pijam od dłuższego czasu i niezmiennie jestem zadowolona z białych herbat.

Odpowiedź ze sklepu basilur.pl

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszy nas, że opakowania w formie zegarków kieszonkowych zrobiły na Państwu tak duże wrażenie, a białe herbaty Basilur od dłuższego czasu pozostają źródłem satysfakcji. To dla nas ważne, że nasze kompozycje mogą towarzyszyć Państwu w codziennych, wyjątkowych chwilach. Z serdecznymi pozdrowieniami, Zespół Basilur.

szybka wysyłka i pyszne herbaty

nic dodać, nic ująć, jak zwykle szybka wysyłka i pyszne herbaty <3
Mniaaaam! 100szt podzielonej na 4 segmenty po 25szt aby wszystkie naraz nie wietrzały to dobry zabieg pakowania najlepszej czarnej Herbatki typu EarlGrey!

Odpowiedź ze sklepu basilur.pl

Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię. Ogromnie cieszy nas, że zarówno smak herbaty Earl Grey, jak i sposób pakowania spełniły Państwa oczekiwania i pozwalają dłużej zachować jej wyjątkowy aromat. Życzymy wielu kolejnych chwil pełnych herbacianej przyjemności z Basilur. Z serdecznymi pozdrowieniami, Zespół Basilur

Doskonała obsługa i przepyszna herbata

Doskonała obsługa i przepyszna, elegancko zapakowana herbata. Kupuje od dłuższego czasu i ciągle odkrywam nowe warianty.

Odpowiedź ze sklepu basilur.pl

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 💛 Cieszymy się, że nasze herbaty spełniły Państwa oczekiwania i sprawiły przyjemność. Zapraszamy ponownie i życzymy wielu wyjątkowych chwil przy filiżance aromatycznej herbaty. Z serdecznymi pozdrowieniami, Zespół Basilur
Wszystko ok, szybko i sprawnie a produkt w pudełku mega elegancki
Dostawa błyskawiczna (w 3 dni). Zawartość zgodna z zamówieniem. Herbata doskonała. Otrzymałem nawet gratisowe saszetki. Dziękuję. Polecam herbatę i firmę.

Odpowiedź ze sklepu basilur.pl

Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię. Ogromnie cieszy nas, że zarówno szybka dostawa, zgodność zamówienia, jak i jakość herbaty spełniły Pana oczekiwania, a drobny upominek sprawił dodatkową przyjemność. Każde zamówienie traktujemy jako zaproszenie do świata aromatycznych chwil, które mają nieść spokój i codzienną elegancję. Pańska rekomendacja jest dla nas szczególnie cenna i motywująca. Z serdecznymi pozdrowieniami, Zespół Basilur

Herbata jest smaczna i pachnąca.

Herbata jest smaczna, pachnąca. W tej sypanej, nie torebkowej, listki są dość duże i nie połamane. Nożna ją parzyć nawet kilkakrotnie.

Odpowiedź ze sklepu basilur.pl

Jakość produktu rewelacyjna, sposób pakowania herbaty, gratisy dodatkowe, dziękuję

Odpowiedź ze sklepu basilur.pl

Najlepszy sklep z herbatami!

Zdecydowanie mój ulubiony sklep z herbatami. Oferta jest tak szeroka, że za każdym razem znajduję coś nowego, wartego spróbowania, a i zawsze chętnie wracam do znanych już i lubianych smaków. Przesyłki są starannie, ekologicznie zapakowane, a gratisowe saszetki z herbatami już nie raz pozwoliły mi poznać nowe, interesujące herbaty. Serdecznie polecam. :)

Odpowiedź ze sklepu basilur.pl

Dzień dobry, cieszy nas, że herbata Basilur została tak dobrze przyjęta. Każda z naszych propozycji jest wyrazem uważności, doświadczenia i dbałości o najwyższe standardy. Z wyrazami szacunku Zespół Basilur
Szybka, dobrze zapakowana przesyłka i gratisy:) Dziękuję!
M W
Marek W.
Doskonała jakość herbat, szybka realizacja zamówienia

• +48500164000
  • basilur.pl
  • sklep@basilur.pl
  • Nowy Dwór Mazowiecki, POL

basilur.pl

Basilur Tea to herbata cejlońska najwyższej klasy dostępna w innowacyjnych i ponadczasowych wzorach. Odkryj wyjątkowe smaki i podaruj swoim bliskim w prezencie!

Wyświetl wszystkie profile