Opinie łącznie (723) Opinie (723) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 18 maj 2026

tulisen.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania pościeli, wskazując na trwałość, komfort użytkowania oraz naturalność bawełny. Szybkość i sprawność dostawy są szeroko doceniane przez klientów, którzy wielokrotnie podkreślają ekspresową lub bardzo szybką realizację zamówień. Klienci są zachwyceni bogactwem wzorów i kolorów, często podkreślając oryginalność, piękno oraz zgodność z opisem. Klienci podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi, często zwracając uwagę na szybki kontakt i indywidualne podejście. Szeroki wybór rozmiarów, kolorów i rodzajów pościeli jest często wymieniany jako duża zaleta sklepu. Estetyka i staranność pakowania produktów są często doceniane, klienci chwalą eleganckie i bezpieczne opakowania. Choć ogólne opinie są bardzo pozytywne, sporadycznie pojawiają się uwagi krytyczne dotyczące pakowania produktów.

OpinieTuliSen.pl

Rewelacyjna

Szanowni Państwo :) Doprawdy nie wiem gdzie uchowała się taka firma jak Wasza, ale na szczęście jesteście i szyjecie rewelacyjną pościel. Prawdziwa bawełna bez dodatków, co czyni ten produkt tak naturalny i miły do snu, super odszyta, po praniu nic nie traci na właściwościach, jakość zasługuje na najwyższą ocenę. Kupiłam u Państwa na początku jedną , teraz pięć. Postanowiłam zmienić wszystkie, które posiadałam. Kolejne zamierzam kupować na prezent. Poleciłam już wszystkim w rodzinie. Życzę Państwu sukcesów i proszę pozostańcie przy tej cudownej bawełnie.

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Dziękujemy z całego serca za tak piękną opinię ❤️ Takie słowa są dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszej pracy. Cieszymy się, że docenia Pani jakość naszej bawełny oraz staranność wykonania. Fakt, że wróciła Pani po kolejne komplety i poleca nas rodzinie, jest dla nas największym możliwym komplementem. Dziękujemy za zaufanie! 😊

Zamówiłam pościele, prześcieradła i ręczniki.

Muślinowe pościele zapakowane w uroczy i elegancki sposób. Ręczniki wystarczająco grube i miękkie, podczas korzystania czuć wysoką jakość wykorzystanych materiałów. Prześcieradła nie prześwitują i wyglądają cudnie. Reszta pościeli z bawełny oraz satyny też jest przepiękna i bardzo starannie wykonana. Polecam każdemu i nie żałuję wydanych pieniędzy. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz w przyszłości! ❤️

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Dziękujemy z całego serca za tak piękną i szczegółową opinię💚 To ogromna radość czytać, że każdy z wybranych produktów spełnił Pani oczekiwania. Staramy się dbać o każdy detal, od jakości materiałów i starannego wykonania, po estetyczne pakowanie zamówień. Informacja, że będzie do nas Pani wracać, jest dla nas największym wyróżnieniem. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 🌷😊
Rewelacyjna obsługa, zamówiłam poszewki na małe jaśki tylko oczywiście nie zauważyłam, że wybrałam za małe (do wózka dziecięcego). Pani zadzwoniła do mnie w celu potwierdzenia wielkości zamówionych poszewek. Oczywiście zamówienie zostało skorygowane na prawidłowe rozmiary jaśków. Jestem mile zaskoczona i będę polecać wszystkim oczywiście są korzystając ze sklepu. Jakoś jaśków rewelacyjna, świetnie uszyte.

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Serdecznie dziękujemy za tak wyjątkową opinię! 😊 Satysfakcja klientów jest dla nas najważniejsza, dlatego zawsze staramy się zwracać uwagę na szczegóły zamówień. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w doborze właściwego rozmiaru poszewek, a jakość wykonania produktów spełniła oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i polecanie naszego sklepu innym klientom. 🌷💚
Świetny sklep, duży wybór przepięknej pościeli, różnorodność kolorow, szeroki wybór rozmiarów, zależało mi na znalezieniu pościeli 150×200 z dwoma sztukami poszewek na poduszki i sklep tulisen był w bardzo nielicznym gronie, w którym taką pościel znalazłam. Zamówione produkty dotarły do mnie w ekspresowym tempie, były zgodne z opisem, solidnie wykonane. Sklep godny polecenia, napewno tu wrócę.

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Dziękujemy za tak miłe słowa! 💛 Ogromnie nas cieszy, że znalazła Pani u nas dokładnie taką pościel, jakiej szukała. To dla nas największa satysfakcja, gdy klienci doceniają zarówno jakość produktów, jak i sprawną realizację zamówienia. Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie:)
Poszewki na poduszkę do spania 30×50 pasują idelnie. Świetna jakość materiału, super wzory, zamek ukryty, nie będzie przszkadzał podczas użytkowania. Polecam gorąco i dziękuję za kontakt ws. upewnienia się, na jaką poduszkę zakupiłam poszewki - troska o klienta i wcześniejsza reakcja na ewentualny, niepotrzebny zwrot towaru - doceniam profesjonalizm. Sklep godny zaufania i polecenia. Ceny konkurencyjne. Dziękuję!

