Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość pościeli i materiałów oferowanych przez sklep. Wielu klientów podkreśla błyskawiczną lub bardzo szybką realizację zamówień i dostaw. Klienci doceniają szeroki wybór wzorów, kolorów oraz możliwość znalezienia unikalnych produktów. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i zaangażowana w potrzeby kupujących. Klienci są zadowoleni z tego, że produkty są zgodne z opisem i spełniają ich oczekiwania. Bardzo wielu klientów chętnie poleca sklep i deklaruje powrót do zakupów w przyszłości. Klienci zauważają estetyczne i staranne pakowanie przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieTuliSen.pl
Świetny sklep, duży wybór przepięknej pościeli, różnorodność kolorow, szeroki wybór rozmiarów, zależało mi na znalezieniu pościeli 150×200 z dwoma sztukami poszewek na poduszki i sklep tulisen był w bardzo nielicznym gronie, w którym taką pościel znalazłam. Zamówione produkty dotarły do mnie w ekspresowym tempie, były zgodne z opisem, solidnie wykonane. Sklep godny polecenia, napewno tu wrócę.
Poszewki na poduszkę do spania 30×50 pasują idelnie.
Świetna jakość materiału, super wzory, zamek ukryty, nie będzie przszkadzał podczas użytkowania.
Polecam gorąco i dziękuję za kontakt ws. upewnienia się, na jaką poduszkę zakupiłam poszewki - troska o klienta i wcześniejsza reakcja na ewentualny, niepotrzebny zwrot towaru - doceniam profesjonalizm.
Sklep godny zaufania i polecenia. Ceny konkurencyjne.
Dziękuję!
Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl
Dziękujemy za tak piękną opinię 💛
Ogromnie się cieszymy, że poszewki 30×50 tak dobrze pasują i że doceniła Pani jakość materiału, wzory oraz detale jak ukryty zamek 😊
Bardzo zależy nam też na tym, żeby zakupy były po prostu spokojne i pewne dlatego zawsze staramy się dopytać i pomóc wcześniej, żeby uniknąć niepotrzebnych zwrotów. Tym bardziej cieszy nas, że zostało to zauważone 💛
Dziękujemy za zaufanie, polecenie i tak miłe słowa, które są dla nas ogromną motywacją! 😊
Pościel w TuliSen kupiłam na prezent, sama wcześniej kilka razy tu robiłam zakupy dla siebie i mam różne wzory z kory, bawełny czy flaneli. W każdą można się z przyjemnością wtulić ... Poza tym pościel porządnie odszyta. Wzory przeróżne.. osobie obdarowanej Dzika łąka bardzo się spodobała. Pozdrawiam serdecznie cały Zespół i życzę wielu sukcesów. Polecam zakupy w TuliSen 👍 ja na pewno tu jeszcze wrócę.
Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl
Dziękujemy z całego serca za tak ciepłe słowa 💛
Ogromnie miło czytać, że wraca Pani do nas i że nasze pościele towarzyszą już w różnych odsłonach i to chyba najlepsza rekomendacja 😊
Zasypiam i nie mam problemu z przytulaniem się do poduszki .Świadczy o dobrej jakosci materiału z którego są uszyte powłoczki. Pamiętam pościel z moich dziecinnych lat ,bawełna pierwszej jakosci.Można było prać i prać potem maglować i nic się z materiałem nie stało.Jeszcze korzystało następne pokolenie..Zamawiam już parę razy w TuliSen jestem zadowolona z produktów.
Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl
Aż miło się czyta takie słowa! Dokładnie o taki efekt nam chodzi, żeby położyć się i po prostu dobrze się w tej pościeli wyspać :D
Profesjonalna obsługa klienta, szybka dostawa przesyłki, szeroki wybór asortymentu, atrakcyjne ceny produktów, paczka dokładnie i starannie zapakowana. Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz z przebiegu mojego zamówienia 👍🥰🙂❤️❤️
Zamowiłam przescieradło na wymiar z satyny bawelnianej
Jestem bardzo zadowolona z wykonania no i pasuje idealnie .Nareszcie takie jakie powinno byc.Napewno jeszcze zamowie😊
Piękna pościel z polskiej kory produkowanej w Bielawie. Prześcieradła w żywych kolorach . Bardzo duży wybór. Szybka dostawa. Brak zastrzeżeń. Podziękowania i tak trzymać
Zamówiłam u Was dla córki pościel we wzory z dzieciństwa. Nadmieniam że poszukiwałam w różnych sklepach i nie było takiej. U Was spełniło się życzenie.
Na zywo kolory dobrze wyglądają na poduszkach, wymiarowo wszystko jest ok ,zamek błyskawiczny poprawnie sie zamyka nie zacina sie.Jestem zadowolona z zakupu.
bawełna miękka, dobrego gatunku, suwak daje wygodę i komfort używania, jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Będę ponownie robiła w sklepie zakupy.
Wysyłka była naprawde ekspresowa z wygodną opcją dostawcy
Jakość pościeli więcej niż zadowalająca
Ciesze sie ze mogłam wesprzeć Polskiego producenta :)
Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl
Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! Cieszymy się, że doceniła Pani zarówno ekspresową wysyłkę, jak i jakość naszej pościeli. Wszystko szyjemy w naszej szwalni, więc ogromnie miło nam czytać, że wybór polskiego producenta był dla Pani satysfakcjonujący 😊
Paczka przyszła zgodnie z informacją, bardzo ładnie zapakowana. Wykonanie staranne,wszystko zgodnie z opisem. Polecam
to było trochę dłużej niż 24h na wysyłkę, ale dokładnie takiej pościeli szukałam i jestem bardzo zadowolona, kolory jakie chciałam, jakość dobra
Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl
Przepraszamy za lekkie opóźnienie w wysyłce i jednocześnie bardzo się cieszymy, że pościel spełniła Pani oczekiwania :)
Pościel piękna lawendowa, tylko prześcieradlo 140x 200cm ledwo założyłam, ale udało się naciągnąć. Cena nieduża, a jakość super.
Super jakość i szybka wysyłka
Świetnej jakości produkty, wiele pięknych wzorów, na różne okresy w roku. Bardzo sprawna wysyłka uwieńczyła ten super zakup. Polecam :)
Odpowiedź ze sklepu TuliSen.pl
Dziękujemy za tak miłe słowa! Bardzo się cieszymy, że zarówno jakość pościeli, jak i wzornictwo trafiły w Pana gust. Wszystkie produkty szyjemy w naszej szwalni, dlatego tym bardziej doceniamy taką opinię. Cieszy nas też, że wysyłka dotarła sprawnie 🙂
Przygotowujemy kolejne piękne wzory, więc zapraszamy ponownie! 🌿
Sklep super, zamówiona pościel bardzo dobra,to już moje drugie zamówienie i na pewno nie ostatnie
Pościel jest cudna 😍 mięciutka milutka. Z pewnością zagoszczę w Waszym sklepie na dłużej .
Super sklep. Warto zrobić tu zakupy.
Szybkość wysyłki, towar taki jak na zdjęciu, po prostu bardzo ładny. Jestem bardzo zadowolona.
Super kontakt. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam zakupu w tym sklepie. Profesjonalna obsługa klienta.
Pościel świetna , dokładnie taka jakiej oczekiwałam. Dziękuję pięknie i będę wracać 😊