lakieryhybrydowe.pl

707 reviews since 30 mar 2026

Ważny od: 30 mar 2026
lakieryhybrydowe.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz błyskawiczną wysyłkę. Produkty są bardzo często chwalone za brak wywoływania uczuleń, co jest kluczowe dla klientów z alergiami. Jakość produktów oceniana jest bardzo wysoko, klienci doceniają ich trwałość, wygląd i skuteczność. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, bezproblemowa i pomocna, szczególnie w sytuacjach reklamacyjnych lub problemowych. Klienci często chwalą szeroką gamę pięknych kolorów. Przesyłki są starannie i estetycznie zapakowane, co daje klientom poczucie bezpieczeństwa i profesjonalizmu. Część klientów zauważa rozbieżności między zdjęciami a rzeczywistym wyglądem kolorów produktów.

Opinielakieryhybrydowe.pl

Lakiery są same w sobie super, piękne kolory dobrze się malują, gęste ale niestety nie są hipoalergiczne. Jestem uczulona na hybrydę i próbuję różnych, miałam nadzieję że znalazłam w końcu produkt anty alergiczny. Niestety nie. Uczuliły mnie za drugim razem.

Odpowiedź ze sklepu lakieryhybrydowe.pl

Dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro, że pojawiła się u Pani reakcja alergiczna. Niestety trudno jest jednoznacznie odnieść się do przyczyny uczulenia bez oceny stanu dłoni przed stylizacją oraz jej przebiegu. Biorąc pod uwagę wybrane przez Panią produkty, po wystąpieniu reakcji rekomendujemy zastosowanie bazy Classic oraz topu Classic, a także rezygnację z cleanera, który również może być czynnikiem uczulającym. Warto pamiętać, że przyczyn uczuleń może być wiele i nie zawsze są one bezpośrednio związane wyłącznie z lakierem hybrydowym. Bardzo prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny - chętnie pomożemy, doradzimy i spróbujemy wspólnie znaleźć przyczynę. Tutaj zostawiamy również materiał, który może być pomocny: https://lakieryhybrydowe.pl/blog-uczulenie-na-hybryde-co-powinnas-wiedziec
Polecam, wysoka jakość produktów, szybka wysyłka i świetna komunikacja z firmą. :))
Szybka wysyłka, wysokiej jakości produkty nie za miliony

Lakiery są świetne. Śliczne kolory i niezawodna jakość. Przesyłka zapakowana estetycznie i bezpiecznie. Szybka dostawa.

Odpowiedź ze sklepu lakieryhybrydowe.pl

Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że zarówno nasze lakiery, jak i sposób realizacji zamówienia przypadły Państwu do gustu.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Kupuje produkty dla alergików i jak narazie żadnego uczulenia nie mam.

Odpowiedź ze sklepu lakieryhybrydowe.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! 💚 Cieszymy się, że doceniasz szybką realizację zamówienia, a nasze produkty dla alergików spełniają Twoje oczekiwania. 💅✨ Życzymy samych pięknych i bezproblemowych stylizacji! 🩷
Bardzo dobre produkty, szczególnie dla wrażliwych paznokci
Perfekcyjnie szybka obsługa
Wysyłka expresowa. Kolor pięknie i trwałe
bez problemowy sklep!! moje zagapienie paczka wróciła do sklepu a spokojnie mogłam je ponownie wysłać do siebie. bardzo miły kontakt który jest bezpośredni, żadnych wirtualnych konsultantów pod telefonem.

Odpowiedź ze sklepu lakieryhybrydowe.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że udało się sprawnie rozwiązać sytuację i że docenia Pani nasz bezpośredni kontakt. Zawsze staramy się pomagać w takich przypadkach bez zbędnych komplikacji. Zapraszamy ponownie!
Produkty bardzo dobrej jakości.Kolor piękny żelu.A przede wszystkim nie uczulają.

Odpowiedź ze sklepu lakieryhybrydowe.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 💚 Cieszymy się, że doceniasz jakość naszych produktów, piękny kolor żelu oraz to, że spełniły Twoje oczekiwania. 💅✨ Dziękujemy za zaufanie i życzymy samych udanych stylizacji! 🩷
Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem
Błyskawiczna i profesjonalna obsługa.
Szybka dostawa, kolory b.ładne. Faktycznie nie uczulają.

Odpowiedź ze sklepu lakieryhybrydowe.pl

Bardzo dziękujemy! 🥰💕 Cieszymy się, że kolory przypadły Pani do gustu, przesyłka dotarła szybko, a produkty dobrze się sprawdzają. 💅✨
Lakiery są bardzo dobre i faktycznie antyalergiczne.

Odpowiedź ze sklepu lakieryhybrydowe.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! 🥰💅 Cieszymy się, że lakiery spełniły Pani oczekiwania i może Pani cieszyć się pięknym manicure bez niepożądanych reakcji. 💕✨
Bardzo szybka obsługa. Produkt bez zastrzeżeń. Polecam

Odpowiedź ze sklepu lakieryhybrydowe.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie! 🥰💕 Cieszymy się, że zarówno obsługa, jak i produkt spełniły Pani oczekiwania. 💅✨

Fajne antyalergiczne lakiery

Pierwsze antyalergiczne lakiery, które faktycznie się trzymają na płytce.

Odpowiedź ze sklepu lakieryhybrydowe.pl

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! 💚 Cieszymy się, że nasze antyalergiczne lakiery spełniły Twoje oczekiwania i zapewniają trwałą stylizację. 💅✨ Dziękujemy za zaufanie i życzymy samych pięknych manicure! 🩷
Są dobre

Cosmetics Zone to polska marka profesjonalnych produktów do stylizacji paznokci, rozwijana od 2006 roku. Tworzymy rozwiązania dla stylistek oraz kobiet, które oczekują jakości, trwałości i świadomego ...