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Dziękujemy za tak piękną opinię 💛 Ogromnie się cieszymy, że poszewki 30×50 tak dobrze pasują i że doceniła Pani jakość materiału, wzory oraz detale jak ukryty zamek 😊 Bardzo zależy nam też na tym, żeby zakupy były po prostu spokojne i pewne dlatego zawsze staramy się dopytać i pomóc wcześniej, żeby uniknąć niepotrzebnych zwrotów. Tym bardziej cieszy nas, że zostało to zauważone 💛 Dziękujemy za zaufanie, polecenie i tak miłe słowa, które są dla nas ogromną motywacją! 😊
Pościel w TuliSen kupiłam na prezent, sama wcześniej kilka razy tu robiłam zakupy dla siebie i mam różne wzory z kory, bawełny czy flaneli. W każdą można się z przyjemnością wtulić ... Poza tym pościel porządnie odszyta. Wzory przeróżne.. osobie obdarowanej Dzika łąka bardzo się spodobała. Pozdrawiam serdecznie cały Zespół i życzę wielu sukcesów. Polecam zakupy w TuliSen 👍 ja na pewno tu jeszcze wrócę.

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Dziękujemy z całego serca za tak ciepłe słowa 💛 Ogromnie miło czytać, że wraca Pani do nas i że nasze pościele towarzyszą już w różnych odsłonach i to chyba najlepsza rekomendacja 😊
Zasypiam i nie mam problemu z przytulaniem się do poduszki .Świadczy o dobrej jakosci materiału z którego są uszyte powłoczki. Pamiętam pościel z moich dziecinnych lat ,bawełna pierwszej jakosci.Można było prać i prać potem maglować i nic się z materiałem nie stało.Jeszcze korzystało następne pokolenie..Zamawiam już parę razy w TuliSen jestem zadowolona z produktów.

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Aż miło się czyta takie słowa! Dokładnie o taki efekt nam chodzi, żeby położyć się i po prostu dobrze się w tej pościeli wyspać :D
Polecam z całego serca ten sklep z pościelą! Zamówiłem komplet pościeli dla siebie i piękne kolorowe dla dzieci. tkanina jest niezwykle miękka, przyjemna w dotyku. Do tego ekspresowa wysyłka. Na pewno wrócę tutaj po kolejne zakupy!

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Dziękujemy za tak piękną opinię😊 Ogromnie nas cieszy, że zarówno pościel dla dorosłych, jak i kolorowe komplety dla dzieci spełniły oczekiwania. Miękkość materiału i komfort użytkowania są dla nas bardzo ważne, dlatego tym bardziej cieszą nas takie słowa. Dziękujemy za zaufanie i do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 💙
Posciel kupiłam na prezent i zastanawiam sie czy istnieje możliwość zakupu takiego opakowania jak jest w Państwa spocie reklamowym,moze cos przeoczyłam. Jakość super, na pewno wrócę z kolejnym zamówieniem,Beata
Świetna obsługa klienta. Bardzo dobra komunikacja i niezwykle pomocna ekipa która doradzi w razie wątpliwości, szczególnie jeżeli chodzi o rozmiar np poszewek na poduszki. Produkt dobrze wykonany, adekwatny do ceny i starannie zapakowany. Szybka wysyłka. Świetna firma. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię😊 Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani naszą obsługę, kontakt oraz pomoc w doborze odpowiednich rozmiarów. Zawsze staramy się służyć wsparciem i rozwiewać wszelkie wątpliwości przed realizacją zamówienia. Miło nam również, że jakość wykonania produktów, staranne pakowanie oraz szybka wysyłka spełniły oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie, polecenie i tak ciepłe słowa! 💚🌷
Dzień dobry .szycie pościeli bardzo ładne. Wzór też mi się podoba .Byłam trochę zawiedziona że było tylko po jednej poszewce na poduszkę.zobaczę jak będzie ta pościel w użyciu bo początkowo po wypraniu sztywna

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Cieszę się, że spodobały się Pani zarówno wzór, jak i staranność wykonania pościeli. Jeśli chodzi o liczbę poszewek, zawsze jest ona podana w składzie kompletu. Po pierwszym praniu bawełna może wydawać się nieco sztywniejsza, jednak z czasem staje się bardziej miękka i przyjemna w użytkowaniu. Mam nadzieję, że pościel będzie dobrze służyć. 💙
Szybka realizacja zamówienia, bieżące informacje o stadium realizacji zamówienia, dobre opakowanie paczki, dobra jakość towaru - w tym: towar w rzeczywistości zgodny ze zdjęciem na stronie Sprzedawcy.

