agraled.pl

1570 reviews since 19 lip 2022

Ważny od: 27 lip 2022
agraled.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość wykonania lamp oraz ich niezawodność w codziennym użytkowaniu. Doceniają również szybką i sprawną realizację zamówień, a także profesjonalizm i dobry kontakt z obsługą klienta. Wskazują na zgodność zamówień z opisem, kompletność przesyłek oraz spełnienie ich oczekiwań przez otrzymane produkty. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w realizacji zamówień oraz brakujących elementów w przesyłkach. Kilka opinii zwraca uwagę na trudności z elementami montażowymi, zwłaszcza śrubkami.

Opinieagraled.pl

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Dziękujemy za zaufanie i 5-cio gwiazdkową opinię! To dla nas wielka satysfakcja, że mogliśmy sprostać oczekiwaniom. Pozdrawiam, Weronika z AgraLed.pl

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę. To dla nas wielka radość i motywacja do dalszej pracy. Pozdrawiam, Weronika z AgraLed.pl

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek i cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pana oczekiwania! Pozdrawiam, Weronika z AgraLed.pl

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Jest nam niezmiernie miło otrzymać tak wysoką ocenę. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Weronika z AgraLed.pl

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Jest nam bardzo miło, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Weronika z Agraled.pl
Super towar o szybką wysyłka

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Dziękujemy za ocenę oraz poświęcony czas na podzielenie się opinią. Doceniamy każde słowo i cieszymy się, że mogliśmy zapewnić usługę na poziomie, która spełniła Pana oczekiwania. Pozdrawiam, Justyna z AgraLED.pl

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę! Gdyby kiedykolwiek potrzebował Pan doradztwa w doborze oświetlenia LED – służymy pomocą. Pozdrawiam, Weronika z AgraLED.pl

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Bardzo dziękujemy za tak wysoką ocenę! Mamy nadzieję, że wszystko przebiegło sprawnie i jest Pan zadowolony. Polecamy się na przyszłość! Pozdrawiam, Weronika z Agraled.pl

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek ! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony i zapraszamy ponownie! Pozdrawiam, Weronika z Agraled.pl
Bardzo mocne światło

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Ogromnie się cieszymy, że jest Pan zadowolony z naszych produktów - bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek! Gdyby pojawiły się jakieś pytania, prosimy o kontakt. Pozdrawiam, Justyna z AgraLed.pl
Witam co do zamówienia nie mam żadnych zastrzeżeń lecz jest jeden mały drobiazg który kuje oko mianowicie jest to niedomalowanie albo jakieś zabrudzenie którego nie da rady zetrzeć liczę na jakąś rekompensatę bo raczej nie chce bawić się jeszcze raz w demontaż i wysyłanie

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za rozmowę telefoniczną. Mam nadzieję, że udało się nam wszystko wyjaśnić i jest Pan zadowolony z rekompensaty. Dziękujemy za wyrozumiałość i oczywiście służymy pomocą przy kolejnych zamówieniach. Pozdrawiam, Weronika z Agraled.pl
Solidna firma i szybkie dostawy zgodne z opisem

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Dziękujemy serdecznie za świetną opinię i 5 gwiazdek! Cieszymy się, że wszystko jest w porządku i że jest Pan zadowolony. Zdecydowanie polecamy się na przyszłość i zapraszamy ponownie! Pozdrawiam, Justyna z AgraLED.pl

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny! Staramy się, by każde zamówienie było realizowane na najwyższym poziomie – cieszymy się, że to się udało. Pozdrawiam, Justyna -AgraLed.pl

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Serdeczne podziękowania za pięć gwiazdek! Gdyby pojawiły się jakieś pytania, proszę o kontakt. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiam, Justyna z AgraLED.pl

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Serdecznie dziękujemy za ocenę 5 gwiazdek! Z przyjemnością zapraszamy Pana do skorzystania z naszych usług ponownie. Pozdrawiam, Justyna -AgraLed.pl
Polecam bardzo !

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Serdecznie dziękujemy za ocenę 5 gwiazdek! Z przyjemnością zapraszamy do skorzystania z naszych usług ponownie. Pozdrawiam, Justyna -AgraLed.pl

Odpowiedź ze sklepu agraled.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek i zaufanie! Nasze lampy LED to połączenie trwałości i niezawodności, dlatego mamy nadzieję, że będą dobrze służyć przez długi czas. Jeśli będzie Pan potrzebował kolejnych produktów, chętnie doradzimy! Pozdrawiam, Justyna - AgraLed.pl

• +48818847094
  • www.agraled.pl