Opinie łącznie (2840) Opinie (1061) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 29 wrz 2022

nuubag.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość materiałów i wykonania produktów, podkreślając ich trwałość, estetykę oraz długą żywotność. Wygląd torebek jest często opisywany jako piękny, modny i elegancki, a ich pojemność i funkcjonalność – mimo niewielkich rozmiarów – spotyka się z uznaniem. Pozytywne opinie dotyczą również szybkiej dostawy, starannego i estetycznego pakowania przesyłek oraz wysokiego poziomu obsługi klienta, za którą chwalony jest profesjonalizm, kontakt i zaangażowanie personelu.

Opinienuubag.pl

Torebka jest rewelacyjna. Ładna. Starannie wykonana. Bardzo pojemna. Polecam :)

To już moja kolejna torebka, są bardzo trwałe i śliczne. Pomimo niewielkiego rozmiaru są bardzo pojemne. Polecam!

Listonoszka z klapką Czarna

Kupiłam tym razem listonoszkę z klapką czarną i jest to moja 5 torebka z NuuBag. Jakość jest na 100% zadowalająca. Skóra jest mięciutka, suwak solidny i nie ostry, wielkość idealna. Pasek na łańcuszku bardzo dobrej jakości. Naprawdę torebki są wygodne w użytkowaniu i wyglądają z klasą. Środek torebki solidnie wykonany. Ładnie zapakowane, jak na prezent. Polecam założony z góry dobry zakup.
Torebka piękna, akurat ta jest na prezent ale ja już mam kilka. Szybka wysyłka. Polecam. Najlepsza jakość.

Super firma

Bardzo dobry kontakt, informacje wysyłane na bieżąco o sprawnej dostawie. Produkt spełniający oczekiwania. Wysokiej jakości materiał i wykończenie. Polecam.
Jestem bardzo zadowolona z produktów. Wcześniej zamówiłam torebkę, a teraz portfel. Jakość jest bardzo dobra. Do wszystkiego pasuje. Polecam z całego serca
Jestem bardzo zadowolona z torebek i nerki. Szykuje się do zakupu portfela. Bardzo polecam.
Przesyłka szybko dotarła, torebka bardzo ładna
Bardzo szybka dostawa bez żadnych problemów

Piękna ale trochę krzywa

Torebka jest piękna, to juz moja trzecia z tej firmy. Mam tez plecak. One są niezniszczalne. Niestety tym razem coś nie wyszło, bo torebka jest trochę krzywa. Widać to szczególnie przy zapięte, niestety muszę nosić bez zapinania na zatrzask, wtedy jest równo, trochę to niewygodne. Duży plus za skrócenie łańcuszka do długości jakiej chciałam.
Najpiękniejsze torebki mam już jedną kupiłam następną
To już moja trzecia torebka i na pewno nie ostatnia. 🥰
jak zawsze piękne i starannie wykonana <3
Wspaniałe torebki mam osobiście dwie ale zakupiłam jeszcze dwie na prezent. Polecam każdemu 😍
Torebka piękna , świetnie wykonana , to już mój kolejny zakup i na pewno nie ostatni 😉
Zamówiłam swoją pierwszą torebkę od NuuBag ale z pewnością nie będzie to jedyna 😁 Jest piękna 😍 a jakość wykonania bije na głowę wszystkie torebki, które miałam do tej pory. Wnętrze torebki jest z porządnego grubego materiału. Polecam z całego ♥️♥️♥️
D K
Dorota K.
Torebki są piękne , to już moja druga torebka
Super jakość. Bardzo ładnie zapakowane na prezent. Prezent się udał. Bardzo dziękuję i na pewno do zobaczenia !!:)
Jakość torebek coraz lepsza. Zamawiałam listonoszki 3 lata temu i ostatnio takie same. A jednak materiał użyty obecnie jest o niebo lepszy, bardziej trwały i... pachnący 🙂 na pewno jeszcze tu wrócę po kolejne torebki
Portfel ok,jednak uchwyt do suwaka był słabo zabezpieczony i wypadał ,musiałem sam go mocniej podgjąć.

• +48739907198
  • nuubag.pl