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa❤️ Dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap zakupów przebiegał sprawnie i bez niespodzianek, dlatego tak miło nam czytać, że zostało to zauważone. Dziękujemy za zaufanie!
Zamówiłam kołdry antyalergiczne. Wszystko doszło bardzo szybko, dokladnie zapakowane. To moje kolejne zakupy. Zawsze byłam zadowolona. Dlatego wracam do TuliSen ze spokojem i pewnościa o dobre artykuły.

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Ogromnie nas cieszy, że kolejny raz obdarzyła nas Pani zaufaniem. To dla nas największa satysfakcja, gdy klienci wracają z poczuciem pewności i zadowolenia z zakupów. 💙
Dostawa bardzo szybko doszła. Cieszę się z polskich firm 🙂 i mam nadzieję, że produkty TuliSen są na poziome wysokim i wykonane z wysokiej jakości bawełny. Pościel mi się podoba. Pozdrawiam 😃👍

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Ależ miło to czytać😊 Dziękujemy za wsparcie polskiej marki i za podzielenie się swoją opinią. Mamy nadzieję, że pościel będzie cieszyć nie tylko wyglądem, ale również komfortem przez długi czas. 🌷
Pościel muslinowa w misie piękna, milutka, gładziudka. Pierwsza moja z muślinu i jestem pod ogromnym wrażeniem. Polecam bardzo sklep i muslinowa pościel. To na pewno nie ostatni mój zakup w TuliSen.

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Ależ miło to czytać❤️ Cieszymy się, że pościel z misiami zrobiła na Pani tak dobre wrażenie. Muślin potrafi naprawdę zachwycić swoją delikatnością, dlatego tym bardziej cieszy nas, że dołączyła Pani do grona jego miłośników. Dziękujemy za polecenie:)
Za przystępną cenę starannie uszyte poszewki , bardzo dobra jakość bawełny, ładny wzór, poduszka też super uszyta i bardzo wygodna, miękka, cieszę się że trafiłam w to miejsce , dziękuję

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Ależ miło to czytać ❤️ Cieszymy się, że trafiła Pani do naszego sklepu i że zakup okazał się tak udany. Takie słowa o jakości wykonania i komforcie użytkowania są dla nas ogromnym powodem do radości.

Przepiękna pościel

Piękna pościel ,zgodna z fotografią na stronie, a ta muślinowa rewelacyjna na upał.Kupię jeszcze jedną muślinową i granatową w kwiaty w przyszłym miesiącu. Pięknie spakowane mogą być na prezent. Dziękuję

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Dziękujemy za tak piękna opinię:)Cieszymy się, że pościel bawełniana spełniła Pani oczekiwania, a muślinowa wersja tak dobrze sprawdza się podczas letnich upałów. Bardzo miło nam również, że doceniła Pani estetyczne pakowanie naszych produktów. Będzie nam ogromnie miło gościć Panią ponownie przy kolejnych zakupach:)
G S
Gośka S.

pościel w kapibary

Zamówiłam pościel w kapibary. Materiał bardzo fajny. Odpowiednio gruby. Miękki. Zamówiłam również dwa prześcieradła bez gumki. Bardzo do ty gatunek materiału. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że zarówno pościel w kapibary, jak i prześcieradła spełniły Pani oczekiwania. Miękki, dobrej jakości materiał to coś, na co zwracamy szczególną uwagę. Dziękujemy za polecenie! 💙
Poszewki na poduszkę przeszyte na inny rozmiar zgodnie z zamówieniem. Prześcieradło z frotki bardzo dobrej jakości. Grube i mięsiste.

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa ❤️ Miło nam, że doceniła Pani zarówno indywidualne wykonanie poszewek, jak i jakość prześcieradła. Takie opinie są dla nas niezwykle cenne.

Bawełna, spokojne i miłe sny..

Bawełna, piękny wzór, nasycone kolory, kryty zamek, dokładnie wykona pościel, a do tego dobrze zabezpieczona przesyłka, szybko nadana. Przy takiej obsłudze spokojne i miłe sny gwarantowane :)

Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl

Dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię😊Ogromnie cieszy nas, że doceniła Pani wysoką jakość bawełny, piękny wzór, nasycone kolory oraz staranność wykonania pościeli. Miło nam także, że zwróciła Pani uwagę na praktyczne detale, takie jak kryty zamek, staranne zabezpieczenie przesyłki i szybką wysyłkę. Takie słowa są dla nas największą nagrodą. Życzymy wielu spokojnych, komfortowych i pełnych pięknych snów nocy 🌷✨

• www.tulisen.pl
  • sklep@tulisen.pl