Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania lamp oraz ich funkcjonalność. Wielu klientów zauważa, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania. Klienci chwalą profesjonalną, miłą i kompetentną obsługę oraz dobry kontakt. Często pojawiają się opinie o szybkiej i terminowej dostawie oraz dobrym zabezpieczeniu przesyłek. Klienci często wspominają o łatwym montażu. Część klientów wraca do sklepu i deklaruje chęć ponownych zakupów, wskazując na zaufanie do firmy. Choć montaż lamp jest oceniany jako łatwy, czasami pojawiają się uwagi dotyczące śrub lub akcesoriów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieagraled.pl
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek ! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony i zapraszamy ponownie!
wysyłka nastąpiła po 4 dniach od zamówienia
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Dziękujemy za 4 gwiazdki! To dla nas duża motywacja do dalszego działania. Mamy nadzieję, że następnym razem będzie jeszcze lepiej!
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Jest nam niezmiernie miło otrzymać tak wysoką ocenę. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Dziękujemy serdecznie za przyznanie nam pięciu gwiazdek! Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie – z przyjemnością będziemy służyć pomocą przy kolejnych zakupach!
Pozdrawiam, Weronika z AgraLed.pl
Super lampy, mocno świeca, szkoda że nie dołączono śrubek do regulacji że sprezynka
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Dziękujemy za świetną opinię i maksymalną ocenę! Cieszymy się, że lampy spełniają oczekiwania i dobrze się sprawdzają!
Pozdrawiam, Weronika z Agraled.
Szybka wysyłka.Lampy bardzo dobrej jakości.Pozytywne zaskoczenie z ilości światła 😊
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i miłe słowa! Cieszymy się, że szybka wysyłka oraz jakość lamp spełniły oczekiwania, a ilość światła pozytywnie zaskoczyła. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie!
Pozdrawiam, Weronika z Agraled.pl
Lampy super ale niestety śruby montażowe tragedia przy dokręcaniu tak się gwint zaciął że ani dokręcić ani odkręcić tylko musiałem odciąć śrubę i zastosować własną .
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Dziękujemy za najwyższą ocenę!
Cieszymy się, że lampy spełniły Pana oczekiwania. Bardzo dziękujemy również za zgłoszenie problemu ze śrubami montażowymi — przepraszamy za niedogodności. To cenna uwaga, którą przekażemy dalej, aby poprawić jakość zestawów montażowych.
Pozdrawiam, Justyna z AgraLED.pl
Wszystki zgodnie z zamówieniem polecam
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Jak zawsze dziękujemy za zaufanie i 5-gwiazdkową ocenę! To dla nas najlepsze potwierdzenie jakości.
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania.
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek i cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pana oczekiwania!
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Bardzo nam miło – dziękujemy za 5 gwiazdek! Zapraszamy ponownie.
Pozdrawiam, Weronika z AgraLED.pl
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Jest nam bardzo miło, że zostaliśmy pozytywnie ocenieni – dziękujemy za docenienie naszych starań. Zapraszamy ponownie!
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę. To dla nas wielka radość i motywacja do dalszej pracy.
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Bardzo dziękujemy za maksymalną ocenę! Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie.
Pozdrawiam, Weronika z AgraLED.pl
świetne jakościowo produkty
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Serdeczne podziękowania za maksymalną ocenę! To ogromna radość wiedzieć, że nasza praca została tak dobrze oceniona.
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Serdecznie dziękujemy za ocenę!
Z przyjemnością zapraszamy Pana do skorzystania z naszych usług ponownie.
Pozdrawiam, Justyna -AgraLed.pl
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej obsługi.
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania.
Pozdrawiam, Weronika z Agraled.pl
Doskonała expresowa cyfrowa informacja o stanie zamówienia i szybka dostawa urządzenia , które znam i lubię .
Odpowiedź ze sklepu agraled.pl
Ogromnie się cieszymy, że proces realizacji zamówienia – od bieżących informacji o jego statusie po szybką dostawę – spełnił oczekiwania. Zapraszamy ponownie.