Klienci są zachwyceni wysoką jakością materiałów i wykonania ubrań, często porównując je do marek premium. Większość klientów chwali bardzo szybką i sprawną dostawę zamówień. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma, co buduje zaufanie do sklepu. Klienci bardzo doceniają oryginalne wzory, kroje oraz nowoczesny i przemyślany design ubrań. Proces zwrotu jest oceniany jako łatwy i wygodny, co daje klientom poczucie bezpieczeństwa przy zakupach online. Część klientów zgłasza problem z zaniżonymi lub nietypowymi rozmiarami, choć większość znajduje odpowiedni dla siebie fason.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinielilalou.pl
Firma bardzo żetelna ... Szybka dostawa ☺️jakoś towaru super 😍 bardzo polecam
Całe zakupy łącznie z dostawą na najwyższym poziomie, - polecam
5gwiazdek
Szybka wysyłka, niesamowity kontakt, polecam ❤️
Bardzo polecam komplet Versace jest piękny wysyłka ekspresowa , polecam ten butik☺️
Doskonała jakość, świetny krój, doskonała obsługa klienta. Dziękuję.
Serdecznie Polecam! Piękny lniany komplet. Lezy idealnie
Niesamowity sklep, zarówno pod względem organizacji jak i ubrań daleko ponad oczekiwania
Szybka wysyłka super jakość.
Świetny sklep, komunikacja na najwyższym poziomie, piękne ubrania, wysokiej jakości
Jestem zachwycona jakością kombinezonu.
Nogawki przy rozmiarze S mógłby być trochę krótsze, bo są jak nanosi modelki, ale i tak jestem bardzo zadowolona.
Wysoka jakość, oryginalne, nietuzinkowe kroje. Błyskawiczna dostawa.
Zadowolona
Wszystko przebiegło bez problemu. Dziękuję
Polecam zarówno sklep jak i ubrania, które są dobrze uszyte i z dobrych materiałów. Bezproblemowa wysyłka ale także i zwroty. Bezpieczny i prawdziwy sklep online , nie trzeba się bać.
Rewelacja!
Jestem bardzo zadowolona z zamówionych ubrań i szybkiej realizacji .
Rzeczy sa cudowne😘
Szybka wysyłka
Odzież bardzo dobrej jakości, elegancko uszyta. Zgodna z opisem.
Szybka wysyłka, zamówiona marynarka starannie uszyta, leży idealnie , piękny kolor
Szybka wysyłka