Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów, ich trwałość oraz wytrzymałość, podkreślając długie użytkowanie bez problemów. Wygląd i estetyka torebek są oceniane niezwykle pozytywnie, a staranne, eleganckie pakowanie sprawia, że produkty przypominają prezenty. Szybka realizacja zamówień i sprawna wysyłka są kolejnymi mocnymi stronami sklepu. Obsługa klienta jest wysoko oceniana, a kontakt ze sklepem sprawia, że klienci czują się docenieni i zauważeni. Dodatkowo, funkcjonalność torebek – ich pojemność, wygoda i praktyczne rozwiązania – zdobywają uznanie kupujących. Pojedyncze głosy klientów wskazują na spadek jakości wykonania w nowszych modelach produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinienuubag.pl
Super torebka .Perfekcyjne wykonanie .Szybka realizacja zamówienia.Napewno zamówię ponownie .
Torebka jest rewelacyjna. Szkoda,że tak późno się na nią zdecydowałam. Już myślę żeby kupić kolejna. Ale czekam na kolor,który mam nadzieję już niebawem się pojawi w ofercie
Pięknie zapakowana torebka, szybka wysyłka. Jakość wykonania na najwyższym poziomie ❤️
Moja ulubiona torebka
To już moja 2ga torebka NuuBag - uwielbiam je! Są super jakości i piekne.
Jak na razie plecak całkiem fajny, jak zwykle pięknie pachnie. Zastanawiam się tylko czy będzie wytrzymały przy zapakowani do niego ciężkich rzeczy.
Moja druga torebeczka ❤️ poprzednia długo służyła więc jest i następna bo jakość mówi sama za siebie ❤️ będą napewno kolejne 👑
To już moja druga torepka , piękna jak poprzednia 🙂🙂🙂
Zakup doskonały
Nie wiem czy moo lepiej to już druga taka sama Żona uwielbia swoją listonoszkę
Świetne produkty. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
Jestem bardzo zadowolona. Torebka piękna, dopasowana w każdym szczególe. Porządnie zapakowana. Do tego jeszcze pachnie ❤️ Zakochałam się nawet mąż docenił jej jakość i wykonanie. To piękny początek nowej znajomości, na pewno zostanę stałą klientką.
Wszystko super tylko żebyście zmienili kuriera na InPost. DPD w ostatnim czasie tragedia...
Wszystko w porządku. Zamówienie dotarło- portfel wysokiej jakości! Polecam z całego ♡- to już mój drugi :)
Porządnie wykonany produkt. Szybka wysyłka.
Jestem bardzo zadowolona .To już kolejna torebka którą kupiłam i się nie zawiodłam .Na pewno nie ostatnia
Jestem bardzo zadowolonq z zakupy torebki. Idealna jakość i szybka wysyłka.
Super listonoszki Nuubag
Torebki listonoszki Nuubag noszę już od ponad 2,5 roku,mam czarną, różową i butelkowa zieleń welurową a teraz kupiłam czekoladową z serii Timeless i że wszystkich jestem niezmiernie zadowolona. W przyszłości kupię sobie jeszcze listonoszkę ecru z serii Timeless.
Jestem zachwycona
Zamówienie, kontakt z klientem i jakość torebek i portfeli które już posiadam na najwyższym poziomie.
Da się zauważyć, ze kobiety się przyglądają do torebek które mam z nuubag, jedna kobieta nawet robiła ukradkiem zdjęcie ;)
Fajnie zapakowana z miłym słowem na wstępie. Dobrze uszyta. Jestem zadowolona.
Mogłaby mieć z tyłu jeszcze jedną, małą zamykaną kieszeń.
Portfel super, ma dużo kieszonek na karty i jest bardzo elegancki 👍
Torebka przepiękna jak zawsze.Kolejny kolor do kolekcji